رئیس کل دادگستری مازندران خبر داد
دستگیری اعضای باند 12 نفره جاعلان اسناد و مدارک قضایی در مازندران
رئیس کل دادگستری مازندران گفت: اعضای باند بزرگ جعل اسناد و مدارک قضایی در جریان تجسسهای حفاظت اطلاعات دادگستری استان مازندران بازداشت شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجتالاسلام محمدعلی تقویفرد در گفتوگو با خبرنگار بلاغ، با بیان اینکه اعضای باند بزرگ جعل اسناد و مدارک قضایی در جریان تجسسهای حفاظت اطلاعات دادگستری استان مازندران بازداشت شدند، اظهار کرد: اعضای این باند 12 نفر هستند که با جعل امضا و دستورات قضایی و همچنین تهیه مهر جعلی اقدام به فعالیت کلاهبرداری میکردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,وی افزود: اعضای این باند در سطح گستردهای در شهرهای محتلف مازندران خانواده زندانیان را شناسایی و با وعده آزادسازی آنها اقدام به کلاهبرداری میکردند.
به گفته این مقام قضایی از اعضای این باند تاکنون 200 میلیون تومان پول نقد و 4 میلیارد تومان چک و سفته کشف شده است.
رئیس کل دادگستری مازندران تصریح کرد: در میان اعضای این باند وکیل دادگستری و ماموران بازنشسته و اخراجی نیروهای مسلح وجود دارند.
بر اساس اعلام رئیس کل دادگستری استان مازندران، هم اکنون 4 نفر از متهمان اصلی بازداشت و بقیه افراد با سپردن وثیقه قانونی آزاد شدند.
تقویفرد در پایان با تاکید بر اینکه رسیدگیهای قضایی درباره این پرونده ادامه دارد، گفت: شاکیان و کسانی که از سوی این باند مورد کلاهبرداری قرار گرفتند، میتوانند با مراجعه به دادگستری استان، شکایت خود را مطرح کنند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه