logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حجت‌الاسلام ترابی‌نسب:

ما می‌خواهیم مازندران را به نام شهدایش بشناسند

ما می‌خواهیم مازندران را به نام شهدایش بشناسند
حجت‌الاسلام ترابی نسب گفت: مازندران هرگز فراموش نمی‌کند روزی را که در این دیار علویان فقط در یک روز ۶۵۰ تابوت بر دستان مردم تشییع شد بنابراین وظیفه مسئولان استان در این دیار شهیدپرور بالاست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تنکابن24، در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهید عارف کایدخورده حجت‌الاسلام روح‌الله ترابی‌نسب از هم‌رزمان شهید با بیان اینکه در نسل چهارم جنگ، جنگ نیابتی در حال اجراست اظهار کرد: جنگ پنجم، جنگ عزم و اراده‌ها خواهد بود که هرچه اراده بیشتری وجود داشته باشد، میدان نبرد آن‌طرف گسترده‌تر خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنکابن24,

وی با اشاره به اینکه در هشت سال دفاع مقدس بیش از ۲۰۰ هزار شهید تقدیم کرده‌ایم، گفت: کشورهای عربی، غربی و جعلی و کودک کش اسرائیل بعد از انقلاب سه ضلع مثلثی را تشکیل دادند که همه نسل‌های جنگ را علیه ایران پیاده کنند.

این رزمنده و مدافع حرم دلیل وقوع این اتفاق را به وجود آوردن حرف برتر توسط کشورمان ایران دانست و خاطرنشان کرد: ما در دانشگاه انقلاب همه دوره‌ها را پشت سر رهبر انقلاب طی کرده‌ایم.

ترابی‌نسب یادآور شد: مازندران هرگز فراموش نمی‌کند روزی را که در این دیار علویان فقط در یک روز ۶۵۰ تابوت بر دستان مردم تشییع شد.

وی وظیفه مسئولین استان را با توجه به این دیار شهیدپرور بسیار بالا دانست و متذکر شد: مسئولیت در این استان با جاهای دیگر فرق می‌کند.

این مدافع حرم با انتقاد از عدم وجود تبلیغات مناسب درباره شهدا از منطقه محمودآباد تا رامسر گفت: زمانی پلاک‌های کشف حجاب در این مناطق متعلق به مسافران بود اما امروز پلاک‌ها، پلاک‌های مازندران شده است!

حجت‌الاسلام ترابی‌نسب با بیان اینکه ما امروز جذب تبلیغات الکتریکی دنیا شده‌ایم، خاطرنشان کرد: عارف کایدخورده ها دنبال مرام و مسلک دیگری بودند. ما باید پای اعتقاداتمان بایستیم تا خدا برایمان هزینه کند.

وی با اشاره به اینکه امروز هر کس حرف برتر را بزند برنده است، گفت: این شهدا دست‌پرورده مردی هستند که حرف برتر داشت و اروپا با همه عزم و اراده‌اش نتوانست در برابر تفکر خمینیسم بایستد.

این مبلغ دین در پایان با انتقاد از سیاسی کردن شهدا متذکر شد: شهید و شهدا را سیاسی نکنید فقط ضد آرمان‌های آنان عمل نکنید. ما می‌خواهیم مازندران را به نام شهدایش بشناسند نه ساحل و جنگل و دریا.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه