گاف یا تعمد روزنامه اصلاح‌طلب در انتخاب تصویر+ عکس

گاف یا تعمد روزنامه اصلاح‌طلب در انتخاب تصویر+ عکس
روزنامه اصلاح‌طلب بهار برای تجمع اقتصادی در مشهد تصویری در صفحه اول انتخاب کرده است که هیچ ربطی به موضوع مشهد ندارد و مفاهیم دیگری را به مخاطب القا می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشرق، به دنبال تجمعات اقتصادی در مشهد و چند نقطه دیگر خراسان رضوی، روزنامه اصلاح‌طلب بهار برای تیتر صفحه اول خود با عنوان"لطفا بشنوید" تصویری را انتخاب کرده است که قابل تأمل و توجه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

عناوین اخبار روزنامه بهار در روز شنبه ۹ دی :

, عناوین اخبار روزنامه بهار در روز شنبه ۹ دی : ,

در تصویر انتخاب شده پلیس ضد شورش مقابل تعدادی از معترضین قرار گرفته است و به نوعی به مخاطب القا می کند که نیروی انتظامی در حال برخورد با معترضین است اما با یک جستجوی ساده در فضای اینترنتی مشخص می‌شود که تصویر انتخاب شده هیچ ربطی به تجمعات اقتصادی در مشهد ندارد بلکه تصویر مربوطه درباره اعتراض مردم مقابل سفارت عربستان در سال 1394 به هتک حرمت عوامل سعودی نسبت به دو نوجوان ایرانی است.

,

حال سؤال این است که آیا این اشتباه از روی جهل بوده یا از روی عمد؟

, حال سؤال این است که آیا این اشتباه از روی جهل بوده یا از روی عمد؟]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه