درگفتگو با صدای لنجان مطرح شد:
فرصت طلبان درصدد آسیب زدن به کشور بودند/ مردم اجازه موج سواری به دشمن نخواهند داد
فرماندار لنجان، گفت: دشمنان درصدد بودند به بهانه وجود برخی از مشکلات اقتصادی کشورمان را به آشوب بکشند که با پاسخ دندان شکن مردم روبهرو شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرماندار شهرستان لنجان در گفتگو با صدای لنجان، ضمن محکوم کردن برخی از ناآرامیهای اخیر در کشورمان، اظهار کرد: دشمنان درصدد بودند به بهانه وجود برخی از مشکلات اقتصادی کشورمان را به آشوب بکشند که با پاسخ دندان شکن مردم روبهرو شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صدای لنجان,سید محسن سجاد با اشاره به حضور حماسی مردم کشورمان در محکوم کردن اغتشاشهای اخیر خاطرنشان کرد: مردم با بصیرت ما هرکجا که احساس کنند افراد فرصت طلبی درصدد آسیب رساندن به ارزشهای والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند، یکصدا و با حضور گسترده به دفاع از مقام معظم رهبری و مسئولان نظام به پا خواهند خواست.
,وی با تأکید بر اینکه ملت شجاع ایران برای رویارویی با جبهه استکبار آمادگی کاملی دارند، متذکر شد: مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه ما اجازه موج سواری به دشمنان و ایادی استعمار و رژیم منفور صهیونیستی را نخواهند داد و توطئه دشمنان را با قاطعیت خنثی خواهند کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه