راهپیمایی با شکوه مردمی در محکومیت غارتگران مزدور؛
مردم، صفشان را از اغتشاشگران جدا کردند/مرگ فتنه در حضور مردم/اینجا ساعت به وقت تویسرکان؛ بوق های تبلیغاتی بیگانگان کر شدند+فیلم و عکس
امروز فریادهای ضد استکباری مردم تویسرکان در محکومیت اغتشاشگران و فرصت طلبانی که به بهانه مشکلات اقتصادی به جان و مال مردم و بیت المال حمله ور شدند، گوش بوق های تبلیغاتی دشمنان را کر کرد تا جایی که دنیا فهمید صف مردم مطالبه گر از صف اغتشاشگران جداست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رودآور؛ راهپیمایی عظیم تویسرکانی ها امروز در محکومیت آشوب طلبان و اغتشاشگرانی که چند روز به پیش به جان و مال مردم و بیت المال حمله ور شدند، در حالی رقم خورد، که همگان با صدای بلند فریاد برآوردند، این همه لشگر آمده به عشق رهبر آمده.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودآور,مردم تویسرکان با فریادهای استکبارستیزانه خود از مرگ بر امریکا و مرگ بر صهیونیست گرفته تا مرگ بر انگلیس و آل سعود به دشمنان نظام قاطعانه گفتند که در لبیک به ولایت، از آرمان های اسلامی و انقلابی خود دست بر نداشته و بر نمی دارند و به فرصت طلبان داخلی و خارجی اجازه خودنمایی نمی دهند.
,اغتشاشگران غیربومی در تویسرکان برای ایجاد رعب و وحشت دست به اسلحه هم بردند
, اغتشاشگران غیربومی در تویسرکان برای ایجاد رعب و وحشت دست به اسلحه هم بردند,

, «حجت الاسلام مرتضی موحدی» امام جمعه تویسرکان در تجمع پایانی این راهپیمایی با شکوه با تأکید بر اینکه آتش زددن اموال عمومی و بیت المال در تویسرکان، طراحی شده از سوی افراد غیر بومی و با هدایت شبکه های معاند و فتنه گر بود: گفت: امروز بوق های تبلیغاتی دشمن معاویه صفتانه به دنبال از بین بردن حقیقت اسلام، ولایت و انقلاب هستند.
,وی اظهار کرد: آنانی که تجاوز به جان و ناموس مردم را بر خود شرم نمی دانستند، تویسرکانی نبودند، بلکه مزدورانی بودند که با القائات شبکه های ماهواره ای و چه بسا با دریافت هزینه به فکر آشوب و فتنه گری بودند.
,

, امام جمعه تویسرکان افزود: گرچه شرایط اقتصادی مناسب نیست و مردم از اوضاع و احوال معیشتی خود گلایه مند هستند، اما این مردم هیچ گاه با دشمنان همراه نمی شوند و تنها مطالبات خود را بیان می کنند، این مردم صفشان از اغتشاشگران و آتش بیاران معرکه معاویه صفتان، دور است.
,اغتشاشگران می خواستند با حمله به مراکز انتظامی و به دست آوردن اسلحه، حمام خون راه بیاندازند
, اغتشاشگران می خواستند با حمله به مراکز انتظامی و به دست آوردن اسلحه، حمام خون راه بیاندازند,حجت الاسلام موحدی تصریح کرد: زمانی که چند اغتشاشگران می خواستند با حمله به زندان، چند مجرم خطرناک را آزاد کنند و یا با یورش کلانتری ها، اسلحه به دست بیاورند، حرف از اقتصاد نمی زدند، بلکه آنان می خواستند حمام خون به راه بیاندازند و به بهانه موضوعات اقتصادی مرد مرا در جرم نابخشودنی خود شریک کنند.
,وی تأکید کرد: اما این مردم امروز فریاد می زنند که مانند همیشه در حمایت از ولایت و نظام هستند و با وجود تمام مشکلات، پشتوانه اسلام و انقلابشان هستند.
,فرزندان انقلاب تا آخرین قطره خون خود به نظامشان پایبند هستند
, فرزندان انقلاب تا آخرین قطره خون خود به نظامشان پایبند هستند,

, «محمدی دوست» بخشدار بخش قلقلرود تویسرکان نیز در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار رودآور، گفت: دشمنان اسلام، انقلاب و رهبری بدانند که با شورش و اغتشاش علیه ملت نمی توانند هیچ گاه خدشه ای به ارزش ها و آرمان های ما وارد کنند.
,وی اظهار کرد: مستکبران بدانند که فرزندان انقلاب در حمایت از آرمان هایشان تا آخرین قطره خونشان پای انقلابشان ایستاده اند و نمی گذارند یک وجب از این خاک به دست دشمنان نظام بیافتد.
,دشمنان این روزها دایه مهربانتر از مادر برای ما شده اند؟!
, دشمنان این روزها دایه مهربانتر از مادر برای ما شده اند؟!,

, «شکوفه بیات» از راهپیمایی کنندگان هم در گفت و گو با خبرنگار رودآور، گفت: ما نمی گذاریم دشمن از مسائل اقتصادی کشورمان سوء استفاده کند، آنان ملت ما را تحریم می کنند و چه ظلم ها بر ما که روا داشته اند، حالا آمده اند و دایه مهربانتر از مادر برای ما شده اند؟!
,فیلم: ما با اغتشاشگران نیستیم، امریکا هیچ غلطی نمی توانی بکنی
, فیلم: ما با اغتشاشگران نیستیم، امریکا هیچ غلطی نمی توانی بکنی, فیلم: ما با اغتشاشگران نیستیم، امریکا هیچ غلطی نمی توانی بکنی,فیلم: شکوه راهپیمایی علیه اغتشاشگران در تویسرکان
, فیلم: شکوه راهپیمایی علیه اغتشاشگران در تویسرکان, فیلم: شکوه راهپیمایی علیه اغتشاشگران در تویسرکان,فیلم: شکوه حماسه در برابر آشوب طلبان در تویسرکان
, فیلم: شکوه حماسه در برابر آشوب طلبان در تویسرکان, فیلم: شکوه حماسه در برابر آشوب طلبان در تویسرکان,,
,
,

,
,

,

, زنگنه
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه