دادستان سرعین :

تکلیف محل جدید دفن زباله های سرعین باید روشن شود/محل جدید نیز دارای مشکل است

تکلیف محل جدید دفن زباله های سرعین باید روشن شود/محل جدید نیز دارای مشکل است
دادستان سرعین گفت:در مورد دفن زباله های سرعین شهرداری مکلف است تا یک ماه آتی تکلیف محل را روشن کنند چرا که محل جدیدی شناسایی شده هرچند محل مزبور نیز مشکلات خاص خود را دارد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چشمه لر،رسولی دادستان شهرستان سرعین  در خصوص برداشت معادن در قسمت جنوب غربی شهرستان به خبرنگار ما  گفت: این برداشت ها به 5یا6سال قبل برمیگردد که در آن زمان متاسفانه اقدامی جهت تسطیح یا احیا به عمل نیامده ولی دادستانی ورود کرده انشالله در جهت حمایت از حقوق عامه دستورات لازمه را صادر خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه لر,

وی افزود:در خصوص موردی که اخیرا برداشت مینمایند حسب بازدید دادستانی از محل و بررسی دقیق موضوع در راستای احداث پارک آبی می باشد که صرفا خاکبرداری بوده و اجازه برداشت معدن نخواهد داشت.

,

وی در پایان گفت:در موضوع دفن زباله نیز مجموعه ی  محترم شهرداری مکلف هستند تا یک ماه آتی  تکلیف محل را روشن کنند چرا که محل جدیدی شناسایی شده هرچند محل مزبور نیز مشکلات خاص خود را دارد لکن در جهت صیانت از شهرستان بایستی در این خصوص نیز اقدام شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه