logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پس از 19 ماه؛

نوزدهمین فرماندار کاشمر به کار خود پایان داد

نوزدهمین فرماندار کاشمر به کار خود پایان داد
محمدحسن فرهادی نوزدهمین فرماندار کاشمر پس از نوزده ماه به کار خود پایان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر محمدحسن فرهادی که از اردیبشهت سال گذشته به عنوان فرماندار شهرستان کاشمر معرفی شده بود روز گذشته به کار خود پایان داد و از امروز به عنوان فرماندار شهرستان درگز مشغول به کار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر ,

فرهادی سال گذشته جایگزین مهدی فروزان مدیرکل فعلی امور رفاهی زائران استانداری شد.

,

وی در پیامی به مناسبت پایان خدمت خود در کاشمر آورده است: با اهداء سلام و آرزوی توفیق و طول عمر با برکت مقام معظم رهبری، اینک که با مشیت پروردگار حکیم و صلاحدید استاندار معزز خراسان رضوی به عنوان اولین فرماندار دوره دوم دولت تدبیر و امید منصوب و عازم خطه نادری شهرستان درگز می‌باشم  از همه بزرگواران و مردم شریف ترشیز خداحافظی و حلالیت می‌طلبم. إن شاء الله در فرصت معرفی رسمی فرماندار بعدی حضوراً عرض ادب خواهم داشت.

,

فرهادی همچنین در گفتگوی کوتاهی با خبرنگاران با تأکید بر این‌که موضوع این تغییرات از 6 ماه گذشته مطرح است گفت: امروز با تصمیم استاندار و معاونت سیاسی استانداری این مهم مقرر شد تا توفیق خدمت به مردم درگز را داشته باشم.

,

وی تصریح کرد: این‌که عده‌ای این تغییر را به مسائل سیاسی ربط می‌دهند و موضوعات دیگری مطرح می‌کنند تنها یک دروغ و بلوف سیاسی است بنابراین به‌عنوان یک اصلاح‌طلب معتقدم که اصلاح‌طلبان نباید دروغ بگویند و این کار را خلاف اصول می‌دانم.

, .,

فرماندار جدید درگز ادامه داد: در 19 ماه حضورم در کاشمر جز خوشی، صفا و صمیمیت از مردم این شهرستان چیز دیگری ندیدم.

, .,

وی با ابراز خرسندی از این‌که در  یک فضای تعاملی با امامان جمعه منطقه، اعضای شورای اداری و تأمین شهرستان و اقشار مختلف مردم الحمدالله فضای عمران در شهر آماده شد، ابراز داشت: در این راستا نیز شاهد افزایش بودجه در حد بضاعت و توان بودیم و اقدامات زیربنایی خوبی هم در این مدت آغاز شد که از جمله می‌توان به آغاز عملیات اجرایی در قسمت اول جاده کاشمر به شادمهر، آغاز عملیات گازرسانی به روستاهای باقی‌مانده بخش کوهسرخ و اجرای پروژه‌های آب‌رسانی به مناطق محروم و خدمات دولت در حوزه بهداشت و درمان اشاره کرد.

,

شایان ذکر است تا کنون گزینه‌ای برای تصدی فرمانداری شهرستان کاشمر معرفی نشده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه