فردین معصومی:

گیلانیان زودتر از همه انزجار خود را از توهین به عاشورا اعلام کردند

گیلانیان زودتر از همه انزجار خود را از توهین به عاشورا اعلام کردند
سرمربی تیم ملی کشتی ساحلی گفت: مردم گیلان توهین به ساحت عاشورای حسینی و نظام اسلامی را تاب نیاوردند و یک روز زودتر از سایر مردم ایران در حمایت از نظام و رهبری خروشیدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فردین معصومی در آستانه سالروز حماسه هشتم دی ماه مردم گیلان در گفت و گو با خبرنگار ۸دی، اظهار داشت: مردم گیلان در هشت دی بار دیگر همچون تاریخ پر افتخار این دیار در دوره های متعدد، در صحنه حاضر شدند و از نظام جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری حمایت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,

پهلوان گیلانی با تأکید براینکه هشت دی صفحه زرینی از کارنامه ارزشی ولایت مداری گیلانیان است، افزود: آنها توهین به ساحت عاشورای حسینی و نظام اسلامی را تاب نیاوردند و یک روز زودتر از سایر مردم ایران در حمایت از نظام و رهبری خروشیدند.

,

معصومی با اشاره به اینکه حماسه هشت دی باید هر سال پر شورتر برگزار شود، گفت: باید این ارزش ها به نسل جوان و نسل های آینده منتقل شود.

,

سر مربی تیم ملی کشتی ساحلی کشورمان با بیان اینکه مردم گیلان همیشه پشتیبان نظام جمهوری اسلامی بودند، اظهار کرد: گیلانیان هرگز پشت نظام و انقلاب را خالی نمی کنند و هیچگاه دست از حمایت رهبر فرزانه و عالم خود بر نمی دارند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه