وی افزود: همان کسانی که زمانی مدعی کمک به احیاء تفکر اسلامی بودند، در سال ۸۸ نشان دادند که تمام آنچه اندوخته اند برای پرورش منیت شان و تصاحب قدرت و مکنتی بود که بتواند امیال درونی شان را ارضا نماید.
زارع با اشاره به اینکه وقایع بسیار ناراحت کننده فتنه ۸۸، دلهای مردم ایثارگر، مومن و شهید پرور ایران اسلامی را آزرده خاطر کرد، تصریح کرد: آنها هرگز تصور نمی کردند کسانی که روزی از خواص نظام و از همرزمان امام شهیدان و شهیدان گلگون کفن انقلاب بودند (همان شهیدانی که تنها سفارششان حفظ این انقلاب و پیروی از خط ولایت بود)، به تقابل با نظام و رهبری قد علم کنند.
استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: در این میان تنها روشنگری های داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای بود که یاران راستین نظام را گرد هم آورد و چشمان بصیرت شان را گشود تا با ژرف بینی و تعقل در حوادث تاریخی صدر اسلام و ایران، فتنه منافقان داخلی و نقشه های لحظه به لحظه استکبار را تحلیل کنند.
وی ادامه داد: شهادت جانسوز بعضی از هموطنان و خسارت به اموال عمومی و تاسف بارتر از همه، طمع دوباره دشمنان انقلاب اسلامی به براندازی نظام آتشی بود که دل های مومن امت اسلامی را داغدار کرد.
زارع با اشاره به اینکه درس ها و عبرت های آن روزها، پیشینه ای است که نیاز به یادآوری دارد تا هم خودمان و هم نسلهای آینده، هوشیارانه آنچه را که از آزادی و استقلال به دست آوردند حفظ کرده و ارتقاء بخشند، گفت: اما گویا دنباله روهای تفکر منافقانه جهت خوش رقصی پیش اربابان خود، قصد یادزدایی و تطهیر خاطرات عبرت انگیز آن روزها را دارند تا با نقاب جدیدتر اذهان ساده اندیش را به بهانه های پیشرفت، اصلاح و ترقی فریب داده و برای دستیابی به قدرت و مکنت بر سر منافع مادی و معنوی کشور با بیگانگان و دشمنان به مصالحه بنشینند.
عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد: دقت، هوشیاری و بصیرت افزایی و همچنین روشنگری برای نسل جوان و آینده ساز کشور به ویژه دانش آموزان و دانشجویان از حوادث آن روزها و پشت صحنه آن (در غالب نشست، فیلم، شعر و کتاب و حتی در نظر گرفتن فصلی در کتاب انقلاب اسلامی جهت تدریس در دانشگاه و یا کتاب های تاریخ معاصر ) می توان از فتنه دیگری که سعی در یادزدایی فتنه ۸۸ دارد جلوگیری کرد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه