فرماندار میاندوآب:
مردم ایران اسلامی، حافظ و پشتیبان نظام و انقلاب هستند/ باید از میراث فرهنگی صیانت کنیم
فرماندار میاندوآب گفت: مردم ما برای این انقلاب هزاران شهید داده اند و خودشان نیز آگاه بوده و خوب و بد را تشخیص داده و حافظ نظام و انقلاب هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، ناصر امیری امروز در جلسه حفاظت از آثار تاریخی و میراث فرهنگی در میاندوآب با بیان اینکه دشمنان و ضد انقلاب همواره به دنبال توطئه هستند، اظهار کرد: مسئولان به مشکلات مردم واقف هستند و برای حل آنها تلاش می کنند ولی دشمنان همواره به دنبال سواستفاده و توطئه هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,فرماندار میاندوآب با تاکید بر اینکه همه باید به فکر مردم بوده و وظایف خود را به درستی انجام دهیم، گفت: بنده از تعریف و تمجید دروغین خوشم نمی آید و از مسئولانی که برای مردم و نظام و انقلاب دلسوزی می کنند، حمایت کرده و می کنم.
,وی با بیان اینکه ما برای این انقلاب هزاران شهید داده ایم، افزود: مردم ما نیز آگاه بوده و خوب و بد را تشخیص می دهند.
,امیری در ادامه با تاکید بر صیانت از آثار تاریخی و میراث فرهنگی، تصریح کرد: میراث فرهنگی به منزله هویت ماست و باید از هویت خود محافظت کنیم و همه باید به وظیفه خود در این زمینه و پیشگری از تخریب میراث فرهنگی عمل کنند.
,فرماندار میاندوآب اظهار کرد: همه باید به اهمیت این موضوع واقف باشند و دست به دست هم داده و حافظ میراث فرهنگی باشیم.
,رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری میاندوآب نیز در این جلسه با تاکید بر استفاده از ظرفیت های موجود مانند بسیج برای صیانت از آثار تاریخی و میراث فرهنگی، گفت: دهیاری ها نیز می توانند با آگاهسازی در این زمینه به نقش خود عمل کنند.
,فاطمه علیزاده هم چنین گزارشی از وضعیت موجود این اداره و اقدامات انجام گرفته ارائه کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه