عکس نوشته؛

سخنان رئیس‌جمهور مغالطه بود و باید اصلاح شود/فیلتر کانال های منحرف به معنی قطع ارتباط با دنیا نیست

سخنان رئیس‌جمهور مغالطه بود و باید اصلاح شود/فیلتر کانال های منحرف به معنی قطع ارتباط با دنیا نیست
واحد چندرسانه ای چهارفصل صحبت های مهم نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد درباره صحبت های رئیس جمهور مبنی بر فیلتر تلگرام را در قالب عکس نوشته تولید و منتشر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چهارفصل نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد به سخنان دیروز رئیس‌جمهور در خصوص تلگرام اشاره کرد و گفت: در سخنان دیروز آقای روحانی نه یک مغالطه بلکه مغالطه‌هایی رخ داد ، آیا قطع یک کانال یعنی قطع ارتباط با اینترنت به عنوان یک تکنولوژی که جهان به آن نیاز دارد و ارتباطات با آن صورت می‌گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهارفصل,

آیت‌الله ملک‌حسینی خاطرنشان کرد: فیلتر کردن برخی از کانال‌های منحرف و انحراف‌آور آیا به معنای قطع ارتباط با جهان است؟ رئیس جمهور قطعا از نظریه دیروز خود باز خواهند گشت و بی‌تردید هیجانی حاکم بر زبان و ذهن ایشان بود اما باید  به هر کسی که بر اساس این نگاه سِیر می‌کند فهماند که دنیای امروز که بیشترین استفاده را از این ابزار ارتباطی می‌کند خود طرفدار فیلتر کردن بسیاری از کانال‌ها، شبکه‌ها، فیلم‌ها و امثال اینها است.

,

واحد چندرسانه ای چهارفصل صحبت های مهم نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد را در قالب عکس نوشته تولید و منتشر کرد.

, چهارفصل,
 
 
انتهای پیام/
,
 
 
انتهای پیام/
,
 
 
انتهای پیام/
,
, ,
 
,
, ,
 
,
انتهای پیام/
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه