رئیس اتاق اصناف شهرستان مانه و سملقان:

قیمت ها در شب یلدا افزایش نمی‌یابد/ نظارت بازرسان بر کیفیت و قیمت محصولات

قیمت ها در شب یلدا افزایش نمی‌یابد/ نظارت بازرسان بر کیفیت و قیمت محصولات
رئیس اتاق اصناف شهرستان مانه و سملقان از صدور دستورالعمل نرخ گذاری درصد انواع میوه و تره بار در رسته خرده فروشان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از پایگاه خبری آشخانه،علی رضا امانی رئیس اتاق اصناف شهرستان مانه و سملقان در گفتگو با خبرنگار ما، از صدور دستورالعمل نرخگذاری درصد انواع میوه و تره بار در رسته خرده فروشان خبر داد و گفت: برمبنای نرخنامه صنف میوه فروشان و تره بار، نرخ سود میوه های دست چین 30 درصد و دَرهم 20 درصد اعلام شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری آشخانه،,

وی افزود: میوه های هندوانه، خربزه، موز، کدو، آناناس و نارگیل مشمول سود 20 هستند.

,

رئیس اتاق اصناف شهرستان در خصوص اقدامات اتحادیه برای شب یلدا اظهار کرد: همکاران ما طبق وظیفه درحال آماده شدن برای شب یلدا هستند و اتحادیه هم توسط بازرسان بر کار قنادی ها، میوه فروشان و آجیل فروشی هاهنظارت کامل دارند.

,

امانی با بیان اینکه تا پایان شب یلدا به هیچ عنوان افزایش قیمت نخواهیم داشت و محصولات با قیمت مصوب قبلی به فروش خواهند رسید، افزود:  با توجه به اینکه برخورد با متخلفان از وظایف سازمانی واحدهای نظارتی است در کنار آن ها بازرسان اتحادیه هم فعال هستند و بر روی قیمت ها و کیفیت محصولات نظارت کامل دارند و با آمادگی کامل به استقبال شب یلدا می رویم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه