مدیر ارتباطات سیار مخابرات کهگیلویه و بویراحمد :
تجهیزات همراه اول به روستای عزیزی می رود / روستایی با ۱۰۰ خانوار محروم از ارتباطات مخابراتی
مدیر ارتباطات سیار مخابرات کهگیلویه و بویراحمد نسبت به مطالبه اهالی روستای عزیزی (زی زی) لوداب بویراحمد واکنش نشان داد و به ارایه توضیحاتی پرداخت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ،اهالی روستای عزیزی ( زی زی) بخش لوداب عنوان کردند متاسفانه این روستای با وجود دارا بودن جمعیت زیادی در حد ۱۰۰ خانوار به بالا هنوز از شبکه آنتن تلفن همراه محروم است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,اهالی این روستان اظهار کردند: این وضع تقریبا سه سال است که به وجود آمدهاست و در صورت امکان این مشکل توسط مسئولین مربوطه پیگیری شود.
,مدیر ارتباطات سیار مخابرات کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گو با پایگاه خبری صبح زاگرس درباره مشکلات این روستا گفت: بررسی و مطالعه یکپارچه سازی شبکه همراه اول و شبکه GSM روستایی در برنامه شرکت سیار قرار گرفته که در صورت تصویب و ابلاغ به استان در مناطقی که تجهیزات GSM نصب است تجهیزات همراه اول جایگزین خواهد شد و مردم آن مناطق میتوانند از سرویسهای همراه اول برخوردار شوند.
,کرامت الله نیک اقبالی افزود: قطعا روستای زیبای عزیزی (زی زی ) در اولویت همراه اول بوده و ارتقاء سرویس در این روستا و روستاهای هم جوار در برنامه این شرکت قرار دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه