logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس بنیاد شهید دهاقان:

شهادت شهید بشارت «روز ایثار و شهادت دهاقان» نام گرفت

شهادت شهید بشارت «روز ایثار و شهادت دهاقان» نام گرفت
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دهاقان، گفت: روز شهادت شهید بشارت بسیار دارای اهمیت است و باید برای هر چه بیشتر آشنا کردن جوانان با این شهید و فرهنگ ایثار و شهادت تلاش کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهاقان بیدار؛ رییس بنیاد شهید دهاقان، در نشستی که عصر دیروز، بمنظور گرامیداشت روز ایثار و شهادت در شهرستان دهاقان در محل فرمانداری برگزار شد، گفت: روز هفتم دی‌ماه که مصادف با شهادت شهید بشارت است برای دهاقانی ها روز بزرگی است بهمین منظور برای گرامیداشت یاد و خاطره و نام این شهید بزرگوار، این روز به نام روز ایثار و شهادت نامگذاری شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهاقان بیدار,

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دهاقان افزود: از برنامه های روز ایثار و شهادت می توان به نواختن زنگ ایثار و شهادت در مدارس و حضور در مدارس بمنظور معرفی شخصیت شهید بشارت نام برد.
امیدی از برگزاری یادواره های شهدای شهرستان، انجام مسابقات فرهنگی، نصب بنر، بیان زندگینامه شهدا و دیدار با خانواده های معظم شهدا را نیز از دیگر برنامه های این روز نام برد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دهاقان نیز در این نشست با اشاره به اینکه انقلاب ما به خارج از مرزها رفته تا بتواند حق را به آنها بشناساند گفت: انقلابی که داریم به واسطه خون هزاران شهید است که بدست آمده و شاخ و برگهایش توانسته تمام دنیا را فراگیرد.
سرهنگ دوم هوشنگ نوابی با بیان اینکه تپه نورالشهدا هنوز برای انجام مراسمات فرهنگی و مذهبی آماده نیست خاطرنشان کرد: رسیدگی به تپه نورالشهدا محل دفن شهدای گمنام باید مورد رسیدگی بیشتر قرار گیرد تا آماده برگزاری هر گونه مراسم مذهبی و فرهنگی در این مکان شود.

,
,
,
,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه