درخشش دو شاعر رامیانی در جشنواره کشوری شعر «یاران یکدل»+ تصاویر
دو شاعر رامیانی در جشنواره شعر «یاران یکدل» (ویژه هفته وحدت) خوش درخشیدند و جزء سه منتخب اول این جشنواره شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گل رامیان، شعبانعلی یازرلو (شبنم) و قاسم بای (ساحل) دو شاعر جوان رامیانی در جشنواره شعر «یاران یکدل» (ویژه هفته وحدت) خوش درخشیدند و جزء سه منتخب اول این جشنواره شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان,جشنواره شعر «یاران یکدل» (ویژه هفته وحدت) ۱۴ آذر از سوی برگزیده جشنواره انجمنهای ادبی در شهر تربتجام برگزار شد.
,در این گردهمایی یکروزه که به مناسبت هفته وحدت و با محوریت وحدت ملی و مذهبی برگزار شد، شاعرانی همچون محمدکاظم کاظمی، غلامرضا طریقی، علیرضا بدیع، جویا معروفی، احسان تاجی، زهرا حسینزاده و جمعی از شاعران تربتجام حضور داشتند و به قرائت شعرهای خود پرداختند.
,همچنین جمعی از شاعران فارسیزبان از کشورهای همسایه نیز آثار خود را به دبیرخانه این همایش ارسال کرده بودند.
,هیأت داوران جشنواره «یاران یکدل»، جواد محقق، اسماعیل امینی، غلامرضا طریقی و علیمحمد مؤدب، پس از بررسی و داوری شعرهای ارسالشده به دبیرخانه همایش، سه برگزیده این همایش را انتخاب و معرفی کردند.
,بر این اساس، شعبانعلی یازرلو و قاسم بای هر دو از شهرستان رامیان و محمدصادق آتشی از یزد، به عنوان نفرات برگزیده این همایش معرفی شدند.
,از برگزیدگان این همایش با اهدای لوح یادبود و جایزه نقدی تقدیر شد.
,

,

,

,

,

,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه