فرمانده حوزه بسیج گلصار خبر داد
کشف ۱۷ کیلو ماده مخدر شیشه در کارگاه تولید گیاهان دارویی
فرمانده حوزه بسیج گلصار گفت: با پیگیریهای انجام شده و با هماهنگی و دستور مقام قضایی به کارگاه مذکور ورود نموده و با بررسی دقیقتر این محل عدوات ساخت مواد مخدر را کشف شد و پس از جستوجو مقدار ۱۷ کیلو گرم ماده مخدر شیشه از این مکان کشف شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از پایگاه خبری تحلیلی باقرشهر نیوز؛ در پی کشف 17 کیلو ماده مخدر شیشه در کارگاه تولید گیاهان دارویی توسط حوزه بسیج گلحصار چهار نفر از افراد این باند توسط نیروی انتظامی دستگیر شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, باقرشهر نیوز,قربانی، فرمانده حوزه بسیج گلصار در گفتوگو با خبرنگار باقرشهر نیوز در این ارتباط گفت: این باند در کارگاهی که به ظاهر مشغول تولید گیاهان دارویی در محدوده گلحصار بوداند که پس از رصد اطلاعاتی نیروهای گمنام امام زمان (عج) مشخص شد که اقدام به ساخت مواد عفیونی شیشه در این مکان میکردند.
, باقرشهر نیوز,وی اظهار داشت: با پیگیریهای انجام شده و با هماهنگی و دستور مقام قضایی به کارگاه مذکور وردنموده و با بررسی دقیق محل عدوات ساخت مواد مخدر را کشف شد و با بررسی دقیق تر مقدار ۱۷ کیلو گرم ماده مخدر شیشه از این مکان کشف شد.
,فرمانده حوزه بسیج گلصار افزود: پس از صورتجلسه و تحویل مواد به نماینده نیروی انتظامی، عوامل نیروی انتظامی در جریان این مورد قرار گرفته و با پیگیریهای بیشتر در این خصوص چهار نفر از اعضای این باند دستگیر کردند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه