logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس بازارچه رسمی ریمدان چابهار:

کمبود امکانات زیر ساختی مرز ریمدان عامل مهم موانع تجاری

کمبود امکانات زیر ساختی مرز ریمدان عامل مهم موانع تجاری
رئیس بازارچه رسمی ریمدان چابهار گفت: برق بازارچه رسمی ریمدان با قطعی 40 روزه برق علاوه بر کاهش وراودات تجاری، زندگی و معیشت مردم مرز نشین را تحت تاثیر قرارا داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود خاکسفیدی در گفت و گو با چهاربهاران اظهار کرد: قطعی برق بیش از 40 روز صادرات بازارچه مرزی ریمدان را مختل کرده بود که چند روز قبل مشکل بی برقی این بازارچه مرتفع شد.
وی با اشاره به کمبود بودجه برای واریز وجه برق افزود: برق بازارچه مرزی ریمدان به دلیل بدهی 68 میلیون ریالی به اداره برق قطع شده بود و در طول 40 روز با هماهنگی و مساعدت صادرکنندگان کالا، یک موتور برق با هزینه شخصی خریداری و باسکول این بازارچه برای صادرات اندک روشن شده بود.
وی با بیان اینکه سال قبل بازارچه مرزی ریمدان توسط دولت به عنوان مرز رسمی میان ایران و پاکستان در محدوده دشتیاری شهرستان چابهار برای جابجایی کالا و مسافر مشخص شده است، ادامه داد: با گذشت 17 ماه از رسمی شدن این بازارچه هنوز زیرساخت های آن نظیر اینترنت، امکانات رفاهی، برق، آب و ارتقای جاده روستایی آن به ترانزیتی آماده نشده است.
خاکسفیدی عنوان کرد: مسئولان استانی و کشوری باید چاره ای اساسی برای حل مشکلات زیرساختی مرز ریمدان چابهار اندیشیده شود و این منطقه بعد از گذشت بیش از 9 سال کارهای اولیه تجاری هنوز فاقد اینترنت و حتی دکل تلفن همراه و یا ایرانسل برای انجام کارهای اینترنتی است.
خاکسفیدی با اشاره به مشکلات عبور و مرور در این مرز تاکید کرد: استقرار پایانه های مسافری و بار در مرز ریمدان که اکنون به عنوان مرز رسمی شناخته می شود ضروری است تا جابجایی مسافر، صادرات و واردات کالا تسهیل شود.
وی با بیان اینکه هم اینک اقدامات برای فیبر نوری انجام شده است ولی هیچ گونه تجهیزات و ساخت اتاقک برای اینترنت انجام نشده است، خاطرنشان کرد: در گمرک ریمدان باید اینترنت راه اندازی و تجهیزات لازم برای صادرات و واردات کالا نصب شود تا بسیاری از مشکلات صادر کنندگان مرتفع شود.
مدیر بازارچه مرزی ریمدان چابهار گفت: نمایندگی ادارات گمرک، استاندارد، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و دامپزشکی باید در این مرز مستقر شوند تا کارهای صادرات و واردات به خوبی انجام شود.
خاکسفیدی اذعان کرد: هم اینک آب مورد نیاز بازارچه مرزی ریمدان با تانکر سیار تامین می شود و برای رسیدن آب شبانه روزی نیازمند اعتبار و اجرای خط انتقال آب بطول 23 کیلومتر است همچنین بازارچه مرزی ریمدان امکانات لازم رفاهی برای استراحت و پذیرایی رانندگان و سرمایه گذاران را ندارد و فقط یک اتاق برای چند نفر با امکانات محدود آماده شده است.
وی خاطرنشان کرد: واردات دام از مرز ریمدان در سالهای گذشته انجام می شد ولی به دلایل مشکلات اداری امسال تنها 16 راس دام سنگین(گاو) در فروردین ماه وارد شده است همچنین در سال 88 برنج و در سال 89 سیر و بعدها فقط دام سبک و سنگین از این بازارچه وارد شده است ولی بعد از آن اجازه ورود هیچ کالایی در مرز ریمدان داده نشده است.
خاکسفیدی توصیه کرد: مرز ریمدان فرصت مناسبی برای صادرات انواع مصالح ساختمانی، کاشی، سرامیک، میلگرد، سیمان، کلینکر(مواد اولیه سیمان)، مواد غذایی نظیر آب معدنی، نوشابه، نایلون دسته دار و سایر تولیدات داخلی است این بازارچه مرزی ریمدان فاقد پایانه مسافری و بار است و به دلیل نبود اینترنت و فیبر نوری تقریبا فعالیت مناسبی ندارد.
​انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهاربهاران,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه