طرح فاتح به منظور ارتقای امنیت اجتماعی و امنیت پایدار در رامسر انجام شد
در اجرای طرح فاتح، سارقان و فروشندگان مواد مخدر توسط نیروی انتظامی شهرستان رامسر دستگیر شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رامسرنوین، محمد صادق شاه نظری فرمانده نیروی انتظامی شهرستان رامسر گفت: خدمات نیروی انتظامی با هدف خدمت رسانی به مردم، برقراری نظم و امنیت و رضایت مندی همشهریان محترم انجام می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رامسرنوین,وی تصریح کرد: خدمات کلانتری ها به مردم بصورت شبانه روزی بوده و در راستای ارتقای سطح امنیت اجتماعی طرح های بسیاری پیش بینی و انجام شده است.
فرمانده نیروی انتظامی رامسر اظهار کرد: با اجرای طرح فاتح در شهرستان رامسراقدامات بسیار مناسبی از جمله دستگیری تعداد زیادی از سارقین، کشف و دستگیری عاملین فروش مواد مخدر و تعدادی اسلحه شکاری غیر مجاز ضبط و به مقام محترم قضائی تحویل داده شد.
شاه نظری در پایان افزود: نیروی انتظامی با قدرت تمام و توانمندی بالا در خدمت مردم عزیز و فهیم شهرستان رامسر بوده و برای ایجاد یک امنیت پایدار از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد کرد.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه