دلیل منطقی آغاز برگزاری امتحانات دانش آموزان از روز ۹ دیماه

دلیل منطقی آغاز برگزاری امتحانات دانش آموزان از روز ۹ دیماه
آموزش و پرورش دلیل بسیار محکمی برای علت آغاز امتحانات دانش آموزان از روز 9 دیماه، اعلام نکرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از راه اترک، سال 1388 و حوادث روی داده در آن در ذهن همه مردم ایران اسلامی باقی خواهد ماند، به خصوص برخی از رویدادهای ویژه ی این سال که نباید فراموش شوند و گرد فراموشی آنها را فرا بگیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه اترک,

حماسه 9 دیماه، یکی از این روزهای سرنوشت ساز تاریخ است.

,

در این روز سرنوشت ساز، وقتی مردم ایران اسلامی دیدند که عده ای با سوء استفاده از فضای ایجاد شده بعد از اعلام نتیجه انتخابات ، قصد حمله به اصل نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را دارند، با اسلام و ارزشهای اسلامی مخالفند و به مساجد حمله  می کنند، خودجوش به میدان آمدند و حماسه ای بزرگ را رقم زدند.

,

حماسه ای که باید در تاریخ ثبت شده باقی بماند و همیشه هم بازگو شود و هم زنده نگهداشته شود.

,

مردم ایران اسلامی بعد  از سال 88 به طور مداوم یاد این روز بزرگ را گرامی داشتند و امسال هم به میدان خواهند آمد.

,

اما مشخص نیست چرا عده ای هنوز ساز مخالف با جریان اصیل انقلاب می زنند و قصد دارند حقیقت را با سایه های کوچک خود بپوشانند.

,

در تازه ترین اقدام صورت گرفته برای کم رنگ کردن  حضور مردم، آموزش و پرورش اقدام به برگزاری آزمونهای دانش آموزان در روز 9 دیماه کرده است.

,

بر اساس اعلام آموزش و پرورش، اولین امتحان دانش آموزان از روز 9 دیماه آغاز می شود.

,

این روز تنها مختص به شهرستان کلاله، استان گلستان و ... نیست بلکه در تهران هم وضع به همین گونه می باشد.

,

مردم امیدوارند که آموزش و پرورش نسبت به اصلاح برنامه خود اقدام نماید تا بتوان این حرکت را یک اشتباه سهوی قلمداد نمود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه