در مراسم معارفه سرپرست بخشداری جازموریان عنوان شد؛
خلوص و صداقت دو ویژگی مهم در خدمت به خلق خداست/انسجام و پرهیز از سیاسی کاری محور فعالیت یک مسوول موفق است
امام جمعه بخش جازموریان در مراسم معارفه سرپرست بخشداری، خدمت به مردم، صداقت و اخلاص را مهم برشمرد و گفت: بخش جازموریان دارای مشکلات متعددی است و لذا در این خصوص باید تلاش زیادی کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رودبار ما، صبح امروز طی مراسمی با حضور حجت الاسلام بامری امام جمعه ،فرماندار رودبار جنوب واعضای شورای اداری شهر زهکلوت، حمید سعیدی پور از کارشناسان فرمانداری رودبارجنوب به عنوان سرپرست بخشداری جازموریان معارفه شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودبار ما, رودبار ما,,
در این مراسم حجت اسلام بامری امام جمعه شهر زهکلوت با سپاسگزاری از اینکه یکی از کارشناسان بومی به عنوان سرپرست بخشداری انتخاب شده است، گفت: در راه خدمت به مردم، صداقت و اخلاص لازم و ضروریست.
,

, امام جمعه زهکلوت ،خدمت صادقانه و حضور در جمع مردم را نیز مهم برشمرد و اظهار داشت:بخش جازموریان دارای مشکلات متعددی است و لذا در این خصوص باید تلاش زیادی کرد.
,انسجام و پرهیز از سیاسی کاری محور فعالیت یک مسوول موفق است
, انسجام و پرهیز از سیاسی کاری محور فعالیت یک مسوول موفق است,در ادامه این مراسم عطاناوکی فرماندار رودبارجنوب بیان داشت: حمید سعیدی پور از کارشناسان توانمند و متدین فرمانداری بود که به عنوان سرپرست بخشداری جازموریان توفیق خدمت را بدست آورده اند و لذا امید داریم بتواند با پایبندی به ارزش ها و مبانی انقلاب و اهداف عالی نظام را که همانا خدمت صادقانه است را ارائه نماید.
,,
وی توجه به توصیه ها و نصایح امام جمعه را نیز مهم و راهگشا برشمرد و گفت: همراهی و هم افزایی با نماینده ولی فقیه و ائمه جمعه مصداق ولایتمداری یک مسئول در نظام جمهوری اسلامی است.
,

, ناوکی توجه به توسعه روستاها،استفاده از ظرفیت نخبگان و سران طوایف،حضور مداوم در حوزه کاری را نیز خواستار شد و گفت:همراهی و همگامی با مسئولین بالادستی و اعضای شورای اداری می تواند بر موفقیت یک بخشدار بیافزاید.
,,
فرماندار رودبارجنوب در ادامه توصیه های خود به سرپرست بخشداری جازموریان، عملگرایی همراه با عقلانیت و خردورزی را خواستار شد و پرهیز از سیاسی کاری و تنش های احتمالی را نیز مهم ذکر کرد.
,وی در پایان افزود: توقع داریم حمید سعیدی پور نیز در جهت توسعه بخش جازموریان تلاش کند.
,,
انتهای پیام/م
,,
]
ارسال دیدگاه