نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان مطرح کرد:
نقش کلیدی حوزه و دانشگاه در تبیین راهبردهای عمومی جامعه/ برخی مشکلات در فضای مجازی با سیاه نمایی مطرح می شود
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان با بیان اینکه حوزه و دانشگاه نقش کلیدی در تبیین راهبردها و راهکارهای عمومی جامعه دارند، گفت: در عرصه اجتماع، اقتصاد، سیاست و فرهنگ فضای مجازی گاهی به جای بیان صحیح حل مشکلات با سیاه نمایی برخورد می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «دیارباران»، آیت الله رضا رمضانی در همایش وحدت حوزه و دانشگاه در تالار وحدت دانشگاه گیلان ضمن گرامیداشت سالگرد شهید مفتح، اظهار کرد: بین دانشگاه و حوزه تعارضی وجود ندارد بلکه تعامل و هم افزایی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «دیارباران,وی با بیان اینکه وحدت دانشگاه و حوزه این نیست که دانشگاهیان و حوزویان تغییر ماهیت و تغییر روش بدهند، گفت: در دانشگاه ها دروس حوزوی مانند دروس فقه، کلام، عرفان و... تدریس می شود و از طرفی در ۳دهه اخیر گستردگی رشته های دانشگاهی نسبت به حوزه افزایش پیدا کرده است.
,نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان درباره نسبت بین دروس حوزه و دانشگاه، بیان کرد: نسبت این دروس به هم تساوی نیست از لحاظ رشته های تحصیلی، دانشگاه ها دارای تنوع بیشتری هستند و ما به دنبال ایجاد وحدت در روش های آموزشی و پژوهشی و... نیستیم چون هرکدام روش و شیوه خاصی را در علوم دارند.
,رئیس مرکز اسلامی هامبورگ آلمان با بیان اینکه امروزه با تعدد دانشگاه ها و رشته ها مواجهیم و از طرفی در حوزه نگاه های دقیق و عمیقی پدید آمده است، افزود: مجریان و طراحان نظام از دو قشر دانشگاه و حوزه هستند.
,رمضانی تصریح کرد: انقلاب اسلامی یک گفتمان مشخص و روشنی دارد که باید مسائل مختلف را درست تلقی کنیم و حوزه و دانشگاه باید نیازهای جامعه را شناسایی کرده و در این بخش مانور دهند.
,نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری درباره وحدت بین حوزه و دانشگاه، بیان کرد: با توجه به اینکه در نظام با مشکلات نرم افزاری گسترده ای در حوزه سیاست، فرهنگ، اقتصاد و... مواجه هستیم به همین دلیل هدف اصلی ایجاد وحدت در راهبرد و تعامل در راهکارها است.
,وی با اشاره به اهمیت مسئله نقد، گفت: هر مسئله ای را می توان نقد کرد ولی نقد روش و شیوه خاصی دارد بطوریکه باید آگاهانه، عالمانه، دلسوزانه و با هدف حل مشکلات و گره گشایی ها باشد نه اینکه باعث گره افکنی شود.
,رمضانی با بیانی اینکه حوزه و دانشگاه نقش کلیدی در تبیین راهبردها و راهکارهای عمومی جامعه دارند، گفت: در عرصه اجتماع، اقتصاد، سیاست و فرهنگ فضای مجازی گاهی به جای بیان صحیح حل مشکلات با سیاه نمایی برخورد می کند.
,وی با بیان اینکه تنگ نظری، اضطراب ها و... باعث تزریق ناامیدی در جامعه می شود، گفت: گاهی هم لباسان روحانی ما نیز مشکلات را روی منبر با سیاه نمایی و بدون سند بیان می کنند.
,نماینده مردم گیلان در مجلس افزود: یکسری کلیات و تذکراتی است که باید به زمانش گفته شود تا ناهنجاری ها به شیوه مناسب رفع شود، بیان کرد: اقتدار عقلانی و معنوی مستلزم راهبرد اصول مناسب است.
,وی بیان کرد: اگر حرفی را بدرستی درک کنیم و خوب منتقل کنیم در تمام عرصه ها پیشرو خواهیم بود اما اول باید خودمان توجیه شویم و باید بینیم چه کرده ایم و چه باید بکنیم.
,رمضانی با تأکید بر اینکه وحدت در راهبرد و راهکارها باید وجود داشته باشد، گفت: بابد چشمانداز را تعریف کتیم و بر اساس آن راهبرد را تعیین کنیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه