logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عضو شواری شهر نیشابور:

کارگران و کارمندان شهرداری به سختی زندگی خود را می گذرانند

کارگران و کارمندان شهرداری به سختی زندگی خود را می گذرانند
عضو شواری اسلامی شهر نیشابور با انتقاد از عملکرد شهردار گفت: متأسفانه کارگران زحمتکش شهرداری بدلیل عدم دریافت حقوق به سختی زندگی خود را می گذرانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی باری عضو شورای اسلامی شهر نیشابور در گفتگو با خبرنگار عطارنیوز، با انتقاد از عملکرد شهردار گفت: همه ما باید بدانیم کارگران نارنجی‌پوش خادمان بی‌ادعا و زحمت‌کش‌ترین گروه جامعه هستند چراکه اگر نباشند آلودگی تمام شهر را در برمی‌گیرد، کارگرانی که سرما و گرما برای آنان فرقی ندارد و در هر شرایط آب و هوایی زباله‌های شهر را جمع‌آوری و انتقال می‌دهند اما کسی این زحمات را به‌درستی نمی‌بیند و متأسفانه پس از گذشت 2 ماه هنوز این عزیزان حقوقی نگرفته‌اند و خود را شرمنده خانواده می‌دانند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز, .,


وی ادامه داد: هرچند می‌دانیم وضعیت اقتصادی شهرداری مناسب نیست ولی از شهردار درخواست می‌کنم پرداخت حقوق کارگران و کارمندان شهرداری را در اولویت قرار دهند.

از تیم مهندس پژمان، شهردار سابق مشهد و دوستان سرمایه‌گذار خبری نیست

مجتبی باری در ادامه خاطرنشان کرد: قبل از انتخاب نجفی به‌عنوان شهردار نیشابور مدافعان وی می‌گفتند اگر نجفی شهردار نیشابور نوبت مهندس پژمان، شهردار سابق مشهد و دوستانشان را برای سرمایه‌گذار به نیشابور می‌آورم پس چرا خبری نیست، عملکرد شهردار در حوزه جذب سرمایه‌گذار قابل دفاع نیست.

رئیس کمسیون فرهنگی شورای شهرستان در ادامه گفت: بازدیدهای هفتگی شهردار و تیم همراه یک کار خلاقانه و ارزشمند به نظر می‌رسد، اما پیگیری و ارائه گزارش بازدیدها مورد انتظار شورای اسلامی است.

وی ضمن انتقاد از وضعیت فرهنگی شهرستان اظهار کرد: علی‌رغم تذکرات مکرر در جلسات شورا بازهم هیچ تغییر چشمگیری در عرصه فرهنگی اجتماعی از سوی شهرداری در سطح شهر اتفاق نیفتاده است.

,
, .,
,
, از تیم مهندس پژمان، شهردار سابق مشهد و دوستان سرمایه‌گذار خبری نیست,
,
, .,
,
, .,
,
, .,

انتهای پیام/

, /,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه