logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پیشرفت ۷۵درصدی مترو خط حرم مطهرامام خمینی(ره) – پرند

پیشرفت ۷۵درصدی مترو خط حرم مطهرامام خمینی(ره) – پرند
مجری طرح مترو خط مرقد مطهر امام خمینی (ره)-پرند از پیشرفت ۷۵ درصدی عملیات احداث این خط خبرداد و تاکید کرد: در صورت تامین اعتبارات از سوی دولت طی سال جاری این خط در ایستگاه فرودگاه امام (ره) و شهر آفتاب مسافرگیری خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از رباط نیوز؛ حسینی با بیان اینکه پروژه خط مرقدامام خمینی(ره) – پرند ادامه پروژه خط یک مترو است که از منتها علیه این خط از ایستگاه شاهد منشعب شده و به ایستگاه شهرآفتاب می‌رسد، گفت: اکنون در ایستگاه شهرآفتاب در بخش ساختمانی و سیویل ۹۰ درصد پیشرفت داشته‌ایم و تنها عملیات نازک کاری و تاسیسات در این ایستگاه باقی مانده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, رباط نیوز؛,

وی افزود: این خط با بیش از ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است. به طوری که در بخش ایستگاه‌ها و سازه‌ها بیش از ۹۰ درصد پیشرفت داشته ایم. در تمام مسیر خاک ریزی‌ها انجام شده و پل‌ها ساخته شده و تنها بخش نازک کاری و تاسیساتی مانده است.

,

حسینی تصریح کرد: این خط شامل ایستگاه‌های شهرآفتاب، ایستگاه واوان، فرودگاه امام خمینی(ره) و ایستگاه شهر جدید پرند است که در فاز بعدی و طرح‌های آتی این پروژه، ایستگاه شماره ۲ فرودگاه امام خمینی(ره) نیز احداث خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه