نماینده مجلس شورای اسلامی:

ضرورت تفویض اختیار به ادارات شمال استان اصفهان/ مسئولان استانی دست مردم را برای فعالیت اقتصادی باز کنند

ضرورت تفویض اختیار به ادارات شمال استان اصفهان/ مسئولان استانی دست مردم را برای فعالیت اقتصادی باز کنند
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس، گفت: مسئولان استانی نگرانی مردم از مشکلات مربوط به هماهنگی های اداری را از بین ببرند و دست آنان را برای حضور در فعالیت های اقتصادی باز کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خطب شکن، سید جواد ساداتی نژاد در گفت و گویی با گلایه از سختگیری های استان در زمینه های توسعه‌ای شهرستان ها، تصریح کرد: اصفهان یکی از سخت‌گیرترین استان های کشور است و کاغذبازی های اداری در آن به شدت مردم را دچار نگرانی کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خطب شکن,

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی به مشکلاتی که دولت در تامین ردیف های بودجه با آن درگیر است اشاره کرد و خطاب به مسئولان استانی گفت: در شمال استان اصفهان بیشتر واحدهای صنعتی به دست مردم ایجاد شده است، نگرانی مردم از مشکلات مربوط به هماهنگی های اداری را از بین ببرید و دست آنان را برای حضور در فعالیت های اقتصادی باز کنید.

,

وی تفویض اختیار را راه حل این مشکل دانست و توضیح داد: بسیاری از مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد با تفویض اختیار حل می شود و باید مجوزهای مربوط به تولید از سوی شهرستان های شمال استان اصفهان صادر شود تا صاحبان صنایع و کارآفرینان مجبور نباشند وقت و هزینه سفر به مرکز استان را متحمل شوند.

,

ساداتی نژاد با اشاره به مشکل منابع آب در استان اصفهان خاطرنشان کرد: ما برای حل مسائل مربوط به حوزه آب نیازمند تعامل هستیم و باید منافع طرفینی را در تخصیص منابع رعایت کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه