مدیر کل حج و زیارت استان سمنان خبر داد:
اعزام بیش از 8 هزار نفر به عتبات عالیات از ابتدای سال/ رایزنی ها برای سفر به سوریه در حال انجام است
مدیر کل حج و زیارت استان سمنان گفت: از ابتدای سال 8هزار و 680 نفر از استان سمنان به عتبات عالیات اعزام شده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خلیل دلپاک مدیر کل حج و زیارت استان سمنان در گفتگو با خبرنگار قومس گفت: از مجموع اعزامی ها به عتبات عالیات 3 هزار و 430 نفر از طریق 98 کاروان هوایی و 5هزار و 250 نفر از طریق 153 کاروان زمینی سفر کرده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قومس,مدیر کل حج و زیارت استان در خصوص اعزام زائران به سوریه گفت: در این خصوص رایزنی ها از طریق سازمان در حال انجام است و به محض انجام راهکارهای قانونی و مهیا شدن شرایط، اطلاع رسانی انجام می شود.
,وی افزود: در خصوص حج عمره هنوز اقدامی انجام نشده و شرایط مناسبی وجود ندارد.
,دلپاک تصریح کرد: برای اعزام به حج تمتع اقدامات لازم از قبیل قرارداد و زیر ساختها در حال انجام است.
,مدمدیر مدیر کل حج و زیارت استان سمنان با بیان اینکه 22 دفتر در سطح استان سمنان مشغول ثبت نام برای عتبات عالیات هستند، افزود: هم اکنون ظرفیت کاروانها تا 22 اسفند ماه اعلام شده است.
,وی اظهاوی اظهار کرد: هزینه اعزام به عتبات عالیات از طریق زمینی هم اکنون 1 میلیون و 200 الی 300 هزار تومان و هزینه اعزام هوایی 1 میلیون و 800 هزار تومان می باشد.
,دلپاک د دلپاک خصوص افزایش هزینه های خروج از کشور برای سفرهای زیارتی گفت: عوارض خروج از کشور برای سفرهای زیارتی بستگی به تعداد سفرها دارد وهزینه عوارض نسبت به سفرهای غیر زیارتی کمتر است.
,مدیر کل حج و زیارت استان سمنان گفت: افزایش عوارض خروج از کشور برای سفرهای زیارتی از سال آینده اعمال می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه