logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون نظارت و پایش حفاظت محیط زیست استان تهران خبر داد

لغو زنگ ورزش کلیه مدارس تهران برای فردا

لغو زنگ ورزش کلیه مدارس تهران برای فردا
معاون نظارت و پایش حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: با توجه به اطلاعات دریافتی از سازمان هواشناسی مبنی بر پایداری و سکون نسبی هوا و وقوع وارونگی دما، پیش بینی می‌شود طی امروز و فردا شرایط برای انباشت آلاینده‌ها فراهم باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رستگاری معاون نظارت و پایش حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به اینکه هم اکنون غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از۲.۵ میکرون  فراتر از حد مجاز بوده و بیانگر شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس می‌باشد و شرایط انباشت آلاینده طی امروز و فردا بر اساس پیش بینی هواشناسی فراهم می باشد، افزود: بر همین اساس، هماهنگی لازم بین اعضای کارگروه هماهنگی شرایط ویژه آلودگی هوای تهران انجام و مقرر شد زنگ ورزش کلیه مدارس تهران برای فردا لغو گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با اشاره به اینکه خودداری از هرگونه فعالیت ورزشی همگانی در فضای باز، پارکها و بوستانها از دیگر تصمیمات بود، افزود: همچنین مقرر شد اورژانس تهران برای فردا آمادگی کامل را جهت خدمات رسانی به شهروندان داشته باشد.

,

بر اساس گزارش سایت اطلاع رسانی محیط زیست استان تهران، رستگاری ادامه داد: مکاتبات لازم با وزارتخانه‌های آموزش و پرورش،ورزش و جوانان، بهزیستی و سایر دستگاههای مرتبط از سوی دبیرخانه کارگروه هماهنگی شرایط ویژه آلودگی هوا انجام شده است.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه