اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

9 دی؛ یک هدیه الهی

9 دی؛ یک هدیه الهی
حماسه 9 دی 88، برای بدخواهان به همان اندازه آزاردهنده است که برای دوستان انقلاب اسلامی در داخل و سراسر جهان یک هدیه الهی بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، از زمانی که جریان فتنه در روز قدس و 13 آبان سال 88 بر شعار "مرگ بر اسرائیل" و "مرگ بر آمریکا" ضربدر کشید و اقدام به سردادن شعارهای انحرافی کرد، تا هتک حرمت بزرگترین مقدسات مردم ایران خیلی طول نکشید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

فتنه‌گران با هتاکی به امام راحل در 16 آذر، قلب ملت ایران را به درد آورد اما وقتی کار به جسارت به خیمه اباعبدالله(ع) و هتاکی به روز مقدس عاشورا کشید، دیگر صبر ملت لبریز و شد آنچه شد.

پیش از آن نیز به عکس امام راحل(ره) توهین شده بود و سراسر کشور از این جسارت به خروش آمده بود، اما حریم نگه‌نداشتن عاشورا آتشی بود بر باروتی که طی 8 ماه در وجود مردم علاقه‌مند نظام و انقلاب متراکم شده بود.

نتیجه این انفجار خیره‌کننده، حماسه 9 دی بود؛ حماسه‌ای که فقط سه روز پس از جسارت به عاشورا و عزای اباعبدالله سراسر ایران را فرا گرفت و یک باردیگر نشان داد که مردم ایران اسلامی فارغ از دسته بندی‌های سیاسی و مشکلات و کاستی‌ها، اما درپایبندی به اسلام، انقلاب و ولایت فقیه با هیچ کسی تعارف ندارند.

*حماسه 9دی، سرفصل جدیدی از پیوند مستحکم بین امام و امت

حماسه 9دی 88 مردم ولایت مدار ایران پس از چند ماه تحرک بی حاصل فتنه آفرینان و حامیان داخلی و خارجی آنان توانست انقلاب اسلامی و نظام مقدس برآمده از آنان را از توطئه‌های خطرناک پیچیده کانون‌های استکباری و صهیونیستی، با کور کردن چشم فتنه و انزوای خواص بی بصیرت، سرفصل جدیدی از پیوند مستحکم بین امام و امت را در جامعه اسلامی ایران گشود. این روز استثنایی، نه در یک روز تعطیل نه با تبلیغ هیچ رسانه‌ای و یا دعوت بزرگان شکل گرفت.

همه مردم به عشق ولایت فقیه و رهبری بدون در نظر گرفتن عقاید سیاسی و حزبی در حماسه با شکوه 9 دی شرکت کرده بودند.

مردم مسلمان ایران در تظاهرات 9 دی 88 با حضور چشمگیر خود، بصیرت و هوشیاری ملت مسلمان را به رخ جهانیان نشان دادند به طوری که این حضور پرشور برای همیشه به عنوان حماسه ای ماندگار در تاریخ ایران به ثبت رسید.

مردم انقلابی کشورمان با شعارهایی نظیر «این‌همه لشکرآمده،به عشق رهبرآمده»، «مرگ بر ضد ولایت فقیه»، «خامنه‌ای خمینی دیگر است، ولایتش ولایت حیدر است»، «سبز فقط سبز علی، لعنت به سبز موسوی»، «وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد، ارتش عالم نتواند که جوابم دهد»، این حماسه پرشور را تاریخی کردند.

در این روز همه آمده بودند شش ماهه، سه ساله، جوان، پیر، زن، مرد، ویلچری، شیمیایی و...

*خلق یوم اللهی دیگر

خودشان شعار خلق می‌کردند، که تمام شعارها در حمایت از رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای و تقویت نظام مقدس اسلامی و اعلام انزجار از فتنه گران بوده است. این مردم آمده بودند، یوم الله دیگری خلق کنند تا در تارک انقلاب اسلامی چون خورشید بدرخشد. این روز برای بدخواهان به همان اندازه آزار دهنده است که برای دوستان انقلاب اسلامی در داخل و سراسر جهان یک هدیه الهی بوده است. حماسه 9دی88، سران فتنه را در بن بست دوگانه قرار داد زیرا از آن روز به یادماندنی تا به امروز دیگر نتوانسته‌اند مدعی خط امام و نه مدعی مردم باشند، آنها هر دو مسیر را خراب کرده‌اند.

*مدعیان دروغین خط امام

مدعیان دروغین خط امام با عبور از ولی زمان از حرکت میلیونی مردم در پیمودن مسیر سخت انقلاب اسلامی باز مانده‌اند و دیگر نتوانسته‌اند خودشان را جزو وارثان انقلاب اسلامی بدانند.

حماسه 9 دی نشان داد که اگر چه فتنه‌های صدر اسلام در بعضی مواقع منجر به شکست ظاهری دین داران واقعی شد ولی در فتنه‌های آخرالزمان، این منافقان و فتنه‌گران خواهند بود که نابود می‌شوند و از چشم مردم می‌افتند، همانگونه که در فتنه 88 دیدیم آن حماسه ای بزرگ تمام فتنه گران را تا سرحد نابودی پیش برد.

انشاءالله در آینده نیز چنین باد
,
,
,
,
,
,
,
, *حماسه 9دی، سرفصل جدیدی از پیوند مستحکم بین امام و امت, *حماسه 9دی، سرفصل جدیدی از پیوند مستحکم بین امام و امت,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, *خلق یوم اللهی دیگر, *خلق یوم اللهی دیگر,
,
,
,
, *مدعیان دروغین خط امام, *مدعیان دروغین خط امام,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه