logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

تجهیز مرکز بهداشت فراشبند به دستگاه یخ درمانی

تجهیز مرکز بهداشت فراشبند به دستگاه یخ درمانی
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند به دستگاه کامل کرایوتراپی(یخ درمانی)۳۰ لیتری برای درمان بیماری سالک مجهز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نخل بیدار، معاون بهداشتی و سرپرست مرکز بهداشت شهرستان فراشبند گفت: از آنجاییکه شهرستان فراشبند جزء مناطق شیوع بیماری سالک است و باتوجه به گزارش قابل توجه بیماری سالک در این شهرستان در سال های گذشته و عدم دسترسی بیماران بی بضاعت این شهرستان به مرکز استان و شهرستانهای همجوار و همچنین به منظور رفاه حال شهروندان، این دستگاه با هزینه ای بالغ بر ۳۷ میلیون ریال به همت خیرین سلامت شهرستان فراشبند خریداری و در شبکه بهداشت و درمان این شهرستان مستقر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , نخل بیدار,

دکتر”حسن کرمی” بیماری سالک را یک بیماری پوستی مشترک بین انسان و حیوان از جمله جوندگان دانست که از طریق نیش یک پشه آلوده به انگل بنام پشه خاکی به هنگام تغذیه خون بیمار به انسان سالم منتقل می شود.

,

او کرایوتراپی را یکی از راهکارهای مناسب برای درمان بیماری سالک دانست و گفت: عملکرد این دستگاه خریداری شده مشابه دستگاههای بخش خصوصی است و این دستگاه کارایی موثری در درمان بیماری سالک دارد و در کاهش هزینه های بیماران نیز، نقش بسزایی دارد.

,

دکتر کرمی با اشاره به اینکه سالک به وسیله پشه خاکی به افراد سالم منتقل می شود گفت:‌ به منظور پیشگیری از گسترش زخم ناشی از سالک، درمان این بیماری باید جدی گرفته شود.

,

او با بیان اینکه کارشناسان مرکز درمان سالک شهرستان، آموزشهای لازم در زمینه کار با این دستگاه و روش های نگهداری از آن را فرا گرفته اند،یاد آور شد: مردم شهرستان از این پس می توانند جهت درمان بیماری سالک به شبکه بهداشت و درمان فراشبند مراجعه و یا با شماره های ۰۹۱۷۹۹۹۵۷۳۰ و یا ۳۸۷۵۸۸۳۳ داخلی ۲۴۲  تماس و هماهنگی های لازم را با کارشناسان انجام دهند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه