logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دستگیری 4 متهم در کارگاه ساخت مواد مخدر پس از حریق مشکوک

دستگیری 4 متهم در کارگاه ساخت مواد مخدر پس از حریق مشکوک
همزمان با اجرای عملیات از سوی نیروهای آتش نشانی، نیروهای مبارزه با مواد مخدر نیز ۴ متهم حاضر در مکان حریق را که احتمال مشارکت در فعالیت کارگاه ساخت شیشه را داشتند، شناسایی کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از پایگاه خبری تحلیلی باقرشهر نیوز ؛ دستگیری چهار متهم در کارگاه ساخت مواد مخدر پس از حریق همزمان با اجرای عملیات از سوی نیروهای آتش نشانی کهریزک، وحید فروغی با اشاره به این خبر اظهار داشت: پس از دریافت پیام حریق، نیروهای آتش نشانی به محل حریق در خیابان ایران زمین واقع در جاده واوان حضور یافته و مشاهده کردند از سوله‌ای واقع در ملکی ۱۵۰۰ متری دود غلیظی درحال انتشار است، اما زمانی که نیروهای آتش‌نشانی قصد اطفای حریق با آب را داشتند بر اساس هشدار نیروهای مبارزه با مواد مخدر مطلع شدند که این حریق مشکوک به آتش‌سوزی ناشی از تهیه مواد مخدر صنعتی شیشه است و استفاده از آب به دلیل وجود مواد شیمیایی احتمال انفجار را به همراه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, باقرشهر نیوز, باقرشهر نیوز,

وی گفت: به همین منظور نیروهای آتش‌نشانی با استفاده از دستگاه‌های تنفسی و کپسول‌های پودری داخل کانون حریق شده و عملیات اطفاء را آغاز کردند اما باتوجه به وسعت حریق، خاموش کردن شعله‌های آتش به راحتی امکان پذیر نبود و نیروهای آتش‌نشانی با هماهنگی‌های انجام شده از سیستم آبرسانی استفاده کرده و پس از مدت زمان کوتاهی بدون وقوع خطر و انفجار موفق به خاموش کردن آتش شدند.

,

مسئول آتش نشانی و مرکز خدمات ایمنی شهرداری کهریزک در پایان خاطرنشان کرد: همزمان با اجرای عملیات از سوی نیروهای آتش‌نشانی، نیروهای مبارزه با مواد مخدر نیز چهار متهم حاضر در مکان حریق را که احتمال مشارکت در فعالیت کارگاه ساخت شیشه را داشتند، شناسایی کردند. نیروهای آتش‌نشانی نیز پس از اطفای کامل حریق و کسب اطمینان خاطر از سرد شدن محیط محل حادثه را ترک کردند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه