logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر آموزش و پرورش رامسر:

۹۹ درصــد از شهروندان رامسر باســواد هستند

۹۹ درصــد از شهروندان رامسر باســواد هستند
مدیر آموزش و پرورش شهرستان رامسر گفت: طبق آمار کل افراد باسواد شده در شهرستان رامسر طی چند سال اخیر، ۹۹ درصد از شهروندان رامسری با سواد هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رامسرنوین، محمد صادق امینی نیا در جلسه شورای پشیبانی نهضت سواد آموزی که با حضور محمد آزاد فرماندار شهرستان و سایر اعضا برگزار شد، از کسب مقام چهارم در استان مازندران و مقام اول در غرب استان خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رامسرنوین,

وی در این جلسه با تبریک هفته نهضت سواد آموزی و آرزوی توفیق برای اعضای شورای نهضت سواد آموزی و شهروندانی که در راه تعلیم و تربیت گام بر می دارند و همچنین قدردانی از یونس فلکی مقدم، کارشناس مسئول نهضت سواد آموزی این مدیریت افزود: آمار کل افراد باسواد شده در شهرستان رامسر طی چند سال اخیر و در گروه سنی ۱۰ الی ۴۹ سال ۹۹ درصد از شهروندان رامسری با سواد هستند که در مناطق شهری ۱۷۱۴۱ نفر مرد و ۱۷۱۳۹ نفر زن و در مناطق روستایی ۵۳۲۳ نفر مرد و ۴۹۰۲ نفر زن می باشد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان رامسر ضمن اشاره به اینکه تعداد ۲۰ آموزش دهنده فعال با مدرک کارشناسی ارشد، کارشناسی، کاردانی در شهرستان مشغول به فعالیت می باشند اذعان داشت: در سال تحصیلی ۹۶-۹۵ تعداد ۱۷۰ نفر از افراد بی سواد و ۳۰۰ نفر شهروندان کم سواد جذب تحصیل شدند.

وی افزود: سالانه یک میلیارد ریال برای با سواد نمودن سواد آموزان هزینه می گردد.

امینی نیا با بیان اینکه باقیمانده افراد بی سواد در شهرستان رامسر به صورت تقریبی ۲۵۰ نفر می باشد که ۹۵ درصد آنان را آقایان شامل شده که غالبا مهاجر و غیر بومی هستند، ابراز امیدواری کرد که انشالله در سال ۱۳۹۷ جشن پایان بی سوادی در شهرستان رامسر را با تلاش روسای محترم ادارات و نهادهای شهرستان رامسر داشته باشیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه