رئیس دانشگاه پیام نور اردستان مطرح کرد؛
سابقه دیرینه استکبار ستیزی در بین جوانان ایران/ دفاع مقدس دوران طلایی مقاومت در برابر چپاول گری دشمنان است
سابقه دیرینه استکبار ستیزی در بین جوانان ایران/ دفاع مقدس دوران طلایی مقاومت در برابر چپاول گری دشمنان است[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ؛ محمد ابراهیم ایرج پوربه مناسبت روز دانشجو در گفتگو با صبح اردستان، اظهار کرد: تاریخچه ۱۶ آذر به سال ۱۳۳۲ بر می گردد که در واقع بعد از کودتایی که آمریکا انجام داد و دولت مردمی مصدق را براندازی کرد و نیکسون خواست به تهران سفر کند و رابطه ایران و بریتانیا را مجدد بازسازی کند و از همان زمان این استکبار ستیزی و ایستادگی در مقابل استعمار توسط جوانان وجود داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح اردستان, صبح اردستان,وی افزود: دانشجویان تهران در مقابل این اقدام قد علم کرده و دولت آنوقت هم با دانشجویان مقابله کرد که سه نفر از دانشجویان شهید شدند.
,رئیس دانشگاه پیام نور اردستان گفت: از آن تاریخ این حرکت به عنوان یک سمبل و نماد در ۱۶ آذر به عنوان روز دانشجو نامیده شد و نشان می دهد سابقه دیرینه استکبار ستیزی در جوانان ایران همیشه وجود داشته و این استکبار ستیزی هر روز بروز و ظهور پیدا می کند.
,ایرج پور با بیان اینکه پنجشنبه ها در دانشگاه پیام نور کلاس برگزار نمی شود، تصریح کرد: طبق سنوات قبل و با اهمیتی که برای این روز قائل هستیم دو روز زوتر جشن۱۶ آذر را برگزار کردیم و با سخنرانی و برنامه هایی دانشجویان از آن استفاده کردند.
,وی تاکید کرد: تشکل های دانشجویی همچون بسیج و تشکل های فرهنگی در این جشن نقش ویژه ای داشته و دارند و همه برادران و خواهران دانشجو شرکت می کنند.
,رئیس دانشاه پیام نور اردستان خاطرنشان کرد: تاریخ ایران را که ورق می زنیم شاهد هستیم که چشم طمع به کشور ایران زیاد بوده و با توجه به موقعیت خوب و وجود منابع مختلفی که در این سرزمین وجود داشته دشمنان همیشه به آن دست اندازی کرده اند.
,ایرج پور همچنین افزود: دوران طلایی که مردم ایران که توانستند روبروی چپاول گر استقامت کنند دفاع هشت ساله بوده که با قدرت پیروز شدند.
,وی با اشاره به هجمه های امروز تاکید کرد: بهترین راه در این زمان این است که دانشجویان با بصیرت در زمینه علمی، فرهنگی موجب افتخار و بالا بردن پرچم جمهوری اسلامی شوند.
,رئیس دانشگاه پیام نور اردستان گفت: بزرگترین کاری که ما انجام دادیم برای دانشجویان همین برنامه جشنی بوده که بعضی از دانشگاهها انجام نمی دهند اما ما این را حتما برگزار کرده و دانشجویان برتر را در آن روز معرفی می کنیم تا انگیزه ای شود برای دانشجویان در مباحث فرهنگی و علمی که موجب افتخار کشور است.
,ایرج پور تاکید کرد: دانشگاه پیام نور اردستان هیچگاه در روز ۱۶ آذر در جشن های خود حاشیه ای را نداشته و به این دلیلی که دانشجویانی هستند که از سطح فرهنگی بالا و اعتقادات مذهبی خوب برخوردار هستند در این خصوص مشکلی را نداریم.
,وی تصریح کرد: جامعه اگر قرار است روزهای بهتری را ببیند باید با سرمایه گذاری بر روی دانشجویان و تحکیم بخشی به اعتقادات آنها در خود باوری آنها تلاش ویژه ای انجام دهد.
,دانشگاه پیام نوراردستان ۲۰۰نفر دانشجوی پسر و ۴۵۰نفر دانشجوی دختر دارد و در حوزه علوم انسانی همچون حقوق، حسابداری، انواع رشته های مدیریت بازرگانی، جهانگردی، علوم تربیتی، زیست شناسی، جغرافیا و دو رشته هم در مقطع کارشناسی ارشد فعالیت دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه