امام جمعه رودبار جنوب عنوان کرد:
فتنه 88سناریویی برای براندازی نظام و دور کردن مردم از فرهنگ عاشورا بود /9دی یک تفکر انقلابی و جریان سیاسی مربوط به دنیای اسلام است
امام جمعه رودبار جنوب گفت: مهمترین خسارت فتنه گران در سال ۸۸ بی حرمتی به انقلاب، شهیدان انقلاب و شهیدان هشت سال دفاع مقدس بود و آنها برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دور کردن مردم از فرهنگ عاشورا سرمایه گذاری کرده بودند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رودبار ما، جلسه برنامه ریزی بزرگداشت مراسم 9 دی شهرستان رودبارجنوب صبح امروز با حضور امام جمعه و جمعی از مسئولین مربوطه در محل دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار گردید .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودبار ما, رودبار ما,حجت الاسلام والمسلمین عباس گروهی امام جمعه شهرستان رودبارجنوب در این جلسه نهم دی ماه را روز عزت و اقتدار ایران اسلامی دانست و اظهار داشت : ۹دی یک جریان سیاسی که مربوط به دنیای اسلام است .
,وی ادامه داد: مهمترین خسارت فتنه گران در سال ۸۸ بی حرمتی به انقلاب، شهیدان انقلاب و شهیدان هشت سال دفاع مقدس بود و فتنه گران برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دور کردن مردم از فرهنگ عاشورا سرمایه گذاری کرده بودند.
,امام جمعه شهرستان رودبارجنوب در ادامه بیان داشت: ۹ دی روز بصیرت و تجدید میثاق مردم با امامت و ولایت و نقطه عطف تاریخ انقلاب اسلامی است.
,

, وی خاطرنشان کرد: 9دی یک تفکر انقلابی است و آن را گذاشته اند به عنوان بصیرت سیاسی یعنی دشمن شناسی٬ تحلیل سیاسی٬٬باید فرهنگ مردم طوری باشد که دشمن از دوست جدا کنند٬همه باید دست به دست هم بدهند.
,گروهی ضمن تاکید بر برگزاری هر چه باشکوه تر مراسم این روز گفت: این روز از روزهای مهم انقلاب اسلامی است و باید گوشه ای از شکوه این روز در شهرستان رودبارجنوب به نمایش گذاشته شود .
,در ادامه هر یک از حاضرین نظرات خود را در رابطه با برگزاری مراسم روز نهم دی بیان کردند.
,,
انتهای پیام/م
,]
ارسال دیدگاه