logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول ایستگاه هواشناسی رشتخوار خبر داد

کاهش ۸۰ درصدی بارندگی در سال زراعی جاری در رشتخوار

کاهش ۸۰ درصدی بارندگی در سال زراعی جاری در رشتخوار
مسئول ایستگاه هواشناسی شهرستان رشتخوار گفت: با ثبت تنها 1.5 میلی متر بارندگی‌ در سال زراعی جاری در رشتخوار، کاهش 80 درصدی بارندگی ها را در این شهرستان شاهد هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین دلارامی در گفت‌وگو با خبرنگار  چهل ماه نیوز، در رابطه با وضعیت بارندگی‌ها در این شهرستان گفت: بارندگی در سطح شهرستان رشتخوار از اول سال زراعی ۹۷-۹۶ تاکنون ۱٫۵ میلیمتر بوده که این میزان در سال گذشته ۷٫۴ میلیمتر و میزان دوره آماری مشابه ۲۲٫۷ میلیمتر بود که این آمار نشان از کاهش ۸۰ درصدی بارندگی ها در این شهرستان دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,

 

,

دلارآمی افزود: در طول سال زراعی ۹۵-۹۶ بیشترین میزان بارندگی در سطح شهرستان رشتخوار در طی ۲ و ۳ آذر ماه ۹۶ به میزان ۱٫۵ میلیمتر به ثبت رسیده است.

,

 

,

وی گفت: کاهش بارندگی تنها مختص شهرستان رشتخوار نبوده و بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی سازمان هواشناسی استان و طبق جدول سیکنوتیک بارندگی استان کاهش بارندگی در بیشتر نقاط استان مشاهده می‌شود.

,

 

,

رئیس اداره هواشناسی رشتخوار با اشاره به اینکه این شهرستان با خشکسالی‌های پی در پی طی چند سال اخیر مواجه شده است، در پایان، تصریح کرد: امیدواریم به زودی شاهد بارش نزولات آسمانی در سطح شهرستان رشتخوار باشیم.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه