استاندار کرمان:
ارسال 60 کانکس به مناطق زلزله زده/ ضرورت راه اندازی ستاد مدیریت بحران منطقه ای در هنگام وقوع حادثه
استاندار کرمان گفت: از شب گذشته تعداد 60 دستگاه کانکس به مناطق زلزله زده ارسال شده و 4 هزار کانکس که قابلیت جابجایی دارد در حال ساخت داریم که در مواقع ضروری در اختیار مردم قرار خواهیم داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ علیرضا رزمحسینی استاندار کرمان صبح امروز چهارم دیماه در دیدار دبیر کل جمعیت هلال احمر کشور و رییس سازمان امداد و نجات کشور گفت: در زمان وقوع حادثه طبیعی و غیر طبیعی، اولین سازمانی که مردم انتظار دارند به آنها امدادرسانی کند، جمعیت هلال احمر است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان, راه آرمان, لیرضا رزمحسینی استاندار کرمان صبح امروز چهارم دیماه در دیدار دبیر کل جمعیت هلال احمر کشور و رییس سازمان امداد و نجات کشور گفت: در زمان وقوع حادثه طبیعی و غیر طبیعی، اولین سازمانی که مردم انتظار دارند به آنها امدادرسانی کند، جمعیت هلال احمر است.,وی به زلزله یکصد سال اخیر اشاره کرد و گفت: در صد سال اخیر زلزله هایی در کشور رخ داده که 130 هزار کشته بر جای گذاشته که 34 درصد آن مربوط به کرمان بوده و این می رساند که زندگی مردم با زلزله آمیخته شده است.
,استاندار کرمان با بیان اینکه باید یک فکر اساسی برای بحران زلزله شود، افزود: اگر در گذشته به سمت ساخت و سازهای مستحکم رفته بودیم الآن این همه تلفات جانی و مالی نداشتیم.
,رزم حسینی ادامه داد: باید ستاد مدیریت بحران منطقه ای راه اندازی کنیم و به سمتی برویم که به هر دلیلی و در هر وضعیتی در هنگام بحران و زلزله منتظر کمک از دیگر استان ها نباشیم.
,وی بیان داشت: از شب گذشته تعداد 60 دستگاه کانکس به مناطق زلزله زده ارسال شده و 4 هزار کانکس که قابلیت جابجایی دارد در حال ساخت داریم که در مواقع ضروری در اختیار مردم قرار خواهیم داد.
,رزم حسینی با بیان اینکه کرمان در شرایط خاص زلزله قرار دارد و روی گسل های فعال قرار گرفته است، عنوان کرد: باید به کمک هلال احمر ستاد مدیریت بحران منطقه ای راه اندازی کنیم و به مردم آموزش دهیم که در مواقع حادثه تا رسیدن کمک خودشان منطقه را ساماندهی نموده و به یکدیگر کمک کنند.
,وی با بیان اینکه در ساعات اولیه وقوع حادثه که مردم در شوک هستند به مردم امدادرسانی شود، اذعان داشت: متاسفانه در شب اول زلزله در شهرستان کوهبتان با تاخیر چادر توزیع شد که از علت آن خبر ندارم و از مردم عذرخواهی می کنم.
,زرم حسینی گفت: اگر در شهرستان کوهبنان هنگام زلزله مردم بیدار نبودند درصد تلفات خیلی زیاد می شد.
,استاندار کرمان گفت:دولت 201 میلیارد تومان تسهیلات برای مردم زلزلهزده راور مصوب کرده و همچنین 107 میلیارد تومان نیز تسهیلات برای زلزلهزدگان کوهبنان شامل کمکهای بلاعوض در نظر گرفته شد.
,]
ارسال دیدگاه