نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس:

کلنگ زنی راه آهن یک قدم به جلو/ دولت برای جبران دیرکرد درخصوص راه آهن در اجرای آن تسریع کند

کلنگ زنی راه آهن یک قدم به جلو/ دولت برای جبران دیرکرد درخصوص راه آهن در اجرای آن تسریع کند
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی گفت: کلنگ زنی راه آهن تمام کار نیست، اما شروع کار و یک قدم به جلوست که امیدواریم با جذب فاینانس یا حضور سرمایه گذاران داخلی، اجرای این خواسته بحق مردم خراسان جنوبی تسریع پیدا کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین سید محمدباقر عبادی نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خاورستان، با اشاره به اینکه کلنگ زنی راه آهن شرق مژدگانی خوبی برای مردم خراسان جنوبی است اظهارکرد: کلنگ زنی راه آهن تمام کار نیست، اما شروع کار و یک قدم به جلوست که امیدواریم با جذب فاینانس یا حضور سرمایه گذاران داخلی، اجرای این خواسته بحق مردم خراسان جنوبی تسریع پیدا کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان،,

 

,

عبادی گفت: راه آهن یکی از خواسته های بحق مردم خراسان جنوبی است که نمایندگان  استان در مجلس شورای اسلامی برای قرار گرفتن این طرح در ردیف اجرایی بودجه خون دلهای زیادی خوردند.

,

 

,

وی بیان کرد: اما تاکنون دولت نسبت به پروژه راه آهن دیر عمل کرده است که امیدواریم از این پس جبران و در اجرای این پروژه تسریع کند.

,

 

,

وی با اشاره به وضعیت خراسان جنوبی در حوزه اشتغال واقتصاد، تصریح کرد: راه آهن یک زیرساخت فوق العاده مهم بخصوص در حوزه معدن و صنعت است و جایگاه ترانزیتی بسیار بالایی دارد.

,

 

,

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر ادامه مسیر راه آهن زاهدان- چابهار هم انجام شود، راه آهن خراسان جنوبی بندر آزاد چابهار را به آسیای میانه متصل می کند و بقیه مسیرهای راه آهن را هم پوشش و نقش آنها را پررنگ می کند.

,

 

,

عبادی با اشاره به اینکه امروز روز خوب و یک قدم به جلو برای نمایندگان و مردم خراسان جنوبی در اجرای راه آهن است بیان کرد: نمایندگان استان در مجلس در چند سال گذشته، تاکنون برای راه و راه آهن کاری وجود نداشته که انجام نداده باشند، اما اصل کار دست دولت است.

,

 

,

وی تاکید کرد: اکنون پس از کلنگ زنی راه آن هم، نمایندگان همچنان مثل گذشته پیگیر اجرا و تسریع در این پروژه خواهند بود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه