logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

محفل قرانی قرائت مجلسی در زابل برگزار شد

محفل قرانی قرائت مجلسی در زابل برگزار شد
کارشناس امور قرانی اداره تبلیغات اسلامی زابل گفت: محفل قرآنی قرائت مجلسی توسط قاریان ممتاز شهرستان زابل برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا پودینه خانی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: برگزاری محفل قرآنی قرائت مجلسی توسط قاریان ممتاز شهرستان زابل با انجام برنامه هایی از قبیل قرائت مجلسی، ترتیل، سخنرانی با موضوع سبک زندگی قرآنی همراه است.

وی افزود: این محفل قرآنی به صورت ثابت و ماهیانه در چهارشنبه آخر هر ماه توسط موسسات و خانه های قرآنی شهرستان زابل با هدف نشر آموزه های پایه قرائت فصیح و آهنگین قرآن کریم در سطح جامعه اسلامی برگزار می شود.

پودینه خانی تصریح کرد: با توجه به نقش به سزای بانوان در تربیت نسل ها؛ ارتقا، تثبیت و شکوفایی استعداد های قرآنی در آن ها از اهمیت بسیاری برخوردار است بنابراین برگزاری این گونه محافل تاثیر زیادی در جامعه دارد.

کارشناس امور قرانی تبلیغات اسلامی زابل بیان داشت: خوشبختانه همیشه محافل قرانی در شهرستان زابل با استقبال خوب تمامی آحاد جامعه مواجه است که نشان از دیانت مردم این منطقه دارد.

وی تاکید کرد: با ترویج فرهنگ قران در جامعه در حقیقت می توان جامعه ای معنوی که در آن موازین اسلام رعایت شده و مشکلات به حداقل رسیده را داشت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه