معاون عمرانی استاندار قزوین:

50 درصد بافت‌های مسکونی استان در برابر زلزله مقاومند/ 30 درصد مراکز آموزشی ناامن هستند

50 درصد بافت‌های مسکونی استان در برابر زلزله مقاومند/ 30 درصد مراکز آموزشی ناامن هستند
معاون عمرانی استاندار قزوین گفت: از میزان مقام سازی در بافت‌های مسکونی در دهه اخیر حداقل پنجاه درصد از واحدهای مسکونی در مقابله زلزله ایمن هستند و بقیه هم با پرداخت تسهیلات میزان ایمن سازی و بازسازی خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ علی فرخزاد معاون عمرانی استاندار قزوین اظهار کرد: پنجم دی ماه سالروز زلزله بم است که به نام روز ایمنی در برابر زلزله نامیده شده که امسال مصادف با زلزله کرمانشاه و کرمان و کرج و بویین زهرا شده است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی افزود: امسال برنامه مانور زلزله با پیش بینی شش ریشتر در یکی از بافت‌های آسیب پذیر شهر قزوین انجام گرفت با هدف آمادگی لازم جهت افزایش دستگاه‌های مرتبط با بحران و شناسایی ضعف های در حوزه زلزله است. 
,
,
, ,

این مسئول ادامه داد: موضوع مهم در بحث زلزله عدم آموزش عمومی لازم توسط شهروندان و عدم شناخت مردم از زلزله است، در زمان وقوع حادثه نباید از محل حادثه فرار کرد که این توصیه هایی است که همه باید محل های امنی را شناسایی کرده و در آنجا پناه بگیرند. 

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات در حوادث عدم دسترسی به بافت‌های فرسوده برای امدادرسانی است، در دنیا ۴۳ بحران و بلاهای طبیعی در کشورمان ۳۵ مورد و در استان بین ۲۰تا ۲۵ بحران شناسایی شده است. 

فرخزاد با اشاره به اینکه در بلایای طبیعی در کشور جزو 10 استان اول هستیم، ابراز کرد: مواردی چون زلزله، رانش زمین، آتش سوزی، فرونشست و ریزگردها از جمله مخاطرات استان است. 

وی تصریح کرد: یکی گسل‌های خطرناک در شمال قزوین وجود دارد گسل ایپک در بوئین زهراست که تا آوج و آبگرم کشیده شده و تا اشتهارد هم ادامه دارد.

معاون عمرانی استاندار قزوین اذعان کرد: از میزان مقام سازی در بافت‌های مسکونی در دهه اخیر حداقل پنجاه درصد از واحدهای مسکونی در مقابله زلزله ایمن هستند و بقیه هم با پرداخت تسهیلات میزان ایمن سازی و بازسازی خواهد شد. 

وی ابراز کرد: بیشترین بازسازی در الموت غربی و کمترین در طارم سفلی است، ۷۰ درصد واحدهای آموزشی مقاومت لازم در برابر زلزله دارد؛ یعنی از ۱۴۰۰ واحد آموزشی۹۰۰ واحد مقام سازی شدند، ‌البته در برنامه ششم ۳۰ درصد باقی بازسازی می‌شوند. 

این مسئول ادامه داد: چهار مرکز درمانی، کوثر، ۲۲بهمن و بوعلی و شهید رجایی از نظر ساخت و سار قدیمی هستند امیدواریم با احداث بیمارستان الوند و ۷۰۰ تختخوابی این مسئله تاحدودی بهبود یابد. 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,

وی عنوان کرد: در زلزله کرمانشاه، هلال احمر قزوین جزو اولین استان‌هایی بود که در منطقه حضور پیدا کرد، بنیاد مسکن در بحث بازسازی استان قزوین به عنوان یکی از هشت استان معین شناخته شد و برای بازسازی شهرستان گیلانغرب به ما واگذار شد که نزدیک به ۲۰۰روستا و شهر را شامل می‌شد. 

فرخزاد بیان کرد: استقرار بیمارستان ۴۵ تختخوابی صحرایی که برای عتبات در مهران مستقر شده بود که در زمان زلزله در شهر ثلاث باباجانی مستقر بودند و بهزیستی در شهر پل سرذهاب برای موضوعات امدادی در این شهر حضور پیدا کرد. 
انتهای پیام/
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه