شهردار دوست محمد خبر داد؛
آسفالت ۴۰ هزار متر مربع از معابر مرکز شهرستان هیرمند
شهردار دوست محمد گفت: 40 هزار مترمربع خیابان و جاده با اعتبار بیش از 1 میلیارد تومان در مرکز شهرستان هیرمند آسفالت می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی پودینه در گفت و گو با ندای هیرمند؛ گفت: کار آسفالت معابر و خیابان های اصلی شهر دوستمحمد از روز گذشته توسط شهرداری آغاز شده است که در این طرح می توان به آسفالت 40 هزار متر مربع خیابان و جاده در مرکز شهرستان هیرمند اشاره کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای هیرمند؛ ,وی افزود: آسفالت جاده ورودی خمر به شهر دوستمحمد در بلوار خیلج فارس که محور اصلی شهر دوستمحمد به شمار می رود تا چند روز آینده به اتمام خواهد رسید.
,شهردار شهر دوست محمد بیان کرد: همچنین در روز های آینده خیابان ۱۴ متری منتهی به فرمانداری، کوچه ها و خیابان های محله ناروئی، ریگی، کریمکشته و میلان های منتهی به خیابان یعقوب لیث آسفالت خواهد شد.
,پودینه شهردار شهر دوست محمد اظهار داشت: تمامی کوچه های خاکی سطح شهر کار آسفالت آنها بزودی به پایان خواهد رسید، طوری که هیچ کوچه و خیابان خاکی در سطح شهر وجود نداشته باشد.
,شهردار شهر دوستمحمد خاطرنشان کرد: کل اعتباری که جهت آسفالت خیابان های شهر دوستمحمد در نظر گرفته شده است یک میلیارد و 40 میلیون تومان می باشد.
,وی گفت: از تمامی شهروندان درخواست می شود تا نهایت همکاری و همراهی را با اعضای شورای شهر و شهرداری جهت تعریض کوچه ها و خیابان ها داشته باشند تا یک شهر زیبا و سرسبز جهت رفت و آمد شهروندان داشه باشیم.
,شهردار شهر دوست محمد بیان داشت: همچنین همه تعریض های کوچه ها و خیابان های شهر توسط خود شهرداری انجام می شود و مصالح مورد نیاز جهت ساخت دیوار در اختیار صاحبان منازل قرار داده می شود.
,پودینه تصریح کرد: جهت زیباسازی سطح شهر شهرداری دوستمحمد اقدام به کاشت گل فصلی در بلوارها و میادین کرده است، همچنین تمامی بلوار ها و جدول های سطح شهر رنگ آمیزی شده است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه