امام جمعه قاین:
همایش بزرگداشت بزرگان قاین برگزار می شود/خروجی جلسات شورای فرهنگ عمومی مفید باشد
امام جمعه قاین گفت:یکی از مهم ترین جلساتی که در هر شهری برگزار می شود جلسات شورای فرهنگ عمومی شهرستان است ولذا دراین گونه جلسات باید به گونه ای مباحث مطرح شود که خروجی آن مفید باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسیم قائن، جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان قاینات عصر روز گذشته به دعوت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی وبا حضور امام جمعه ، فرماندارو دیگر اعضای شورای فرهنگ عمومی در دفتر امام جمعه شهرستان قاین برگزار شد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم قائن,عباس میرزنگویی رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان ودبیر شورای فرهنگ عمومی در سخنانی شهرستان قاینات را مامن و خاستگاه بسیاری از عرفا و بزرگان دانست وگفت:در جهت شناساندن وتجلیل از این بزرگان می توان همایشی را برگزار کرد تا مردم با عرفا وعلما ونخبگان برجسته شهرستان قاینات بیشتر آشنا شوند.
,
خروجی جلسات شورای فرهنگ عمومی مفید باشد
, خروجی جلسات شورای فرهنگ عمومی مفید باشد,حجت الاسلام علی رحمانی امام جمعه قاین نیز در این جلسه با بیان این که جلسات شورای فرهنگ عمومی بسیار مهم وتاثیر گذار است گفت: یکی از مهم ترین جلساتی که در هر شهری برگزار می شود جلسات شورای فرهنگ عمومی شهرستان است ولذا دراین گونه جلسات باید به گونه ای مباحث مطرح شود که خروجی آن مفید باشد.
,امام جمعه قاین با اشاره به دستور جلسه این ماه شورای فرهنگ عمومی گفت: قاینات علما وبزرگانی را داشته است که مفاخر وذخائر این شهر بودند وبرخی از صحبت های این بزرگان هنوز در بین مردم به عنوان سخنان شاخص مطرح است وبرجسته شدن این ذخائر بسیار مهم است .
,وی افزود: پیشنهادی برای برگزاری همایش بزرگان قاین به مسئولین شهرستان داده شد واین موضوع در جلسه شورای فرهنگ عمومی به تصویب رسید و در سال آینده همایش بزرگان قاین با همکاری در قاینات برگزار خواهد شد.
,امام جمعه قاین درادامه با بیان این که چاشنی شورای فرهنگ عمومی باید مشکلات شهرستان باشد گفت: دراین جلسات باید مسائل مهم شهرستان که نیاز به اجرای یک برنامه عملیاتی واجرایی دارد مطرح ونتیجه وخروجی این جلسات نیز باید مفید ومهم باشد.
,
شورای فرهنگ عمومی اتاق فکر شهرستان
, شورای فرهنگ عمومی اتاق فکر شهرستان,حجت الاسلام عبدالهی امام جمعه اسفدن نیز دراین جلسه با بیان این که شورای فرهنگ عمومی به عنوان اتاق فکر شهرستان است ومصوبات آن جنبه عملیاتی واجرایی دارد گفت: در کنار برنامه های فرهنگی از جمله همایش تجلیل از بزرگان که برای آشنایی بیشتر قشر جوان برگزار می شود باید به آسیب های اجتماعی که در جامعه امروزی جوانان مارا تهدید می کند هم توجه ویژه شود .
,حجت الاسلام شطی امام جمعه نیمبلوک نیز دراین جلسه با پیشنهاد تشکیل شورای فرهنگ عمومی در بخش ها ،با اشاره به موضوع جلسه شورای فرهنگ عمومی گفت: بایستی زمینه پژوهش در خصوص آشنایی با بزرگان شهرستان برای دانش آموزان فراهم شود تا از این طریق نیز بتوان نسل جوان وامروزی را با علما وعرفا وادبای شهرستان آشنا کرد.
,در ادامه این جلسه هریک از اعضای شورای فرهنگ عمومی به بیان دیدگاهها ونظرات خود در خصوص همایش بزرگان شهرستان بیان داشتند .
, , , , ,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه