طرح مبین ویژه مدیران و ائمه جماعت مدارس در بهمن ماه/جلسه ستاد اقامه نماز بوانات

طرح مبین ویژه مدیران و ائمه جماعت مدارس در بهمن ماه/جلسه ستاد اقامه نماز بوانات
مسول ستاد اقامه نماز شهرستان بوانات گفت: ۲ طرح مکنت ویژه کارکنان و مدیران ادارات و طرح مبین ویژه مدیران و ادمه جماعت مدارس در بهمن ماه اجرا خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به گزارش حرف رسا، جلسه ستاد اقامه نماز شهرستان بوانات با حضور امام جمعه، فرماندار و اعضا و رابطین ستاد اقامه نماز شهرستان روز دوشنبه در ستاد نماز جمعه شهرستان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حرف رسا,

کریم مهری رئیس ستاد اقامه نماز شهرستان بوانات ضمن تشکر از مدیران و رابطینی که همکاری خوبی با ستاد داشته اند، هم اندیشی را لازمه پیشبرد اهداف ستاد و اقامه نماز برشمرد و تاکید کرد: از همه عزیزان می خواهم که در دو طرح مبین که ویژه مدیران و ائمه جماعت مدارس و طرح مکنت که ویژه مدیران ادارات و کارکنان می باشد و در بهمن ماه اجرا خواهد شد حتما شرکت کنند.

,

وی افزود: برای اجرای این دو طرح دبیر و سخنران استانی دیده شده که هر موقع صلاح بدانند و امام جمعه محترم و فرماندار گرامی آمادگی لازم را اعالم کنند این دو طرح را اجرا خواهیم کرد و همه همراهی کنند چرا که هر چه داریم از نماز است و باید برای نماز قدم برداریم.

,

مهری از همراهی و همکاری مدیران و مسولانی که در اجرای اجلاس اقامه نماز شهرستان همکاری کردند قدردانی و تصریح کرد: ما که نمیتوانیم زحمات شما عزیزان را قدر بدانیم اما در همین راستا قول سفر مشهد مقدس برای اعضای ستاد را با همکاری فرماندار محترم گرفته ایم که بزودی محقق شود.

,

 

,

, ,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه