logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

یک منبع آگاه خبرداد

هادی تمهیدی به‌زودی سکان فرمانداری پاکدشت را در دست می‌گیرد

هادی تمهیدی به‌زودی سکان فرمانداری پاکدشت را در دست می‌گیرد
یک منبع آگاه گفت: حکم فرمانداری هادی تمهیدی امضاء شده و در آینده نزدیک رسماً معارفه می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ارم خبر هادی تمهیدی که تا این ساعت حکم معاونت سیاسی انتظامی شهرستان ری را برعهده دارد، پیش از آن در همین سمت درشهرستان های پیشوا و پاکدشت خودمان خدمت می کرد که پیش از انتخابات ریاست جمهوری دوره دوازدهم و قبل ازآن که  به شهر شاه عبدالعظیم برود جای خود را به حمیدرضا چوبداری آزاد شهری داد ، فردخاصی که چندماهی دراین سمت دوام نیاورد و بی سر و صدا رفت که رفت  تا چندین ماه این پست، بی سروسامان باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارم خبر,

حکم هادی تمهیدی برای تصدی فرمانداری پاکدشت درحالی زده شد که همزمان مسئولی خاص از این شهرستان در اقدامی عجیب طی نامه ی دست نویس شماره 502 مورخه 6/9/  96 آقای «ع.م» را  که تصویر این مکتوبه در فضای مجازی انعکاس یافت  برای تصدی این سمت به رحمانی فضلی وزیرکشور دولت تدبیر و امید معرفی کرده بود.

,

صاحب نظران شهرستان پاکدشت که سیاق این نامه معنا دار را در ردیف منشآت نونهالان کلاس پنجم ابتدایی با نمره لب مرزی حداکثر 10 ارزیابی می کنند؛معتقدند نگارنده نامه  فرد معرفی کرده را حسابی بازی داده و سرکارگذاشته است.

,

آنان اظهار می دارند: کسانی که باابتدایی ترین اصول اداری وانتصابات به خصوص انتصاب فرماندار آشنایی دارند، خوب می دانند که گردش کار انتخاب فرماندار ونهایی شدن آن زمان بر می باشد با این حساب چگونه نویسنده نامه که ازاین دست نامه ها برای  هرمراجعه کننده ای می نویسد، در آستانه امضای حکم تمهیدی از انتخاب وی بی خبر بوده و با فاصله ای بسیار کم فرد دیگری را معرفی می کند؟! آیا جزآن است که این مکاتبات صوری و سرکاری به تعبیر قدما خروسک دادن به نزدیک ترین یاران است؟  مخاطب نامه وزیر کشور است به طورطبیعی نامه باید دست ایشان باشد چطور در فضای مجازی منتشر شده است؟

,

آیا نویسنده، نامه را دست ذینفع داده تا خارج از عرف خود به وزارت کشور ببرد وتحویل دهد و او معرفی نامه خود را منتشر کرده است؟هدف واقعی منتشر کننده چه بوده است؟آیا نگارنده خواسته ذینفع را از سر خود باز کند و نامه ای را دست نویس کرده و دست ایشان داده است؟و بسیاری از سؤالات دیگر بر سرزبان ها افتاده است.هرچه هست این وسط آقای نگارنده زیرک نامه، شخص معرفی شده را درسطح شهرستان ضایع وسنگ روی یخ کرده است.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه