ائمه جمعه کرمانشاه در خطبه های نمازجمعه مطرح کردند:

آمریکا به دنبال جبران شکست خود از ایران در سوریه، عراق و یمن است/غفلت از دشمن همواره بسترساز فتنه خواهند بود/کشورهای غربی عامل اصلی نا آرامی های اخیر ایران هستند

آمریکا به دنبال جبران شکست خود از ایران در سوریه، عراق و یمن است/غفلت از دشمن همواره بسترساز فتنه خواهند بود/کشورهای غربی عامل اصلی نا آرامی های اخیر ایران هستند
آیین عبادی سیاسی امروز جمعه پانزدهم دیماه با حضور پرشور اقشار مختلف جامعه در شهر کرمانشاه و شهرستانهای استان کرمانشاه برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مرصاد، ائمه جمعه  استان کرمانشاه در خطبه های امروز نیز پس از توصیه خود و نماز گزاران به تقوای الهی به موضوعاتی همچون اشاره کردند که در ادامه مشروح خطبه ها را با هم  می خوانیم

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد,

کرمانشاه

, کرمانشاه,

آمریکا به دنبال جبران شکست خود از ایران در سوریه، عراق و یمن است

, آمریکا به دنبال جبران شکست خود از ایران در سوریه، عراق و یمن است,

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، آیت الله مصطفی علما در خطبه‌های عبادی - سیاسی نماز جمعه این هفته کرمانشاه با توصیه همگان به تقوای الهی و دوری از معصیت، به جریانات اخیر در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: هوشیاری مردم در طول این ۴ دهه انقلاب را از همه توطئه‌های دشمنان حفظ کرده است.

امام جمعه کرمانشاه با تاکید بر لزوم حفظ بصیرت و هوشیاری و ضرورت مقابله با توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی گفت: برنامه ریزی‌ها و سرمایه گذاری‌های میلیاردی در اتاق فکر ویژه برای مقابله با نظام تدوین می‌شود.

آیت الله علما با اشاره به اینکه آمریکا به دنبال جبران شکست خود از ایران و جبهه مقاومت اسلامی در سوریه، عراق و یمن، است، افزود: روح شجاعت و فداکاری که سرچشمه آن فرهنگ ایثار و شهادت است، توطئه دشمنان را نقش برآب می‌کند.

خطیب جمعه کرمانشاه در ادامه عزت، امنیت و پیشرفت امروز کشور را مرهون ایثار و خون شهدا دانست و بیان کرد: از حضور پرشور و دشمن شکن مردم در راهپیمایی حمایت از انقلاب اسلامی تشکر می‌کنم.

امام جمعه کرمانشاه، بر توجه جدی مسئولان به رفع مشکلات مردم تاکید کرد و گفت: ما مرتب آمار بالای بیکاری استان کرمانشاه را به مسئولان یادآوری کردیم و خانواده‌ها از مسئولان انتظار دارند با برنامه ریزی و راهکارهای مناسب برای اشتغال جوانان چاره اندیشی کنند.

آیت الله علما از مسئولان خواست که در عرصه سیاست خارجی فریب دیپلماسی توطئه و خیانت را نخورند.

اسلام آبادغرب

اصل مشکلات و مطالبات به حق مردم نباید نادیده گرفته بشود/با عوامل فتنه و آشوب با قاطعیت برخورد بشود

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، به نقل از اسلام آباد خبر، حجت الاسلام محمدطه مهری امام جمعه اسلام آبادغرب در خطبه های نمازجمعه امروز اظهار کرد:در هفته ای که گذشت رهبر معظم انقلاب در پیامی به کنگره شهدای روحانی و نیز در دیدار با خانواده شهدای جنگ تحمیلی؛ بر مسئله ی مهم شجاعت، ایمان و از خود گذشتگی نیروهای مومن کشور و نقش آن در پیروزی انقلاب اسلامی و نجات کشور که در راه اهداف نظام اسلامی و نجات کشور از توطئه های دشمن جان باختند، باید جدی گرفته شود.

وی افزود: انقلاب اسلامی بدون این جانفشانی ها به ثمر می نشست و بدون این فداکاری ها از گردنه های مهیب گذشته عبور نمی کرد. در حال حاضر نیز راه برون رفت کشور از توطئه های دشمن، ایستادگی ملتو نیروهای مومن و مذهبی در راه خدا و شکستن توتطئه ی اخیر اقتصادی دشمن است. توطئه ای که در آن عده ای آشوب گر و وابسته به دشمن، می خواهند از مطالبات به حق و تنگناهای اقتصادی بخشی از جامعه سوءاستفاده کنند و با به انحراف کشیدن مسیر مطالبات مردم باعث صدمه به اسلام و انقلاب شوند.

امام جمعه اسلام آبادغرب بیان داشت: ملت ایران در برابر ایت توطئه نیز انشالله با درایت و آگاهی واکنش نشان خواهد داد و صف مطالبات بر حق اقتصادی را از صف دشمنان دین جدا خواهند کرد. دشمنانی که به مظاهر اسلامی ملت ایران و آرمان های آن حمله می کنند و مسجد و حسینیه آتش می زنند و پرچم مقدس ایران را که مزین به کلمه مبارکه الله و اکبر است آتش می کشند، از ین رو رهبر معظم انقلاب در دیدار هفتگی تعدادی از خانوداه های معظم شهیدان، عزت و امنیت و پیشرفت ملت ایران را مدیون فداکاری و از جان گذشتگی شهدا دانستند و با اشاره به حوادث اخیر و تلاش دشمنان برای ضربه زدن به نظام اسلامی، گفتند: آنچه که مانع دشمن و اعمال دشمنی اوست، وجود در روح شجاعت، فداکاری و ایمان در ملت است.

وی افزود: اصل مشکلات و مطالبات به حق مردم نباید نادیده گرفته بشود. توجه بیشتر به هشدار های مقام معظم رهبری به ویژه در خصوص آسیب های اجتماعی و مبارزه با فساد و توجه به مشکلات مردم از طرفی و توصیه به اقشار محروم که با جدا سازی خود از جریان های فتنه و نفاق که خط اغتشاش و ایجاد ناامنی را پیش گرفته اند، هرگونه خواسته و انتظارات خود را از طرق قانونی پیگیری نمایند.

خطیب جمعه اسلام آبادغرب در بخش دیگری از خطبه ها گفت: همه باید بدانند که وسیله اعتراض و طرح مطالبات، آشوب و اغتشاش نیست زیرا آنان که به حق انتظارات و مطالباتی دارند، اولین قربانی آشوب ها خواهند شد و البته این مردم هستند که باید قاطع و شفاف پاسخ اقدامات کور و دشمن شاد کن را بدهند، طبیعی است در فضای ناامن هیچ خواسته ای تأمین نگردیده و بلکه خصاراتی به خود مردم به جامعه تحمیل خواهد گردید.

وی افزود: طبق شواهدی که وجود دارد، پشت صحنه اغتشاشات آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و عوامل منطقه ای آن ها همچنین رژیم وهابی آل سعود می باشند و لذا هوشیاری تمامی آحاد مردم را می طلبد که با درایت و بصیرت لازم، دست های مرموز پشت صحنه فتنه ها را ببیند و همچون گذشته دشمنان قسم خورده ایران اسلامی را ناکام و مأیوس بگذارند.

امام جمعه اسلام آبادغرب بیان داشت: نوع اقدامات و تحرکات عناصر اغتشاش گر از قبیل آتش نخل امام حسین(ع) در یزد، مسجد و حسینیه در تهران، حمله به سه امام زاده وآتش زدن ممبر و قرآن در مازندران، قارت اموال عمومی در بسیاری از شهر ها، آتش زدن اماکن عمومی از جمله بانک ها و اتوبوس ها و در نهایت مختل کردن زندگی و کار کسب هموطنانمان بهترین گواه بر نیت ها و انگیزه های شوم و پلید آن ها می باشد و لذا ضمن اعلان انزجار و تنفر شدید نسبت به عوامل ناامنی در کشور، از نیروهای امنیتی و انتظامی و بسیجی انتظار می رود حال که چهره ی واقعی عوامل و عناصر فتنه و آشوب برای همگان روشن گردیده است، با قاطعیت با آنها برخورد بشود.

سرپلذهاب

غفلت از دشمن باعث ایجاد فتنه می شود / لزوم تسریع درروند بازسازی شهرستان ورفع مشکلات و موانع

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، به نقل از  بازی دراز، حجت الاسلام جواد فاطمی نسب درخطبه های این هفته نمازجمعه شهرستان غفلت وناسپاسی را مانع رشدوپیشرفت جامعه دانست واظهارداشت: منظوراز غفلت ،غفلت ازدشمن وشگردها وتاکتیکهای جدیدآن است .

وی افزود: نقش غفلت در جلوگیری از رشد وپیشرفت جامعه به حدی است که امام راحل ورهبر انقلاب بارها وبارها ازابتدای انقلاب تاکنون درمورد آن هشدارداده اند.

وی فتنه ها را اصلی ترین خروجی غفلتها برشمرد وعنوان داشت: فتنه ها به دنبال غفلت از دشمن درجامعه بوجود می آید که ممکن است قوام وانسجام یکامت یا یک جامعه را به چالش بکشد.

امام جمعه شهرستان تصریح کرد: غفلت اگرچه برای همه اقشارجامعه خطرناک است اما برای خواص ونخبگان جامعه و بویژه مسئولین بخشهای مختلف کشور خطرناک تر خواهدبود و بیشتر نیز درمعرض آسیب قراردارند و درصورت آلودگی به آن ممکن است زمینه چالشها وآفت های جبران ناپذیری رافراهم نمایند.

وی درادامه به عوامل غفلت اشاره کردوافزود : دست کم گرفتن دشمن ، خوشبینی به دشمن وخوش خیالی دربرابر آن، اعتمادبه دشمن، بی مسئولیتی وبی تعهدی وسهل انگاری وبی برنامگی از عوامل غفلت هستند.  فاطمی نسب دربخش دیگری ازسخنان خود به اقدامات انجام شده در شهرستاناشاره کردوگفت : تاکنون اقدامات مناسبی انجام شده اما جوابگوی نیاز مردمنیست لذا دستگاههای مختلف بایدبا همکاری وتعامل مناسب به خدمات رسانی به مردم سرعت بیشتری دهند تا روند بازسازی شهر باسرعت بیشتری دنبال شود.

 وی به تمهیدات درنظرگرفته شده برای مستاجرین واحدهای تعمیری اشاره کرد و گفت: باتمهیدات مسئولین استان وشهرستان مبالغی بصورت بلاعوض ووام قرض الحسنه برای مستاجرین واحدهای تعمیری درنظرگرفته شده که باتصویب آن زمینه برای پرداخت به مستاجرین فراهم خواهدشد.

 وی سرعت بخشیدن به برنامه بازسازی شهرستان و رفع موانع ومشکلات برسرراه بازسازی را مهمترین خواسته مردم دانست واز مسئولین خواست دراین زمینه باهمت مضاعف وتلاش جهادی اقدام کنند.

 امام جمعه شهرستان درادامه قیام ۱۹دی مردم قم را یکی از وقایع مهم وتاثیرگذار درتاریخ انقلاب دانست وگفت : قیام مردم قم یک حرکت بزرگ باهمکاری تمامی اقشار مردم وبارهبری روحانیت بود که ثابت کرد شاه از حرکتهای سیاسی مذهبی به رهبری روحانیت بسیاروحشت دارد.

قصرشیرین

کشورهای غربی عامل اصلی نا آرامی های اخیر ایران هستند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، به نقل از الوند خبر، حجت الاسلام علی ملکی در خطبه های نماز جمعه این هفته قصرشیرین افزود: کمیسر خاورمیانه ای کمیته بین الملل حقوق بشر و دبیر مرکز اروپایی امنیت و اطلاعات می گوید که امروز افسران نظامی آمریکای ملعون و اسرائیل جنایتکار، برخی کشورهای عربی همپیمان عربستان، گروه جیش العدل داعش در اربیل عراق و هرات افغانستان، اتاق فکر عملیات ناآرامی های اخیر در ایران را تشکیل داده اند.

وی با اشاره به چند هدف اصلی کفر جهانی در ایجاد نا آرامی های اخیر کشورمان ، اظهارداشت: آمریکا ، اسرائیل و دیگر همپیمانانش، ایران اسلامی را نابودگر خود می دانند و از هر وسیله ای برای ضربه زدن به کشورمان استفاده می کنند.

امام جمعه قصرشیرین بیان کرد: دشمنان قصد دارند با تبلیغات گسترده در شبکه های ماهواره ای و کانال های خبری با تبلیغ مبارزه با فقر و آزادی و همچنین ایجاد اختلاف بین مردم و مسئولان، به نظام اسلامی ضربه بزنند تا از عراق و سوریه غافل شود و داعش جان دوباره ای بگیرد تا امنیت اسرائیل تامین شود.

حجت الاسلام ملکی ادامه داد: دشمنان با شعار نه غزه نه لبنان و توهین به الله و مقام شامخ ولایت فقیه و آتش زن پرچم، پایه های اصلی حکومت را هدف قرار داده اند‌.

وی اضافه کرد که رد پای منافقان، سلطنت طلبان و عناصر وابسته به داعش در ناآرامی های اخیر کشورمان کاملا مشهود است و دوستی ترامپی و ناتانیاهو با ملت ایران ، فریبی بیش نیست.

وی اظهارکرد: آمریکا دشمن امام حسین (ع) و امام زمان (عج) است و دشمنی با دین و رسول خدا (ص) و توهین به قرآن و پیامبر را در راستای رعایت حقوق بشر می داند.

خطیب جمعه قصرشیرین، تنها راه حمایت از دین و نظام اسلامی را حمایت از ولایت فقیه و ایستادگی در برابر جبهه کفر از جمله ، آمریکا ، اسراییل و دیگر همپیمانانش توصیف کرد.

 

گیلانغرب

مسئولان واقعیات جامعه از جمله دغدغه و گرفتاریهای مردم را فراموش نکنند/غفلت از دشمن همواره بسترساز فتنه خواهند بود

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد،  به نقل از مطلع الفجر، حجت الاسلام خاص امیری در خطبه های نماز جمعه مصلی مسجد جامعه شهرستان ضمن تشکر و  تقدیر از حماسه حضور مردم ایران اسلامی  و مردم دومین شهر مقاوم کشور گیلانغرب همیشه در صحنه  در حماسه 9 دی و 13 دی ماه به فرامین رهبر معظم انقلاب در حوزه برنامه های دشمن در سه حوزه کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت اشاره کرد و ابراز داشت : مردم و مسوولان کشور ما بایددر برابر فتنه ها همواره  به هوش باشند  .

*هدف کوتاه مدت دشمن در کشور بر هم زدن  امنیت عمومی است

وی تصریح کرد: هدف کوتاه مدت دشمن  بر هم زدن  امنیت کشور  است وبحمدلله  با هوشیاری ملت  و رهبر معظم انقلاب  و نیروهای انقلاب و اسلام این ارزو را به خود به گپور  می برند .

خطیب نماز جمعه گیلان غرب ابراز داشت: دشمن  به خاطر شکستهای اخیر  در منطقه  به دنبال  آشوب و فتنه  در داخل کشور است و برای تحقق این هدف شوم خود هر روز مترصد فرصتی  و در فکر نقشه ای خصمانه است .

وی  به امنیت موجود در داخل کشور  اشاره داشت و گفت: این افتخاری بزرگ است که جمهوری اسلامی ایران  در منطقه ای پر تنش و اشوب  و نا ارامی همچون جزیره ای امن و امان است .

حجت الاسلام امیری به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ضروت هوشیاری در برابر دشمنان اشاره کرد و ابرای داشت : معظم له از اول انقلاب  به خصومت ورزی استکبار  در برابر انقلاب و ملت ازاده  ایران اسلامی انذار دادند و باید گفت که محصول پلید غفلت همین فتنه ها هستند که ممکن است قوام ف انسجام و اتحاد یک ملت را با چالش جدی مواجه کنند .

امام جمعه گیلان غرب گفت : اگرچه غفلت از توطئه و نیرنگ و فتنه ها برای همه اقشار  و احاد مردم خطر ناک است اما بزرگان ، خواص و نخبگان جامعه بویژه  مسئولان و مدیران  شاکله مهمتری هستند که در معرض چنین اسیبی هستند.

وی خطاب به مدیرذان و کارگزاران جامعه تصریه کرد : جامعه ای روبرشد و توسعه و ترقی خواهد بود  که مدیرانش با داشتن تعهد  و تخصص توام  خود را خادم  دلسوز و بی منت مردم دانسته و در مقام عمل نیز  با پرهیز از هرگونه غفلت ضمن رصد توطئه دشمنان و بدخواهان ملت و نظام  بر سرمایه های اجتماعی به ویزه اعتماد و اطمینان مردم  بیفزاید.

*مسئولان واقعیات جامعه از جمله دغدغه و گرفتاریهای مردم را فراموش نکنند

حجت الاسلام  خاص امیری در ادامه به عوامل غفلت اشاره کرد و گفت :دست کم گرفتن دشمن ،خوش بینی و خوشذوقی در برابر دشمنان اعتماد به دشمن  و بی تعهدی و بی مسئولیبتی از مهمترین مولفه های غفلتند که حتی امام علی (ع) هم به انها تاکید فرموده اند .

وی گفت : اعتماد به دشمن  و خوشبینی و خوشخیالی در کنار سایر عوامل همواره به غبار فتنه دامن زده اند .

امام جمعه گیلانغرب افزود: اگر مدیران  و خواص  که همه امکانات  کشور در اختیار انهاست  با درک درست واقعیات جامعه  بویژه  مشکلات و گرفتاریهای  مردم  که دغدغه  ولی امر مسلمین هم  هست صادقانه با نگاهی فرا جناحی و صرفا دلسوزانه پیگیری نمایند قطعا دشمنان با هر نقشه ای  که بخواهند به کانونهای تصمیم ساز نفوذ کنند هرگز موفق نخواهند شد .

*مردم با بصیرت در 13 دی ماه با انسجام خود تو دهنی محکمی به دهان اغتشاشگران زدند

 خطیب نماز جمعه گیلانغرب به اتفاقات اخیر و اقدام محکوم شده اغتشاشگران در برخی شهرهای کشوراشاره کرد و گفت: در این اغتشاشات عده ای فریب خورده ، بی بصیرت و عوامل دشمن و کسانی که اب در اسیاب دشمن می ریختند  اقدام به اتش زدن اماکن عمومی ، مساجد و حسینیه ها ، اتش زدن پرچم کشور عزیزمان ایران و کشتن افرادی بی گناه از هموطنان کردند  که مردم همیشه بیدار و بصیر ایران اسلامی در حرکتی منسجم و حماسی جوابی دندان شکن  به اغتشاشگران دادند.

وی اظهار داشت : امید است برخی غفلت زدگان داخلی و الودگان به قدرت و ثروت  و بازی خوردگان  عالم سیاست  که با عملکرد خود از طرفی باعث امیدواری دشمنان خارجی  ملت ایران  و از طرفی با سیاه نمایی  و خودباختگی  دلسردی و نا امیدی مردم را دامن زدند به خود امده  و منافع  و مصالح ملی  و استحکام وحدت  و انسجام عمومی پیرامون منویات رهبر معظم انقلاب بی اندیشند.

کنگاور

آنهایی که به خیابان آمدند همه اغتشاشگر نبودند،معترض بودند/عملکرد خوب نیروهای نظامی و امنیتی قابل تقدیر است/کسانی که به فکر بازگشت پهلوی هستند این آرزو را به گور خواهند برد

به گزارش آفتاب کنگاور حجت الاسلام لروند ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه اصرار بر گناه را از نشانه های بدبختی هر شخص ،خانواده یا جامعه را دانست و گفت:شادی بر گناه ازانجام  خود گناه بدتر است.

امام جمعه کنگاور نقد منصفانه را دارای جایگاه دانست و گفت: انتقاد برای هرکسی آزاد است اما این انتقاد با اغتشاش تفاوت دارد و شخص باید جوابگو باشد.
حجت الاسلام لروند مقایسه قیام مردم در دوران انقلاب را با اغتشاشات این روزها زمین تا آسمان دانست و گفت: دوران انقلاب مردم برای حکومت اسلامی قیام کردند و با غسل شهادت به خیابان ها می آمدند چرا که در مکتب امام حسین(ع) پرورش یافته بودند.

وی افزود: امروز عده ای که به نام اعتراض فتنه اندازی کردند و خسارت هایی را به مملکت وارد کردند به دنبلا نظامی شاهنشاهی هستند که این خیال را به گور خواهند برد.

وی در بخش دیگری از سخنان به تاریخ کشف حجاب توسط رضا خان قلدر اشاره کرد و گفت: تعریف رضا خان از جامعه پیشرفته و متمدن فقط بی حجاب بود، تا جایی که در 17 دی ماه سال 1314 در جریان یک جشن دانشسرا دستور کشف حجاب را عملی کرد.

امام جمعه کنگاور ادامه داد: این قانون که یک توطئه انگلیسی بود؛ با تمدن و فرهنگ اسلامی مغایرت نداشت و تنها موجب عقب ماندگی و پسرفت جامعه شد،اما عده ای نادان امروز دنبال بازگشت نوه رضا خان هستند که یک خیال باطل بیش نیست.

وی در بخشی دیگر از سخنان به فتنه های اخیر کشور اشاره کرد و گفت:مردم ما دوران های مختلفی را طی کرده اند و با تمام مشکلات پای نظام و انقلاب خود ایستادند اما این تحرکات موجب شد تا رئیس جمهور عیاش آمریکا به مردم ایران اهانت کند و آنها را گرسنه خطاب کند.

امام جمعه کنگاور گفت:مردم دچار مشکلات اقتصادی و بیکاری هستند و در این میان بعضی اعتراض که به حق است چرا که عملکرد دولتی ها و وعده وعید هایی که دادند با وضعیت مردم مغایرت ندارد.

لروند گفت: یک کارگر بی نوا که روزانه با مزد کم کار می کند و در ماه بسیاری از روز ها بیکار است چطور ناراحت نباشد وقتی میبیند مسئولی پاداش 250 میلیونی دریافت میکند.
ما معتقدیم آنهایی که به خیابان آمدند همه اغتشاشگر نبودند،معترض بودند،خسته بودند،مورد تبعیض قرارگرفته اند اما متاسفانه ضد انقلاب و نفوذی ها با پشتیبانی استکبار وارد عمل شدند و این اعتراضات را به فتنه تبدیل کردند.

امام جمعه کنگاور گفت: آنهایی که به صورت سازماندهی شده وارد شهرها می شدند و مسلحانه مردم را مورد هدف قرار دادند و آبروی شهرهای مختلفی را بازیچه قرار دادند،معترض نبودن بلکه اغتشاشگر بودند و از کاخ سفید فرماندهی می شدند.

امام جمعه کنگاور هشداد داد : دشمن به دنبال رودر رو قرار دادن مردم ایران است اما  نمیخوایم برادر کشی رخ دهد و همه دیدیم که نیروهای نظامی و انتظامی چقدر در برابر مردم صبر نشان دادند و جز در مواری که پا در محیط های نظامی گذاشتند و قصد تصرف آنها را داشتند برخورد نکردند.

حجت الاسلام لروند ضمن تقدیر از عملکرد خوب نیروهای نظامی و امنیتی گفت: عملکرد نیروی انتظامی،سپاه،بسیج و سربازان گمنام امام زمان(عج) بسیار قابل تقدیر است چرا که از نزدیک با حضور در میان مردم صبورانه و با تحمل این فتنه ها را خاموش کردند.

وی نقش مردم را در این میان بسیار پر رنگ دانست و گفت: مردم آگاه و ولایتمدار در هر زمان پشتیبان نظام و ولایت هستند و همه شاهد بودیم که چگونه با تمام وجود به خیابان ها آمدند و جواب یاوه گویی های معاندین نظام و کسانی که کیلومتر ها دورتر از این آب و خاک نقشه ها در سر دارند را دادند.

امام جمعه کنگاور خط و نشان های داعش در خارج از مرزها برای ایران را شوخی دانست گفت: اینها به خاطر عقده شکستی که از سپاه اسلام خورده بودند اعلام کردند که اگر اغتشاشات ادامه یابد به ایران حمله می کنند اما باید به آنها بگوییم که اینجا  سوریه نیست بلکه اینجا مهد دلیران است و هر دستی که به سمت آن دراز شود را قلم خواهد کرد.

لروند با شاره به اینکه اول کسانی که به خود این اغتشاش گرها رحم نمیکرد همین داعش ها بودند،گفت: کشوری که داعش را به نابودی کشید هر اغتشاش گری را به خاک مذلت خواهد کشاند.

وی در بخش دیگری از سخنان گفت:با خبر شدم که اعضای شورا و شهردار کنگاور برای پیگیری مشکلات کنگاور به استانداری رفته اند و نتایج مثبتی به خصوص درزمینه  معوقات پاداش و عیدی کارگران به دست امده است؛ انشاالله با صبوری اجازه انجام درست کارها و رفع مشکلات را به شهردار جدید کنگاور بدهید.
امام جمعه کنگاور از رایزنی های صورت گرفته توسط نماینده محترم در رابطه با مشکلات سد آناهیتا و پروژه دوبانده کردن جاده کنگاور - تویسرکان تشکر کردو گفت:وعده هایی داده شده که این دو پروژه به زودی فعال و به کار خود ادامه خواهد داد.

 

 

,

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، آیت الله مصطفی علما در خطبه‌های عبادی - سیاسی نماز جمعه این هفته کرمانشاه با توصیه همگان به تقوای الهی و دوری از معصیت، به جریانات اخیر در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: هوشیاری مردم در طول این ۴ دهه انقلاب را از همه توطئه‌های دشمنان حفظ کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,

امام جمعه کرمانشاه با تاکید بر لزوم حفظ بصیرت و هوشیاری و ضرورت مقابله با توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی گفت: برنامه ریزی‌ها و سرمایه گذاری‌های میلیاردی در اتاق فکر ویژه برای مقابله با نظام تدوین می‌شود.

,

آیت الله علما با اشاره به اینکه آمریکا به دنبال جبران شکست خود از ایران و جبهه مقاومت اسلامی در سوریه، عراق و یمن، است، افزود: روح شجاعت و فداکاری که سرچشمه آن فرهنگ ایثار و شهادت است، توطئه دشمنان را نقش برآب می‌کند.

,

خطیب جمعه کرمانشاه در ادامه عزت، امنیت و پیشرفت امروز کشور را مرهون ایثار و خون شهدا دانست و بیان کرد: از حضور پرشور و دشمن شکن مردم در راهپیمایی حمایت از انقلاب اسلامی تشکر می‌کنم.

,

امام جمعه کرمانشاه، بر توجه جدی مسئولان به رفع مشکلات مردم تاکید کرد و گفت: ما مرتب آمار بالای بیکاری استان کرمانشاه را به مسئولان یادآوری کردیم و خانواده‌ها از مسئولان انتظار دارند با برنامه ریزی و راهکارهای مناسب برای اشتغال جوانان چاره اندیشی کنند.

,

آیت الله علما از مسئولان خواست که در عرصه سیاست خارجی فریب دیپلماسی توطئه و خیانت را نخورند.

,

اسلام آبادغرب

, اسلام آبادغرب,

اصل مشکلات و مطالبات به حق مردم نباید نادیده گرفته بشود/با عوامل فتنه و آشوب با قاطعیت برخورد بشود

, اصل مشکلات و مطالبات به حق مردم نباید نادیده گرفته بشود/با عوامل فتنه و آشوب با قاطعیت برخورد بشود,

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، به نقل از اسلام آباد خبر، حجت الاسلام محمدطه مهری امام جمعه اسلام آبادغرب در خطبه های نمازجمعه امروز اظهار کرد:در هفته ای که گذشت رهبر معظم انقلاب در پیامی به کنگره شهدای روحانی و نیز در دیدار با خانواده شهدای جنگ تحمیلی؛ بر مسئله ی مهم شجاعت، ایمان و از خود گذشتگی نیروهای مومن کشور و نقش آن در پیروزی انقلاب اسلامی و نجات کشور که در راه اهداف نظام اسلامی و نجات کشور از توطئه های دشمن جان باختند، باید جدی گرفته شود.

وی افزود: انقلاب اسلامی بدون این جانفشانی ها به ثمر می نشست و بدون این فداکاری ها از گردنه های مهیب گذشته عبور نمی کرد. در حال حاضر نیز راه برون رفت کشور از توطئه های دشمن، ایستادگی ملتو نیروهای مومن و مذهبی در راه خدا و شکستن توتطئه ی اخیر اقتصادی دشمن است. توطئه ای که در آن عده ای آشوب گر و وابسته به دشمن، می خواهند از مطالبات به حق و تنگناهای اقتصادی بخشی از جامعه سوءاستفاده کنند و با به انحراف کشیدن مسیر مطالبات مردم باعث صدمه به اسلام و انقلاب شوند.

امام جمعه اسلام آبادغرب بیان داشت: ملت ایران در برابر ایت توطئه نیز انشالله با درایت و آگاهی واکنش نشان خواهد داد و صف مطالبات بر حق اقتصادی را از صف دشمنان دین جدا خواهند کرد. دشمنانی که به مظاهر اسلامی ملت ایران و آرمان های آن حمله می کنند و مسجد و حسینیه آتش می زنند و پرچم مقدس ایران را که مزین به کلمه مبارکه الله و اکبر است آتش می کشند، از ین رو رهبر معظم انقلاب در دیدار هفتگی تعدادی از خانوداه های معظم شهیدان، عزت و امنیت و پیشرفت ملت ایران را مدیون فداکاری و از جان گذشتگی شهدا دانستند و با اشاره به حوادث اخیر و تلاش دشمنان برای ضربه زدن به نظام اسلامی، گفتند: آنچه که مانع دشمن و اعمال دشمنی اوست، وجود در روح شجاعت، فداکاری و ایمان در ملت است.

وی افزود: اصل مشکلات و مطالبات به حق مردم نباید نادیده گرفته بشود. توجه بیشتر به هشدار های مقام معظم رهبری به ویژه در خصوص آسیب های اجتماعی و مبارزه با فساد و توجه به مشکلات مردم از طرفی و توصیه به اقشار محروم که با جدا سازی خود از جریان های فتنه و نفاق که خط اغتشاش و ایجاد ناامنی را پیش گرفته اند، هرگونه خواسته و انتظارات خود را از طرق قانونی پیگیری نمایند.

خطیب جمعه اسلام آبادغرب در بخش دیگری از خطبه ها گفت: همه باید بدانند که وسیله اعتراض و طرح مطالبات، آشوب و اغتشاش نیست زیرا آنان که به حق انتظارات و مطالباتی دارند، اولین قربانی آشوب ها خواهند شد و البته این مردم هستند که باید قاطع و شفاف پاسخ اقدامات کور و دشمن شاد کن را بدهند، طبیعی است در فضای ناامن هیچ خواسته ای تأمین نگردیده و بلکه خصاراتی به خود مردم به جامعه تحمیل خواهد گردید.

وی افزود: طبق شواهدی که وجود دارد، پشت صحنه اغتشاشات آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و عوامل منطقه ای آن ها همچنین رژیم وهابی آل سعود می باشند و لذا هوشیاری تمامی آحاد مردم را می طلبد که با درایت و بصیرت لازم، دست های مرموز پشت صحنه فتنه ها را ببیند و همچون گذشته دشمنان قسم خورده ایران اسلامی را ناکام و مأیوس بگذارند.

امام جمعه اسلام آبادغرب بیان داشت: نوع اقدامات و تحرکات عناصر اغتشاش گر از قبیل آتش نخل امام حسین(ع) در یزد، مسجد و حسینیه در تهران، حمله به سه امام زاده وآتش زدن ممبر و قرآن در مازندران، قارت اموال عمومی در بسیاری از شهر ها، آتش زدن اماکن عمومی از جمله بانک ها و اتوبوس ها و در نهایت مختل کردن زندگی و کار کسب هموطنانمان بهترین گواه بر نیت ها و انگیزه های شوم و پلید آن ها می باشد و لذا ضمن اعلان انزجار و تنفر شدید نسبت به عوامل ناامنی در کشور، از نیروهای امنیتی و انتظامی و بسیجی انتظار می رود حال که چهره ی واقعی عوامل و عناصر فتنه و آشوب برای همگان روشن گردیده است، با قاطعیت با آنها برخورد بشود.

سرپلذهاب

غفلت از دشمن باعث ایجاد فتنه می شود / لزوم تسریع درروند بازسازی شهرستان ورفع مشکلات و موانع

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، به نقل از  بازی دراز، حجت الاسلام جواد فاطمی نسب درخطبه های این هفته نمازجمعه شهرستان غفلت وناسپاسی را مانع رشدوپیشرفت جامعه دانست واظهارداشت: منظوراز غفلت ،غفلت ازدشمن وشگردها وتاکتیکهای جدیدآن است .

وی افزود: نقش غفلت در جلوگیری از رشد وپیشرفت جامعه به حدی است که امام راحل ورهبر انقلاب بارها وبارها ازابتدای انقلاب تاکنون درمورد آن هشدارداده اند.

وی فتنه ها را اصلی ترین خروجی غفلتها برشمرد وعنوان داشت: فتنه ها به دنبال غفلت از دشمن درجامعه بوجود می آید که ممکن است قوام وانسجام یکامت یا یک جامعه را به چالش بکشد.

امام جمعه شهرستان تصریح کرد: غفلت اگرچه برای همه اقشارجامعه خطرناک است اما برای خواص ونخبگان جامعه و بویژه مسئولین بخشهای مختلف کشور خطرناک تر خواهدبود و بیشتر نیز درمعرض آسیب قراردارند و درصورت آلودگی به آن ممکن است زمینه چالشها وآفت های جبران ناپذیری رافراهم نمایند.

وی درادامه به عوامل غفلت اشاره کردوافزود : دست کم گرفتن دشمن ، خوشبینی به دشمن وخوش خیالی دربرابر آن، اعتمادبه دشمن، بی مسئولیتی وبی تعهدی وسهل انگاری وبی برنامگی از عوامل غفلت هستند.  فاطمی نسب دربخش دیگری ازسخنان خود به اقدامات انجام شده در شهرستاناشاره کردوگفت : تاکنون اقدامات مناسبی انجام شده اما جوابگوی نیاز مردمنیست لذا دستگاههای مختلف بایدبا همکاری وتعامل مناسب به خدمات رسانی به مردم سرعت بیشتری دهند تا روند بازسازی شهر باسرعت بیشتری دنبال شود.

 وی به تمهیدات درنظرگرفته شده برای مستاجرین واحدهای تعمیری اشاره کرد و گفت: باتمهیدات مسئولین استان وشهرستان مبالغی بصورت بلاعوض ووام قرض الحسنه برای مستاجرین واحدهای تعمیری درنظرگرفته شده که باتصویب آن زمینه برای پرداخت به مستاجرین فراهم خواهدشد.

 وی سرعت بخشیدن به برنامه بازسازی شهرستان و رفع موانع ومشکلات برسرراه بازسازی را مهمترین خواسته مردم دانست واز مسئولین خواست دراین زمینه باهمت مضاعف وتلاش جهادی اقدام کنند.

 امام جمعه شهرستان درادامه قیام ۱۹دی مردم قم را یکی از وقایع مهم وتاثیرگذار درتاریخ انقلاب دانست وگفت : قیام مردم قم یک حرکت بزرگ باهمکاری تمامی اقشار مردم وبارهبری روحانیت بود که ثابت کرد شاه از حرکتهای سیاسی مذهبی به رهبری روحانیت بسیاروحشت دارد.

قصرشیرین

کشورهای غربی عامل اصلی نا آرامی های اخیر ایران هستند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، به نقل از الوند خبر، حجت الاسلام علی ملکی در خطبه های نماز جمعه این هفته قصرشیرین افزود: کمیسر خاورمیانه ای کمیته بین الملل حقوق بشر و دبیر مرکز اروپایی امنیت و اطلاعات می گوید که امروز افسران نظامی آمریکای ملعون و اسرائیل جنایتکار، برخی کشورهای عربی همپیمان عربستان، گروه جیش العدل داعش در اربیل عراق و هرات افغانستان، اتاق فکر عملیات ناآرامی های اخیر در ایران را تشکیل داده اند.

وی با اشاره به چند هدف اصلی کفر جهانی در ایجاد نا آرامی های اخیر کشورمان ، اظهارداشت: آمریکا ، اسرائیل و دیگر همپیمانانش، ایران اسلامی را نابودگر خود می دانند و از هر وسیله ای برای ضربه زدن به کشورمان استفاده می کنند.

امام جمعه قصرشیرین بیان کرد: دشمنان قصد دارند با تبلیغات گسترده در شبکه های ماهواره ای و کانال های خبری با تبلیغ مبارزه با فقر و آزادی و همچنین ایجاد اختلاف بین مردم و مسئولان، به نظام اسلامی ضربه بزنند تا از عراق و سوریه غافل شود و داعش جان دوباره ای بگیرد تا امنیت اسرائیل تامین شود.

حجت الاسلام ملکی ادامه داد: دشمنان با شعار نه غزه نه لبنان و توهین به الله و مقام شامخ ولایت فقیه و آتش زن پرچم، پایه های اصلی حکومت را هدف قرار داده اند‌.

وی اضافه کرد که رد پای منافقان، سلطنت طلبان و عناصر وابسته به داعش در ناآرامی های اخیر کشورمان کاملا مشهود است و دوستی ترامپی و ناتانیاهو با ملت ایران ، فریبی بیش نیست.

وی اظهارکرد: آمریکا دشمن امام حسین (ع) و امام زمان (عج) است و دشمنی با دین و رسول خدا (ص) و توهین به قرآن و پیامبر را در راستای رعایت حقوق بشر می داند.

خطیب جمعه قصرشیرین، تنها راه حمایت از دین و نظام اسلامی را حمایت از ولایت فقیه و ایستادگی در برابر جبهه کفر از جمله ، آمریکا ، اسراییل و دیگر همپیمانانش توصیف کرد.

 

گیلانغرب

مسئولان واقعیات جامعه از جمله دغدغه و گرفتاریهای مردم را فراموش نکنند/غفلت از دشمن همواره بسترساز فتنه خواهند بود

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد،  به نقل از مطلع الفجر، حجت الاسلام خاص امیری در خطبه های نماز جمعه مصلی مسجد جامعه شهرستان ضمن تشکر و  تقدیر از حماسه حضور مردم ایران اسلامی  و مردم دومین شهر مقاوم کشور گیلانغرب همیشه در صحنه  در حماسه 9 دی و 13 دی ماه به فرامین رهبر معظم انقلاب در حوزه برنامه های دشمن در سه حوزه کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت اشاره کرد و ابراز داشت : مردم و مسوولان کشور ما بایددر برابر فتنه ها همواره  به هوش باشند  .

*هدف کوتاه مدت دشمن در کشور بر هم زدن  امنیت عمومی است

وی تصریح کرد: هدف کوتاه مدت دشمن  بر هم زدن  امنیت کشور  است وبحمدلله  با هوشیاری ملت  و رهبر معظم انقلاب  و نیروهای انقلاب و اسلام این ارزو را به خود به گپور  می برند .

خطیب نماز جمعه گیلان غرب ابراز داشت: دشمن  به خاطر شکستهای اخیر  در منطقه  به دنبال  آشوب و فتنه  در داخل کشور است و برای تحقق این هدف شوم خود هر روز مترصد فرصتی  و در فکر نقشه ای خصمانه است .

وی  به امنیت موجود در داخل کشور  اشاره داشت و گفت: این افتخاری بزرگ است که جمهوری اسلامی ایران  در منطقه ای پر تنش و اشوب  و نا ارامی همچون جزیره ای امن و امان است .

حجت الاسلام امیری به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ضروت هوشیاری در برابر دشمنان اشاره کرد و ابرای داشت : معظم له از اول انقلاب  به خصومت ورزی استکبار  در برابر انقلاب و ملت ازاده  ایران اسلامی انذار دادند و باید گفت که محصول پلید غفلت همین فتنه ها هستند که ممکن است قوام ف انسجام و اتحاد یک ملت را با چالش جدی مواجه کنند .

امام جمعه گیلان غرب گفت : اگرچه غفلت از توطئه و نیرنگ و فتنه ها برای همه اقشار  و احاد مردم خطر ناک است اما بزرگان ، خواص و نخبگان جامعه بویژه  مسئولان و مدیران  شاکله مهمتری هستند که در معرض چنین اسیبی هستند.

وی خطاب به مدیرذان و کارگزاران جامعه تصریه کرد : جامعه ای روبرشد و توسعه و ترقی خواهد بود  که مدیرانش با داشتن تعهد  و تخصص توام  خود را خادم  دلسوز و بی منت مردم دانسته و در مقام عمل نیز  با پرهیز از هرگونه غفلت ضمن رصد توطئه دشمنان و بدخواهان ملت و نظام  بر سرمایه های اجتماعی به ویزه اعتماد و اطمینان مردم  بیفزاید.

*مسئولان واقعیات جامعه از جمله دغدغه و گرفتاریهای مردم را فراموش نکنند

حجت الاسلام  خاص امیری در ادامه به عوامل غفلت اشاره کرد و گفت :دست کم گرفتن دشمن ،خوش بینی و خوشذوقی در برابر دشمنان اعتماد به دشمن  و بی تعهدی و بی مسئولیبتی از مهمترین مولفه های غفلتند که حتی امام علی (ع) هم به انها تاکید فرموده اند .

وی گفت : اعتماد به دشمن  و خوشبینی و خوشخیالی در کنار سایر عوامل همواره به غبار فتنه دامن زده اند .

امام جمعه گیلانغرب افزود: اگر مدیران  و خواص  که همه امکانات  کشور در اختیار انهاست  با درک درست واقعیات جامعه  بویژه  مشکلات و گرفتاریهای  مردم  که دغدغه  ولی امر مسلمین هم  هست صادقانه با نگاهی فرا جناحی و صرفا دلسوزانه پیگیری نمایند قطعا دشمنان با هر نقشه ای  که بخواهند به کانونهای تصمیم ساز نفوذ کنند هرگز موفق نخواهند شد .

*مردم با بصیرت در 13 دی ماه با انسجام خود تو دهنی محکمی به دهان اغتشاشگران زدند

 خطیب نماز جمعه گیلانغرب به اتفاقات اخیر و اقدام محکوم شده اغتشاشگران در برخی شهرهای کشوراشاره کرد و گفت: در این اغتشاشات عده ای فریب خورده ، بی بصیرت و عوامل دشمن و کسانی که اب در اسیاب دشمن می ریختند  اقدام به اتش زدن اماکن عمومی ، مساجد و حسینیه ها ، اتش زدن پرچم کشور عزیزمان ایران و کشتن افرادی بی گناه از هموطنان کردند  که مردم همیشه بیدار و بصیر ایران اسلامی در حرکتی منسجم و حماسی جوابی دندان شکن  به اغتشاشگران دادند.

وی اظهار داشت : امید است برخی غفلت زدگان داخلی و الودگان به قدرت و ثروت  و بازی خوردگان  عالم سیاست  که با عملکرد خود از طرفی باعث امیدواری دشمنان خارجی  ملت ایران  و از طرفی با سیاه نمایی  و خودباختگی  دلسردی و نا امیدی مردم را دامن زدند به خود امده  و منافع  و مصالح ملی  و استحکام وحدت  و انسجام عمومی پیرامون منویات رهبر معظم انقلاب بی اندیشند.

کنگاور

آنهایی که به خیابان آمدند همه اغتشاشگر نبودند،معترض بودند/عملکرد خوب نیروهای نظامی و امنیتی قابل تقدیر است/کسانی که به فکر بازگشت پهلوی هستند این آرزو را به گور خواهند برد

به گزارش آفتاب کنگاور حجت الاسلام لروند ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه اصرار بر گناه را از نشانه های بدبختی هر شخص ،خانواده یا جامعه را دانست و گفت:شادی بر گناه ازانجام  خود گناه بدتر است.

امام جمعه کنگاور نقد منصفانه را دارای جایگاه دانست و گفت: انتقاد برای هرکسی آزاد است اما این انتقاد با اغتشاش تفاوت دارد و شخص باید جوابگو باشد.
حجت الاسلام لروند مقایسه قیام مردم در دوران انقلاب را با اغتشاشات این روزها زمین تا آسمان دانست و گفت: دوران انقلاب مردم برای حکومت اسلامی قیام کردند و با غسل شهادت به خیابان ها می آمدند چرا که در مکتب امام حسین(ع) پرورش یافته بودند.

وی افزود: امروز عده ای که به نام اعتراض فتنه اندازی کردند و خسارت هایی را به مملکت وارد کردند به دنبلا نظامی شاهنشاهی هستند که این خیال را به گور خواهند برد.

وی در بخش دیگری از سخنان به تاریخ کشف حجاب توسط رضا خان قلدر اشاره کرد و گفت: تعریف رضا خان از جامعه پیشرفته و متمدن فقط بی حجاب بود، تا جایی که در 17 دی ماه سال 1314 در جریان یک جشن دانشسرا دستور کشف حجاب را عملی کرد.

امام جمعه کنگاور ادامه داد: این قانون که یک توطئه انگلیسی بود؛ با تمدن و فرهنگ اسلامی مغایرت نداشت و تنها موجب عقب ماندگی و پسرفت جامعه شد،اما عده ای نادان امروز دنبال بازگشت نوه رضا خان هستند که یک خیال باطل بیش نیست.

وی در بخشی دیگر از سخنان به فتنه های اخیر کشور اشاره کرد و گفت:مردم ما دوران های مختلفی را طی کرده اند و با تمام مشکلات پای نظام و انقلاب خود ایستادند اما این تحرکات موجب شد تا رئیس جمهور عیاش آمریکا به مردم ایران اهانت کند و آنها را گرسنه خطاب کند.

امام جمعه کنگاور گفت:مردم دچار مشکلات اقتصادی و بیکاری هستند و در این میان بعضی اعتراض که به حق است چرا که عملکرد دولتی ها و وعده وعید هایی که دادند با وضعیت مردم مغایرت ندارد.

لروند گفت: یک کارگر بی نوا که روزانه با مزد کم کار می کند و در ماه بسیاری از روز ها بیکار است چطور ناراحت نباشد وقتی میبیند مسئولی پاداش 250 میلیونی دریافت میکند.
ما معتقدیم آنهایی که به خیابان آمدند همه اغتشاشگر نبودند،معترض بودند،خسته بودند،مورد تبعیض قرارگرفته اند اما متاسفانه ضد انقلاب و نفوذی ها با پشتیبانی استکبار وارد عمل شدند و این اعتراضات را به فتنه تبدیل کردند.

امام جمعه کنگاور گفت: آنهایی که به صورت سازماندهی شده وارد شهرها می شدند و مسلحانه مردم را مورد هدف قرار دادند و آبروی شهرهای مختلفی را بازیچه قرار دادند،معترض نبودن بلکه اغتشاشگر بودند و از کاخ سفید فرماندهی می شدند.

امام جمعه کنگاور هشداد داد : دشمن به دنبال رودر رو قرار دادن مردم ایران است اما  نمیخوایم برادر کشی رخ دهد و همه دیدیم که نیروهای نظامی و انتظامی چقدر در برابر مردم صبر نشان دادند و جز در مواری که پا در محیط های نظامی گذاشتند و قصد تصرف آنها را داشتند برخورد نکردند.

حجت الاسلام لروند ضمن تقدیر از عملکرد خوب نیروهای نظامی و امنیتی گفت: عملکرد نیروی انتظامی،سپاه،بسیج و سربازان گمنام امام زمان(عج) بسیار قابل تقدیر است چرا که از نزدیک با حضور در میان مردم صبورانه و با تحمل این فتنه ها را خاموش کردند.

وی نقش مردم را در این میان بسیار پر رنگ دانست و گفت: مردم آگاه و ولایتمدار در هر زمان پشتیبان نظام و ولایت هستند و همه شاهد بودیم که چگونه با تمام وجود به خیابان ها آمدند و جواب یاوه گویی های معاندین نظام و کسانی که کیلومتر ها دورتر از این آب و خاک نقشه ها در سر دارند را دادند.

امام جمعه کنگاور خط و نشان های داعش در خارج از مرزها برای ایران را شوخی دانست گفت: اینها به خاطر عقده شکستی که از سپاه اسلام خورده بودند اعلام کردند که اگر اغتشاشات ادامه یابد به ایران حمله می کنند اما باید به آنها بگوییم که اینجا  سوریه نیست بلکه اینجا مهد دلیران است و هر دستی که به سمت آن دراز شود را قلم خواهد کرد.

لروند با شاره به اینکه اول کسانی که به خود این اغتشاش گرها رحم نمیکرد همین داعش ها بودند،گفت: کشوری که داعش را به نابودی کشید هر اغتشاش گری را به خاک مذلت خواهد کشاند.

وی در بخش دیگری از سخنان گفت:با خبر شدم که اعضای شورا و شهردار کنگاور برای پیگیری مشکلات کنگاور به استانداری رفته اند و نتایج مثبتی به خصوص درزمینه  معوقات پاداش و عیدی کارگران به دست امده است؛ انشاالله با صبوری اجازه انجام درست کارها و رفع مشکلات را به شهردار جدید کنگاور بدهید.
امام جمعه کنگاور از رایزنی های صورت گرفته توسط نماینده محترم در رابطه با مشکلات سد آناهیتا و پروژه دوبانده کردن جاده کنگاور - تویسرکان تشکر کردو گفت:وعده هایی داده شده که این دو پروژه به زودی فعال و به کار خود ادامه خواهد داد.

 

,

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، به نقل از اسلام آباد خبر، حجت الاسلام محمدطه مهری امام جمعه اسلام آبادغرب در خطبه های نمازجمعه امروز اظهار کرد:در هفته ای که گذشت رهبر معظم انقلاب در پیامی به کنگره شهدای روحانی و نیز در دیدار با خانواده شهدای جنگ تحمیلی؛ بر مسئله ی مهم شجاعت، ایمان و از خود گذشتگی نیروهای مومن کشور و نقش آن در پیروزی انقلاب اسلامی و نجات کشور که در راه اهداف نظام اسلامی و نجات کشور از توطئه های دشمن جان باختند، باید جدی گرفته شود.

, شبکه اطلاع رسانی مرصاد, اسلام آباد خبر,

وی افزود: انقلاب اسلامی بدون این جانفشانی ها به ثمر می نشست و بدون این فداکاری ها از گردنه های مهیب گذشته عبور نمی کرد. در حال حاضر نیز راه برون رفت کشور از توطئه های دشمن، ایستادگی ملتو نیروهای مومن و مذهبی در راه خدا و شکستن توتطئه ی اخیر اقتصادی دشمن است. توطئه ای که در آن عده ای آشوب گر و وابسته به دشمن، می خواهند از مطالبات به حق و تنگناهای اقتصادی بخشی از جامعه سوءاستفاده کنند و با به انحراف کشیدن مسیر مطالبات مردم باعث صدمه به اسلام و انقلاب شوند.

امام جمعه اسلام آبادغرب بیان داشت: ملت ایران در برابر ایت توطئه نیز انشالله با درایت و آگاهی واکنش نشان خواهد داد و صف مطالبات بر حق اقتصادی را از صف دشمنان دین جدا خواهند کرد. دشمنانی که به مظاهر اسلامی ملت ایران و آرمان های آن حمله می کنند و مسجد و حسینیه آتش می زنند و پرچم مقدس ایران را که مزین به کلمه مبارکه الله و اکبر است آتش می کشند، از ین رو رهبر معظم انقلاب در دیدار هفتگی تعدادی از خانوداه های معظم شهیدان، عزت و امنیت و پیشرفت ملت ایران را مدیون فداکاری و از جان گذشتگی شهدا دانستند و با اشاره به حوادث اخیر و تلاش دشمنان برای ضربه زدن به نظام اسلامی، گفتند: آنچه که مانع دشمن و اعمال دشمنی اوست، وجود در روح شجاعت، فداکاری و ایمان در ملت است.

وی افزود: اصل مشکلات و مطالبات به حق مردم نباید نادیده گرفته بشود. توجه بیشتر به هشدار های مقام معظم رهبری به ویژه در خصوص آسیب های اجتماعی و مبارزه با فساد و توجه به مشکلات مردم از طرفی و توصیه به اقشار محروم که با جدا سازی خود از جریان های فتنه و نفاق که خط اغتشاش و ایجاد ناامنی را پیش گرفته اند، هرگونه خواسته و انتظارات خود را از طرق قانونی پیگیری نمایند.

خطیب جمعه اسلام آبادغرب در بخش دیگری از خطبه ها گفت: همه باید بدانند که وسیله اعتراض و طرح مطالبات، آشوب و اغتشاش نیست زیرا آنان که به حق انتظارات و مطالباتی دارند، اولین قربانی آشوب ها خواهند شد و البته این مردم هستند که باید قاطع و شفاف پاسخ اقدامات کور و دشمن شاد کن را بدهند، طبیعی است در فضای ناامن هیچ خواسته ای تأمین نگردیده و بلکه خصاراتی به خود مردم به جامعه تحمیل خواهد گردید.

وی افزود: طبق شواهدی که وجود دارد، پشت صحنه اغتشاشات آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و عوامل منطقه ای آن ها همچنین رژیم وهابی آل سعود می باشند و لذا هوشیاری تمامی آحاد مردم را می طلبد که با درایت و بصیرت لازم، دست های مرموز پشت صحنه فتنه ها را ببیند و همچون گذشته دشمنان قسم خورده ایران اسلامی را ناکام و مأیوس بگذارند.

امام جمعه اسلام آبادغرب بیان داشت: نوع اقدامات و تحرکات عناصر اغتشاش گر از قبیل آتش نخل امام حسین(ع) در یزد، مسجد و حسینیه در تهران، حمله به سه امام زاده وآتش زدن ممبر و قرآن در مازندران، قارت اموال عمومی در بسیاری از شهر ها، آتش زدن اماکن عمومی از جمله بانک ها و اتوبوس ها و در نهایت مختل کردن زندگی و کار کسب هموطنانمان بهترین گواه بر نیت ها و انگیزه های شوم و پلید آن ها می باشد و لذا ضمن اعلان انزجار و تنفر شدید نسبت به عوامل ناامنی در کشور، از نیروهای امنیتی و انتظامی و بسیجی انتظار می رود حال که چهره ی واقعی عوامل و عناصر فتنه و آشوب برای همگان روشن گردیده است، با قاطعیت با آنها برخورد بشود.

سرپلذهاب

غفلت از دشمن باعث ایجاد فتنه می شود / لزوم تسریع درروند بازسازی شهرستان ورفع مشکلات و موانع

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، به نقل از  بازی دراز، حجت الاسلام جواد فاطمی نسب درخطبه های این هفته نمازجمعه شهرستان غفلت وناسپاسی را مانع رشدوپیشرفت جامعه دانست واظهارداشت: منظوراز غفلت ،غفلت ازدشمن وشگردها وتاکتیکهای جدیدآن است .

وی افزود: نقش غفلت در جلوگیری از رشد وپیشرفت جامعه به حدی است که امام راحل ورهبر انقلاب بارها وبارها ازابتدای انقلاب تاکنون درمورد آن هشدارداده اند.

وی فتنه ها را اصلی ترین خروجی غفلتها برشمرد وعنوان داشت: فتنه ها به دنبال غفلت از دشمن درجامعه بوجود می آید که ممکن است قوام وانسجام یکامت یا یک جامعه را به چالش بکشد.

امام جمعه شهرستان تصریح کرد: غفلت اگرچه برای همه اقشارجامعه خطرناک است اما برای خواص ونخبگان جامعه و بویژه مسئولین بخشهای مختلف کشور خطرناک تر خواهدبود و بیشتر نیز درمعرض آسیب قراردارند و درصورت آلودگی به آن ممکن است زمینه چالشها وآفت های جبران ناپذیری رافراهم نمایند.

وی درادامه به عوامل غفلت اشاره کردوافزود : دست کم گرفتن دشمن ، خوشبینی به دشمن وخوش خیالی دربرابر آن، اعتمادبه دشمن، بی مسئولیتی وبی تعهدی وسهل انگاری وبی برنامگی از عوامل غفلت هستند.  فاطمی نسب دربخش دیگری ازسخنان خود به اقدامات انجام شده در شهرستاناشاره کردوگفت : تاکنون اقدامات مناسبی انجام شده اما جوابگوی نیاز مردمنیست لذا دستگاههای مختلف بایدبا همکاری وتعامل مناسب به خدمات رسانی به مردم سرعت بیشتری دهند تا روند بازسازی شهر باسرعت بیشتری دنبال شود.

 وی به تمهیدات درنظرگرفته شده برای مستاجرین واحدهای تعمیری اشاره کرد و گفت: باتمهیدات مسئولین استان وشهرستان مبالغی بصورت بلاعوض ووام قرض الحسنه برای مستاجرین واحدهای تعمیری درنظرگرفته شده که باتصویب آن زمینه برای پرداخت به مستاجرین فراهم خواهدشد.

 وی سرعت بخشیدن به برنامه بازسازی شهرستان و رفع موانع ومشکلات برسرراه بازسازی را مهمترین خواسته مردم دانست واز مسئولین خواست دراین زمینه باهمت مضاعف وتلاش جهادی اقدام کنند.

 امام جمعه شهرستان درادامه قیام ۱۹دی مردم قم را یکی از وقایع مهم وتاثیرگذار درتاریخ انقلاب دانست وگفت : قیام مردم قم یک حرکت بزرگ باهمکاری تمامی اقشار مردم وبارهبری روحانیت بود که ثابت کرد شاه از حرکتهای سیاسی مذهبی به رهبری روحانیت بسیاروحشت دارد.

قصرشیرین

کشورهای غربی عامل اصلی نا آرامی های اخیر ایران هستند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، به نقل از الوند خبر، حجت الاسلام علی ملکی در خطبه های نماز جمعه این هفته قصرشیرین افزود: کمیسر خاورمیانه ای کمیته بین الملل حقوق بشر و دبیر مرکز اروپایی امنیت و اطلاعات می گوید که امروز افسران نظامی آمریکای ملعون و اسرائیل جنایتکار، برخی کشورهای عربی همپیمان عربستان، گروه جیش العدل داعش در اربیل عراق و هرات افغانستان، اتاق فکر عملیات ناآرامی های اخیر در ایران را تشکیل داده اند.

وی با اشاره به چند هدف اصلی کفر جهانی در ایجاد نا آرامی های اخیر کشورمان ، اظهارداشت: آمریکا ، اسرائیل و دیگر همپیمانانش، ایران اسلامی را نابودگر خود می دانند و از هر وسیله ای برای ضربه زدن به کشورمان استفاده می کنند.

امام جمعه قصرشیرین بیان کرد: دشمنان قصد دارند با تبلیغات گسترده در شبکه های ماهواره ای و کانال های خبری با تبلیغ مبارزه با فقر و آزادی و همچنین ایجاد اختلاف بین مردم و مسئولان، به نظام اسلامی ضربه بزنند تا از عراق و سوریه غافل شود و داعش جان دوباره ای بگیرد تا امنیت اسرائیل تامین شود.

حجت الاسلام ملکی ادامه داد: دشمنان با شعار نه غزه نه لبنان و توهین به الله و مقام شامخ ولایت فقیه و آتش زن پرچم، پایه های اصلی حکومت را هدف قرار داده اند‌.

وی اضافه کرد که رد پای منافقان، سلطنت طلبان و عناصر وابسته به داعش در ناآرامی های اخیر کشورمان کاملا مشهود است و دوستی ترامپی و ناتانیاهو با ملت ایران ، فریبی بیش نیست.

وی اظهارکرد: آمریکا دشمن امام حسین (ع) و امام زمان (عج) است و دشمنی با دین و رسول خدا (ص) و توهین به قرآن و پیامبر را در راستای رعایت حقوق بشر می داند.

خطیب جمعه قصرشیرین، تنها راه حمایت از دین و نظام اسلامی را حمایت از ولایت فقیه و ایستادگی در برابر جبهه کفر از جمله ، آمریکا ، اسراییل و دیگر همپیمانانش توصیف کرد.

 

گیلانغرب

مسئولان واقعیات جامعه از جمله دغدغه و گرفتاریهای مردم را فراموش نکنند/غفلت از دشمن همواره بسترساز فتنه خواهند بود

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد،  به نقل از مطلع الفجر، حجت الاسلام خاص امیری در خطبه های نماز جمعه مصلی مسجد جامعه شهرستان ضمن تشکر و  تقدیر از حماسه حضور مردم ایران اسلامی  و مردم دومین شهر مقاوم کشور گیلانغرب همیشه در صحنه  در حماسه 9 دی و 13 دی ماه به فرامین رهبر معظم انقلاب در حوزه برنامه های دشمن در سه حوزه کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت اشاره کرد و ابراز داشت : مردم و مسوولان کشور ما بایددر برابر فتنه ها همواره  به هوش باشند  .

*هدف کوتاه مدت دشمن در کشور بر هم زدن  امنیت عمومی است

وی تصریح کرد: هدف کوتاه مدت دشمن  بر هم زدن  امنیت کشور  است وبحمدلله  با هوشیاری ملت  و رهبر معظم انقلاب  و نیروهای انقلاب و اسلام این ارزو را به خود به گپور  می برند .

خطیب نماز جمعه گیلان غرب ابراز داشت: دشمن  به خاطر شکستهای اخیر  در منطقه  به دنبال  آشوب و فتنه  در داخل کشور است و برای تحقق این هدف شوم خود هر روز مترصد فرصتی  و در فکر نقشه ای خصمانه است .

وی  به امنیت موجود در داخل کشور  اشاره داشت و گفت: این افتخاری بزرگ است که جمهوری اسلامی ایران  در منطقه ای پر تنش و اشوب  و نا ارامی همچون جزیره ای امن و امان است .

حجت الاسلام امیری به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ضروت هوشیاری در برابر دشمنان اشاره کرد و ابرای داشت : معظم له از اول انقلاب  به خصومت ورزی استکبار  در برابر انقلاب و ملت ازاده  ایران اسلامی انذار دادند و باید گفت که محصول پلید غفلت همین فتنه ها هستند که ممکن است قوام ف انسجام و اتحاد یک ملت را با چالش جدی مواجه کنند .

امام جمعه گیلان غرب گفت : اگرچه غفلت از توطئه و نیرنگ و فتنه ها برای همه اقشار  و احاد مردم خطر ناک است اما بزرگان ، خواص و نخبگان جامعه بویژه  مسئولان و مدیران  شاکله مهمتری هستند که در معرض چنین اسیبی هستند.

وی خطاب به مدیرذان و کارگزاران جامعه تصریه کرد : جامعه ای روبرشد و توسعه و ترقی خواهد بود  که مدیرانش با داشتن تعهد  و تخصص توام  خود را خادم  دلسوز و بی منت مردم دانسته و در مقام عمل نیز  با پرهیز از هرگونه غفلت ضمن رصد توطئه دشمنان و بدخواهان ملت و نظام  بر سرمایه های اجتماعی به ویزه اعتماد و اطمینان مردم  بیفزاید.

*مسئولان واقعیات جامعه از جمله دغدغه و گرفتاریهای مردم را فراموش نکنند

حجت الاسلام  خاص امیری در ادامه به عوامل غفلت اشاره کرد و گفت :دست کم گرفتن دشمن ،خوش بینی و خوشذوقی در برابر دشمنان اعتماد به دشمن  و بی تعهدی و بی مسئولیبتی از مهمترین مولفه های غفلتند که حتی امام علی (ع) هم به انها تاکید فرموده اند .

وی گفت : اعتماد به دشمن  و خوشبینی و خوشخیالی در کنار سایر عوامل همواره به غبار فتنه دامن زده اند .

امام جمعه گیلانغرب افزود: اگر مدیران  و خواص  که همه امکانات  کشور در اختیار انهاست  با درک درست واقعیات جامعه  بویژه  مشکلات و گرفتاریهای  مردم  که دغدغه  ولی امر مسلمین هم  هست صادقانه با نگاهی فرا جناحی و صرفا دلسوزانه پیگیری نمایند قطعا دشمنان با هر نقشه ای  که بخواهند به کانونهای تصمیم ساز نفوذ کنند هرگز موفق نخواهند شد .

*مردم با بصیرت در 13 دی ماه با انسجام خود تو دهنی محکمی به دهان اغتشاشگران زدند

 خطیب نماز جمعه گیلانغرب به اتفاقات اخیر و اقدام محکوم شده اغتشاشگران در برخی شهرهای کشوراشاره کرد و گفت: در این اغتشاشات عده ای فریب خورده ، بی بصیرت و عوامل دشمن و کسانی که اب در اسیاب دشمن می ریختند  اقدام به اتش زدن اماکن عمومی ، مساجد و حسینیه ها ، اتش زدن پرچم کشور عزیزمان ایران و کشتن افرادی بی گناه از هموطنان کردند  که مردم همیشه بیدار و بصیر ایران اسلامی در حرکتی منسجم و حماسی جوابی دندان شکن  به اغتشاشگران دادند.

وی اظهار داشت : امید است برخی غفلت زدگان داخلی و الودگان به قدرت و ثروت  و بازی خوردگان  عالم سیاست  که با عملکرد خود از طرفی باعث امیدواری دشمنان خارجی  ملت ایران  و از طرفی با سیاه نمایی  و خودباختگی  دلسردی و نا امیدی مردم را دامن زدند به خود امده  و منافع  و مصالح ملی  و استحکام وحدت  و انسجام عمومی پیرامون منویات رهبر معظم انقلاب بی اندیشند.

کنگاور

آنهایی که به خیابان آمدند همه اغتشاشگر نبودند،معترض بودند/عملکرد خوب نیروهای نظامی و امنیتی قابل تقدیر است/کسانی که به فکر بازگشت پهلوی هستند این آرزو را به گور خواهند برد

به گزارش آفتاب کنگاور حجت الاسلام لروند ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه اصرار بر گناه را از نشانه های بدبختی هر شخص ،خانواده یا جامعه را دانست و گفت:شادی بر گناه ازانجام  خود گناه بدتر است.

امام جمعه کنگاور نقد منصفانه را دارای جایگاه دانست و گفت: انتقاد برای هرکسی آزاد است اما این انتقاد با اغتشاش تفاوت دارد و شخص باید جوابگو باشد.
حجت الاسلام لروند مقایسه قیام مردم در دوران انقلاب را با اغتشاشات این روزها زمین تا آسمان دانست و گفت: دوران انقلاب مردم برای حکومت اسلامی قیام کردند و با غسل شهادت به خیابان ها می آمدند چرا که در مکتب امام حسین(ع) پرورش یافته بودند.

وی افزود: امروز عده ای که به نام اعتراض فتنه اندازی کردند و خسارت هایی را به مملکت وارد کردند به دنبلا نظامی شاهنشاهی هستند که این خیال را به گور خواهند برد.

وی در بخش دیگری از سخنان به تاریخ کشف حجاب توسط رضا خان قلدر اشاره کرد و گفت: تعریف رضا خان از جامعه پیشرفته و متمدن فقط بی حجاب بود، تا جایی که در 17 دی ماه سال 1314 در جریان یک جشن دانشسرا دستور کشف حجاب را عملی کرد.

امام جمعه کنگاور ادامه داد: این قانون که یک توطئه انگلیسی بود؛ با تمدن و فرهنگ اسلامی مغایرت نداشت و تنها موجب عقب ماندگی و پسرفت جامعه شد،اما عده ای نادان امروز دنبال بازگشت نوه رضا خان هستند که یک خیال باطل بیش نیست.

وی در بخشی دیگر از سخنان به فتنه های اخیر کشور اشاره کرد و گفت:مردم ما دوران های مختلفی را طی کرده اند و با تمام مشکلات پای نظام و انقلاب خود ایستادند اما این تحرکات موجب شد تا رئیس جمهور عیاش آمریکا به مردم ایران اهانت کند و آنها را گرسنه خطاب کند.

امام جمعه کنگاور گفت:مردم دچار مشکلات اقتصادی و بیکاری هستند و در این میان بعضی اعتراض که به حق است چرا که عملکرد دولتی ها و وعده وعید هایی که دادند با وضعیت مردم مغایرت ندارد.

لروند گفت: یک کارگر بی نوا که روزانه با مزد کم کار می کند و در ماه بسیاری از روز ها بیکار است چطور ناراحت نباشد وقتی میبیند مسئولی پاداش 250 میلیونی دریافت میکند.
ما معتقدیم آنهایی که به خیابان آمدند همه اغتشاشگر نبودند،معترض بودند،خسته بودند،مورد تبعیض قرارگرفته اند اما متاسفانه ضد انقلاب و نفوذی ها با پشتیبانی استکبار وارد عمل شدند و این اعتراضات را به فتنه تبدیل کردند.

امام جمعه کنگاور گفت: آنهایی که به صورت سازماندهی شده وارد شهرها می شدند و مسلحانه مردم را مورد هدف قرار دادند و آبروی شهرهای مختلفی را بازیچه قرار دادند،معترض نبودن بلکه اغتشاشگر بودند و از کاخ سفید فرماندهی می شدند.

امام جمعه کنگاور هشداد داد : دشمن به دنبال رودر رو قرار دادن مردم ایران است اما  نمیخوایم برادر کشی رخ دهد و همه دیدیم که نیروهای نظامی و انتظامی چقدر در برابر مردم صبر نشان دادند و جز در مواری که پا در محیط های نظامی گذاشتند و قصد تصرف آنها را داشتند برخورد نکردند.

حجت الاسلام لروند ضمن تقدیر از عملکرد خوب نیروهای نظامی و امنیتی گفت: عملکرد نیروی انتظامی،سپاه،بسیج و سربازان گمنام امام زمان(عج) بسیار قابل تقدیر است چرا که از نزدیک با حضور در میان مردم صبورانه و با تحمل این فتنه ها را خاموش کردند.

وی نقش مردم را در این میان بسیار پر رنگ دانست و گفت: مردم آگاه و ولایتمدار در هر زمان پشتیبان نظام و ولایت هستند و همه شاهد بودیم که چگونه با تمام وجود به خیابان ها آمدند و جواب یاوه گویی های معاندین نظام و کسانی که کیلومتر ها دورتر از این آب و خاک نقشه ها در سر دارند را دادند.

امام جمعه کنگاور خط و نشان های داعش در خارج از مرزها برای ایران را شوخی دانست گفت: اینها به خاطر عقده شکستی که از سپاه اسلام خورده بودند اعلام کردند که اگر اغتشاشات ادامه یابد به ایران حمله می کنند اما باید به آنها بگوییم که اینجا  سوریه نیست بلکه اینجا مهد دلیران است و هر دستی که به سمت آن دراز شود را قلم خواهد کرد.

لروند با شاره به اینکه اول کسانی که به خود این اغتشاش گرها رحم نمیکرد همین داعش ها بودند،گفت: کشوری که داعش را به نابودی کشید هر اغتشاش گری را به خاک مذلت خواهد کشاند.

وی در بخش دیگری از سخنان گفت:با خبر شدم که اعضای شورا و شهردار کنگاور برای پیگیری مشکلات کنگاور به استانداری رفته اند و نتایج مثبتی به خصوص درزمینه  معوقات پاداش و عیدی کارگران به دست امده است؛ انشاالله با صبوری اجازه انجام درست کارها و رفع مشکلات را به شهردار جدید کنگاور بدهید.
امام جمعه کنگاور از رایزنی های صورت گرفته توسط نماینده محترم در رابطه با مشکلات سد آناهیتا و پروژه دوبانده کردن جاده کنگاور - تویسرکان تشکر کردو گفت:وعده هایی داده شده که این دو پروژه به زودی فعال و به کار خود ادامه خواهد داد.

 

,

وی افزود: انقلاب اسلامی بدون این جانفشانی ها به ثمر می نشست و بدون این فداکاری ها از گردنه های مهیب گذشته عبور نمی کرد. در حال حاضر نیز راه برون رفت کشور از توطئه های دشمن، ایستادگی ملتو نیروهای مومن و مذهبی در راه خدا و شکستن توتطئه ی اخیر اقتصادی دشمن است. توطئه ای که در آن عده ای آشوب گر و وابسته به دشمن، می خواهند از مطالبات به حق و تنگناهای اقتصادی بخشی از جامعه سوءاستفاده کنند و با به انحراف کشیدن مسیر مطالبات مردم باعث صدمه به اسلام و انقلاب شوند.

,

امام جمعه اسلام آبادغرب بیان داشت: ملت ایران در برابر ایت توطئه نیز انشالله با درایت و آگاهی واکنش نشان خواهد داد و صف مطالبات بر حق اقتصادی را از صف دشمنان دین جدا خواهند کرد. دشمنانی که به مظاهر اسلامی ملت ایران و آرمان های آن حمله می کنند و مسجد و حسینیه آتش می زنند و پرچم مقدس ایران را که مزین به کلمه مبارکه الله و اکبر است آتش می کشند، از ین رو رهبر معظم انقلاب در دیدار هفتگی تعدادی از خانوداه های معظم شهیدان، عزت و امنیت و پیشرفت ملت ایران را مدیون فداکاری و از جان گذشتگی شهدا دانستند و با اشاره به حوادث اخیر و تلاش دشمنان برای ضربه زدن به نظام اسلامی، گفتند: آنچه که مانع دشمن و اعمال دشمنی اوست، وجود در روح شجاعت، فداکاری و ایمان در ملت است.

,

وی افزود: اصل مشکلات و مطالبات به حق مردم نباید نادیده گرفته بشود. توجه بیشتر به هشدار های مقام معظم رهبری به ویژه در خصوص آسیب های اجتماعی و مبارزه با فساد و توجه به مشکلات مردم از طرفی و توصیه به اقشار محروم که با جدا سازی خود از جریان های فتنه و نفاق که خط اغتشاش و ایجاد ناامنی را پیش گرفته اند، هرگونه خواسته و انتظارات خود را از طرق قانونی پیگیری نمایند.

,

خطیب جمعه اسلام آبادغرب در بخش دیگری از خطبه ها گفت: همه باید بدانند که وسیله اعتراض و طرح مطالبات، آشوب و اغتشاش نیست زیرا آنان که به حق انتظارات و مطالباتی دارند، اولین قربانی آشوب ها خواهند شد و البته این مردم هستند که باید قاطع و شفاف پاسخ اقدامات کور و دشمن شاد کن را بدهند، طبیعی است در فضای ناامن هیچ خواسته ای تأمین نگردیده و بلکه خصاراتی به خود مردم به جامعه تحمیل خواهد گردید.

,

وی افزود: طبق شواهدی که وجود دارد، پشت صحنه اغتشاشات آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و عوامل منطقه ای آن ها همچنین رژیم وهابی آل سعود می باشند و لذا هوشیاری تمامی آحاد مردم را می طلبد که با درایت و بصیرت لازم، دست های مرموز پشت صحنه فتنه ها را ببیند و همچون گذشته دشمنان قسم خورده ایران اسلامی را ناکام و مأیوس بگذارند.

,

امام جمعه اسلام آبادغرب بیان داشت: نوع اقدامات و تحرکات عناصر اغتشاش گر از قبیل آتش نخل امام حسین(ع) در یزد، مسجد و حسینیه در تهران، حمله به سه امام زاده وآتش زدن ممبر و قرآن در مازندران، قارت اموال عمومی در بسیاری از شهر ها، آتش زدن اماکن عمومی از جمله بانک ها و اتوبوس ها و در نهایت مختل کردن زندگی و کار کسب هموطنانمان بهترین گواه بر نیت ها و انگیزه های شوم و پلید آن ها می باشد و لذا ضمن اعلان انزجار و تنفر شدید نسبت به عوامل ناامنی در کشور، از نیروهای امنیتی و انتظامی و بسیجی انتظار می رود حال که چهره ی واقعی عوامل و عناصر فتنه و آشوب برای همگان روشن گردیده است، با قاطعیت با آنها برخورد بشود.

,

سرپلذهاب

, سرپلذهاب,

غفلت از دشمن باعث ایجاد فتنه می شود / لزوم تسریع درروند بازسازی شهرستان ورفع مشکلات و موانع

, غفلت از دشمن باعث ایجاد فتنه می شود / لزوم تسریع درروند بازسازی شهرستان ورفع مشکلات و موانع,

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، به نقل از  بازی دراز، حجت الاسلام جواد فاطمی نسب درخطبه های این هفته نمازجمعه شهرستان غفلت وناسپاسی را مانع رشدوپیشرفت جامعه دانست واظهارداشت: منظوراز غفلت ،غفلت ازدشمن وشگردها وتاکتیکهای جدیدآن است .

, شبکه اطلاع رسانی مرصاد, بازی دراز,

وی افزود: نقش غفلت در جلوگیری از رشد وپیشرفت جامعه به حدی است که امام راحل ورهبر انقلاب بارها وبارها ازابتدای انقلاب تاکنون درمورد آن هشدارداده اند.

,

وی فتنه ها را اصلی ترین خروجی غفلتها برشمرد وعنوان داشت: فتنه ها به دنبال غفلت از دشمن درجامعه بوجود می آید که ممکن است قوام وانسجام یکامت یا یک جامعه را به چالش بکشد.

,

امام جمعه شهرستان تصریح کرد: غفلت اگرچه برای همه اقشارجامعه خطرناک است اما برای خواص ونخبگان جامعه و بویژه مسئولین بخشهای مختلف کشور خطرناک تر خواهدبود و بیشتر نیز درمعرض آسیب قراردارند و درصورت آلودگی به آن ممکن است زمینه چالشها وآفت های جبران ناپذیری رافراهم نمایند.

,

وی درادامه به عوامل غفلت اشاره کردوافزود : دست کم گرفتن دشمن ، خوشبینی به دشمن وخوش خیالی دربرابر آن، اعتمادبه دشمن، بی مسئولیتی وبی تعهدی وسهل انگاری وبی برنامگی از عوامل غفلت هستند.  فاطمی نسب دربخش دیگری ازسخنان خود به اقدامات انجام شده در شهرستاناشاره کردوگفت : تاکنون اقدامات مناسبی انجام شده اما جوابگوی نیاز مردمنیست لذا دستگاههای مختلف بایدبا همکاری وتعامل مناسب به خدمات رسانی به مردم سرعت بیشتری دهند تا روند بازسازی شهر باسرعت بیشتری دنبال شود.

,

 وی به تمهیدات درنظرگرفته شده برای مستاجرین واحدهای تعمیری اشاره کرد و گفت: باتمهیدات مسئولین استان وشهرستان مبالغی بصورت بلاعوض ووام قرض الحسنه برای مستاجرین واحدهای تعمیری درنظرگرفته شده که باتصویب آن زمینه برای پرداخت به مستاجرین فراهم خواهدشد.

,

 وی سرعت بخشیدن به برنامه بازسازی شهرستان و رفع موانع ومشکلات برسرراه بازسازی را مهمترین خواسته مردم دانست واز مسئولین خواست دراین زمینه باهمت مضاعف وتلاش جهادی اقدام کنند.

,

 امام جمعه شهرستان درادامه قیام ۱۹دی مردم قم را یکی از وقایع مهم وتاثیرگذار درتاریخ انقلاب دانست وگفت : قیام مردم قم یک حرکت بزرگ باهمکاری تمامی اقشار مردم وبارهبری روحانیت بود که ثابت کرد شاه از حرکتهای سیاسی مذهبی به رهبری روحانیت بسیاروحشت دارد.

,

قصرشیرین

, قصرشیرین,

کشورهای غربی عامل اصلی نا آرامی های اخیر ایران هستند

, کشورهای غربی عامل اصلی نا آرامی های اخیر ایران هستند,

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، به نقل از الوند خبر، حجت الاسلام علی ملکی در خطبه های نماز جمعه این هفته قصرشیرین افزود: کمیسر خاورمیانه ای کمیته بین الملل حقوق بشر و دبیر مرکز اروپایی امنیت و اطلاعات می گوید که امروز افسران نظامی آمریکای ملعون و اسرائیل جنایتکار، برخی کشورهای عربی همپیمان عربستان، گروه جیش العدل داعش در اربیل عراق و هرات افغانستان، اتاق فکر عملیات ناآرامی های اخیر در ایران را تشکیل داده اند.

, شبکه اطلاع رسانی مرصاد, الوند خبر,

وی با اشاره به چند هدف اصلی کفر جهانی در ایجاد نا آرامی های اخیر کشورمان ، اظهارداشت: آمریکا ، اسرائیل و دیگر همپیمانانش، ایران اسلامی را نابودگر خود می دانند و از هر وسیله ای برای ضربه زدن به کشورمان استفاده می کنند.

,

امام جمعه قصرشیرین بیان کرد: دشمنان قصد دارند با تبلیغات گسترده در شبکه های ماهواره ای و کانال های خبری با تبلیغ مبارزه با فقر و آزادی و همچنین ایجاد اختلاف بین مردم و مسئولان، به نظام اسلامی ضربه بزنند تا از عراق و سوریه غافل شود و داعش جان دوباره ای بگیرد تا امنیت اسرائیل تامین شود.

,

حجت الاسلام ملکی ادامه داد: دشمنان با شعار نه غزه نه لبنان و توهین به الله و مقام شامخ ولایت فقیه و آتش زن پرچم، پایه های اصلی حکومت را هدف قرار داده اند‌.

,

وی اضافه کرد که رد پای منافقان، سلطنت طلبان و عناصر وابسته به داعش در ناآرامی های اخیر کشورمان کاملا مشهود است و دوستی ترامپی و ناتانیاهو با ملت ایران ، فریبی بیش نیست.

,

وی اظهارکرد: آمریکا دشمن امام حسین (ع) و امام زمان (عج) است و دشمنی با دین و رسول خدا (ص) و توهین به قرآن و پیامبر را در راستای رعایت حقوق بشر می داند.

,

خطیب جمعه قصرشیرین، تنها راه حمایت از دین و نظام اسلامی را حمایت از ولایت فقیه و ایستادگی در برابر جبهه کفر از جمله ، آمریکا ، اسراییل و دیگر همپیمانانش توصیف کرد.

,

 

,

گیلانغرب

, گیلانغرب,

مسئولان واقعیات جامعه از جمله دغدغه و گرفتاریهای مردم را فراموش نکنند/غفلت از دشمن همواره بسترساز فتنه خواهند بود

, مسئولان واقعیات جامعه از جمله دغدغه و گرفتاریهای مردم را فراموش نکنند/غفلت از دشمن همواره بسترساز فتنه خواهند بود,

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد،  به نقل از مطلع الفجر، حجت الاسلام خاص امیری در خطبه های نماز جمعه مصلی مسجد جامعه شهرستان ضمن تشکر و  تقدیر از حماسه حضور مردم ایران اسلامی  و مردم دومین شهر مقاوم کشور گیلانغرب همیشه در صحنه  در حماسه 9 دی و 13 دی ماه به فرامین رهبر معظم انقلاب در حوزه برنامه های دشمن در سه حوزه کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت اشاره کرد و ابراز داشت : مردم و مسوولان کشور ما بایددر برابر فتنه ها همواره  به هوش باشند  .

*هدف کوتاه مدت دشمن در کشور بر هم زدن  امنیت عمومی است

وی تصریح کرد: هدف کوتاه مدت دشمن  بر هم زدن  امنیت کشور  است وبحمدلله  با هوشیاری ملت  و رهبر معظم انقلاب  و نیروهای انقلاب و اسلام این ارزو را به خود به گپور  می برند .

خطیب نماز جمعه گیلان غرب ابراز داشت: دشمن  به خاطر شکستهای اخیر  در منطقه  به دنبال  آشوب و فتنه  در داخل کشور است و برای تحقق این هدف شوم خود هر روز مترصد فرصتی  و در فکر نقشه ای خصمانه است .

وی  به امنیت موجود در داخل کشور  اشاره داشت و گفت: این افتخاری بزرگ است که جمهوری اسلامی ایران  در منطقه ای پر تنش و اشوب  و نا ارامی همچون جزیره ای امن و امان است .

حجت الاسلام امیری به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ضروت هوشیاری در برابر دشمنان اشاره کرد و ابرای داشت : معظم له از اول انقلاب  به خصومت ورزی استکبار  در برابر انقلاب و ملت ازاده  ایران اسلامی انذار دادند و باید گفت که محصول پلید غفلت همین فتنه ها هستند که ممکن است قوام ف انسجام و اتحاد یک ملت را با چالش جدی مواجه کنند .

امام جمعه گیلان غرب گفت : اگرچه غفلت از توطئه و نیرنگ و فتنه ها برای همه اقشار  و احاد مردم خطر ناک است اما بزرگان ، خواص و نخبگان جامعه بویژه  مسئولان و مدیران  شاکله مهمتری هستند که در معرض چنین اسیبی هستند.

وی خطاب به مدیرذان و کارگزاران جامعه تصریه کرد : جامعه ای روبرشد و توسعه و ترقی خواهد بود  که مدیرانش با داشتن تعهد  و تخصص توام  خود را خادم  دلسوز و بی منت مردم دانسته و در مقام عمل نیز  با پرهیز از هرگونه غفلت ضمن رصد توطئه دشمنان و بدخواهان ملت و نظام  بر سرمایه های اجتماعی به ویزه اعتماد و اطمینان مردم  بیفزاید.

*مسئولان واقعیات جامعه از جمله دغدغه و گرفتاریهای مردم را فراموش نکنند

حجت الاسلام  خاص امیری در ادامه به عوامل غفلت اشاره کرد و گفت :دست کم گرفتن دشمن ،خوش بینی و خوشذوقی در برابر دشمنان اعتماد به دشمن  و بی تعهدی و بی مسئولیبتی از مهمترین مولفه های غفلتند که حتی امام علی (ع) هم به انها تاکید فرموده اند .

وی گفت : اعتماد به دشمن  و خوشبینی و خوشخیالی در کنار سایر عوامل همواره به غبار فتنه دامن زده اند .

امام جمعه گیلانغرب افزود: اگر مدیران  و خواص  که همه امکانات  کشور در اختیار انهاست  با درک درست واقعیات جامعه  بویژه  مشکلات و گرفتاریهای  مردم  که دغدغه  ولی امر مسلمین هم  هست صادقانه با نگاهی فرا جناحی و صرفا دلسوزانه پیگیری نمایند قطعا دشمنان با هر نقشه ای  که بخواهند به کانونهای تصمیم ساز نفوذ کنند هرگز موفق نخواهند شد .

*مردم با بصیرت در 13 دی ماه با انسجام خود تو دهنی محکمی به دهان اغتشاشگران زدند

 خطیب نماز جمعه گیلانغرب به اتفاقات اخیر و اقدام محکوم شده اغتشاشگران در برخی شهرهای کشوراشاره کرد و گفت: در این اغتشاشات عده ای فریب خورده ، بی بصیرت و عوامل دشمن و کسانی که اب در اسیاب دشمن می ریختند  اقدام به اتش زدن اماکن عمومی ، مساجد و حسینیه ها ، اتش زدن پرچم کشور عزیزمان ایران و کشتن افرادی بی گناه از هموطنان کردند  که مردم همیشه بیدار و بصیر ایران اسلامی در حرکتی منسجم و حماسی جوابی دندان شکن  به اغتشاشگران دادند.

وی اظهار داشت : امید است برخی غفلت زدگان داخلی و الودگان به قدرت و ثروت  و بازی خوردگان  عالم سیاست  که با عملکرد خود از طرفی باعث امیدواری دشمنان خارجی  ملت ایران  و از طرفی با سیاه نمایی  و خودباختگی  دلسردی و نا امیدی مردم را دامن زدند به خود امده  و منافع  و مصالح ملی  و استحکام وحدت  و انسجام عمومی پیرامون منویات رهبر معظم انقلاب بی اندیشند.

,

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد،  به نقل از مطلع الفجر، حجت الاسلام خاص امیری در خطبه های نماز جمعه مصلی مسجد جامعه شهرستان ضمن تشکر و  تقدیر از حماسه حضور مردم ایران اسلامی  و مردم دومین شهر مقاوم کشور گیلانغرب همیشه در صحنه  در حماسه 9 دی و 13 دی ماه به فرامین رهبر معظم انقلاب در حوزه برنامه های دشمن در سه حوزه کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت اشاره کرد و ابراز داشت : مردم و مسوولان کشور ما بایددر برابر فتنه ها همواره  به هوش باشند  .

, شبکه اطلاع رسانی مرصاد, مطلع الفجر,

*هدف کوتاه مدت دشمن در کشور بر هم زدن  امنیت عمومی است

, *هدف کوتاه مدت دشمن در کشور بر هم زدن  امنیت عمومی است,

وی تصریح کرد: هدف کوتاه مدت دشمن  بر هم زدن  امنیت کشور  است وبحمدلله  با هوشیاری ملت  و رهبر معظم انقلاب  و نیروهای انقلاب و اسلام این ارزو را به خود به گپور  می برند .

,

خطیب نماز جمعه گیلان غرب ابراز داشت: دشمن  به خاطر شکستهای اخیر  در منطقه  به دنبال  آشوب و فتنه  در داخل کشور است و برای تحقق این هدف شوم خود هر روز مترصد فرصتی  و در فکر نقشه ای خصمانه است .

,

وی  به امنیت موجود در داخل کشور  اشاره داشت و گفت: این افتخاری بزرگ است که جمهوری اسلامی ایران  در منطقه ای پر تنش و اشوب  و نا ارامی همچون جزیره ای امن و امان است .

,

حجت الاسلام امیری به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ضروت هوشیاری در برابر دشمنان اشاره کرد و ابرای داشت : معظم له از اول انقلاب  به خصومت ورزی استکبار  در برابر انقلاب و ملت ازاده  ایران اسلامی انذار دادند و باید گفت که محصول پلید غفلت همین فتنه ها هستند که ممکن است قوام ف انسجام و اتحاد یک ملت را با چالش جدی مواجه کنند .

,

امام جمعه گیلان غرب گفت : اگرچه غفلت از توطئه و نیرنگ و فتنه ها برای همه اقشار  و احاد مردم خطر ناک است اما بزرگان ، خواص و نخبگان جامعه بویژه  مسئولان و مدیران  شاکله مهمتری هستند که در معرض چنین اسیبی هستند.

,

وی خطاب به مدیرذان و کارگزاران جامعه تصریه کرد : جامعه ای روبرشد و توسعه و ترقی خواهد بود  که مدیرانش با داشتن تعهد  و تخصص توام  خود را خادم  دلسوز و بی منت مردم دانسته و در مقام عمل نیز  با پرهیز از هرگونه غفلت ضمن رصد توطئه دشمنان و بدخواهان ملت و نظام  بر سرمایه های اجتماعی به ویزه اعتماد و اطمینان مردم  بیفزاید.

,

*مسئولان واقعیات جامعه از جمله دغدغه و گرفتاریهای مردم را فراموش نکنند

, *مسئولان واقعیات جامعه از جمله دغدغه و گرفتاریهای مردم را فراموش نکنند,

حجت الاسلام  خاص امیری در ادامه به عوامل غفلت اشاره کرد و گفت :دست کم گرفتن دشمن ،خوش بینی و خوشذوقی در برابر دشمنان اعتماد به دشمن  و بی تعهدی و بی مسئولیبتی از مهمترین مولفه های غفلتند که حتی امام علی (ع) هم به انها تاکید فرموده اند .

,

وی گفت : اعتماد به دشمن  و خوشبینی و خوشخیالی در کنار سایر عوامل همواره به غبار فتنه دامن زده اند .

,

امام جمعه گیلانغرب افزود: اگر مدیران  و خواص  که همه امکانات  کشور در اختیار انهاست  با درک درست واقعیات جامعه  بویژه  مشکلات و گرفتاریهای  مردم  که دغدغه  ولی امر مسلمین هم  هست صادقانه با نگاهی فرا جناحی و صرفا دلسوزانه پیگیری نمایند قطعا دشمنان با هر نقشه ای  که بخواهند به کانونهای تصمیم ساز نفوذ کنند هرگز موفق نخواهند شد .

,

*مردم با بصیرت در 13 دی ماه با انسجام خود تو دهنی محکمی به دهان اغتشاشگران زدند

, *مردم با بصیرت در 13 دی ماه با انسجام خود تو دهنی محکمی به دهان اغتشاشگران زدند,

 خطیب نماز جمعه گیلانغرب به اتفاقات اخیر و اقدام محکوم شده اغتشاشگران در برخی شهرهای کشوراشاره کرد و گفت: در این اغتشاشات عده ای فریب خورده ، بی بصیرت و عوامل دشمن و کسانی که اب در اسیاب دشمن می ریختند  اقدام به اتش زدن اماکن عمومی ، مساجد و حسینیه ها ، اتش زدن پرچم کشور عزیزمان ایران و کشتن افرادی بی گناه از هموطنان کردند  که مردم همیشه بیدار و بصیر ایران اسلامی در حرکتی منسجم و حماسی جوابی دندان شکن  به اغتشاشگران دادند.

,

وی اظهار داشت : امید است برخی غفلت زدگان داخلی و الودگان به قدرت و ثروت  و بازی خوردگان  عالم سیاست  که با عملکرد خود از طرفی باعث امیدواری دشمنان خارجی  ملت ایران  و از طرفی با سیاه نمایی  و خودباختگی  دلسردی و نا امیدی مردم را دامن زدند به خود امده  و منافع  و مصالح ملی  و استحکام وحدت  و انسجام عمومی پیرامون منویات رهبر معظم انقلاب بی اندیشند.

,

کنگاور

, کنگاور,

آنهایی که به خیابان آمدند همه اغتشاشگر نبودند،معترض بودند/عملکرد خوب نیروهای نظامی و امنیتی قابل تقدیر است/کسانی که به فکر بازگشت پهلوی هستند این آرزو را به گور خواهند برد

, آنهایی که به خیابان آمدند همه اغتشاشگر نبودند،معترض بودند/عملکرد خوب نیروهای نظامی و امنیتی قابل تقدیر است/کسانی که به فکر بازگشت پهلوی هستند این آرزو را به گور خواهند برد,

به گزارش آفتاب کنگاور حجت الاسلام لروند ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه اصرار بر گناه را از نشانه های بدبختی هر شخص ،خانواده یا جامعه را دانست و گفت:شادی بر گناه ازانجام  خود گناه بدتر است.

امام جمعه کنگاور نقد منصفانه را دارای جایگاه دانست و گفت: انتقاد برای هرکسی آزاد است اما این انتقاد با اغتشاش تفاوت دارد و شخص باید جوابگو باشد.
حجت الاسلام لروند مقایسه قیام مردم در دوران انقلاب را با اغتشاشات این روزها زمین تا آسمان دانست و گفت: دوران انقلاب مردم برای حکومت اسلامی قیام کردند و با غسل شهادت به خیابان ها می آمدند چرا که در مکتب امام حسین(ع) پرورش یافته بودند.

وی افزود: امروز عده ای که به نام اعتراض فتنه اندازی کردند و خسارت هایی را به مملکت وارد کردند به دنبلا نظامی شاهنشاهی هستند که این خیال را به گور خواهند برد.

وی در بخش دیگری از سخنان به تاریخ کشف حجاب توسط رضا خان قلدر اشاره کرد و گفت: تعریف رضا خان از جامعه پیشرفته و متمدن فقط بی حجاب بود، تا جایی که در 17 دی ماه سال 1314 در جریان یک جشن دانشسرا دستور کشف حجاب را عملی کرد.

امام جمعه کنگاور ادامه داد: این قانون که یک توطئه انگلیسی بود؛ با تمدن و فرهنگ اسلامی مغایرت نداشت و تنها موجب عقب ماندگی و پسرفت جامعه شد،اما عده ای نادان امروز دنبال بازگشت نوه رضا خان هستند که یک خیال باطل بیش نیست.

وی در بخشی دیگر از سخنان به فتنه های اخیر کشور اشاره کرد و گفت:مردم ما دوران های مختلفی را طی کرده اند و با تمام مشکلات پای نظام و انقلاب خود ایستادند اما این تحرکات موجب شد تا رئیس جمهور عیاش آمریکا به مردم ایران اهانت کند و آنها را گرسنه خطاب کند.

امام جمعه کنگاور گفت:مردم دچار مشکلات اقتصادی و بیکاری هستند و در این میان بعضی اعتراض که به حق است چرا که عملکرد دولتی ها و وعده وعید هایی که دادند با وضعیت مردم مغایرت ندارد.

لروند گفت: یک کارگر بی نوا که روزانه با مزد کم کار می کند و در ماه بسیاری از روز ها بیکار است چطور ناراحت نباشد وقتی میبیند مسئولی پاداش 250 میلیونی دریافت میکند.
ما معتقدیم آنهایی که به خیابان آمدند همه اغتشاشگر نبودند،معترض بودند،خسته بودند،مورد تبعیض قرارگرفته اند اما متاسفانه ضد انقلاب و نفوذی ها با پشتیبانی استکبار وارد عمل شدند و این اعتراضات را به فتنه تبدیل کردند.

امام جمعه کنگاور گفت: آنهایی که به صورت سازماندهی شده وارد شهرها می شدند و مسلحانه مردم را مورد هدف قرار دادند و آبروی شهرهای مختلفی را بازیچه قرار دادند،معترض نبودن بلکه اغتشاشگر بودند و از کاخ سفید فرماندهی می شدند.

امام جمعه کنگاور هشداد داد : دشمن به دنبال رودر رو قرار دادن مردم ایران است اما  نمیخوایم برادر کشی رخ دهد و همه دیدیم که نیروهای نظامی و انتظامی چقدر در برابر مردم صبر نشان دادند و جز در مواری که پا در محیط های نظامی گذاشتند و قصد تصرف آنها را داشتند برخورد نکردند.

حجت الاسلام لروند ضمن تقدیر از عملکرد خوب نیروهای نظامی و امنیتی گفت: عملکرد نیروی انتظامی،سپاه،بسیج و سربازان گمنام امام زمان(عج) بسیار قابل تقدیر است چرا که از نزدیک با حضور در میان مردم صبورانه و با تحمل این فتنه ها را خاموش کردند.

وی نقش مردم را در این میان بسیار پر رنگ دانست و گفت: مردم آگاه و ولایتمدار در هر زمان پشتیبان نظام و ولایت هستند و همه شاهد بودیم که چگونه با تمام وجود به خیابان ها آمدند و جواب یاوه گویی های معاندین نظام و کسانی که کیلومتر ها دورتر از این آب و خاک نقشه ها در سر دارند را دادند.

امام جمعه کنگاور خط و نشان های داعش در خارج از مرزها برای ایران را شوخی دانست گفت: اینها به خاطر عقده شکستی که از سپاه اسلام خورده بودند اعلام کردند که اگر اغتشاشات ادامه یابد به ایران حمله می کنند اما باید به آنها بگوییم که اینجا  سوریه نیست بلکه اینجا مهد دلیران است و هر دستی که به سمت آن دراز شود را قلم خواهد کرد.

لروند با شاره به اینکه اول کسانی که به خود این اغتشاش گرها رحم نمیکرد همین داعش ها بودند،گفت: کشوری که داعش را به نابودی کشید هر اغتشاش گری را به خاک مذلت خواهد کشاند.

وی در بخش دیگری از سخنان گفت:با خبر شدم که اعضای شورا و شهردار کنگاور برای پیگیری مشکلات کنگاور به استانداری رفته اند و نتایج مثبتی به خصوص درزمینه  معوقات پاداش و عیدی کارگران به دست امده است؛ انشاالله با صبوری اجازه انجام درست کارها و رفع مشکلات را به شهردار جدید کنگاور بدهید.
امام جمعه کنگاور از رایزنی های صورت گرفته توسط نماینده محترم در رابطه با مشکلات سد آناهیتا و پروژه دوبانده کردن جاده کنگاور - تویسرکان تشکر کردو گفت:وعده هایی داده شده که این دو پروژه به زودی فعال و به کار خود ادامه خواهد داد.

,

به گزارش آفتاب کنگاور حجت الاسلام لروند ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه اصرار بر گناه را از نشانه های بدبختی هر شخص ،خانواده یا جامعه را دانست و گفت:شادی بر گناه ازانجام  خود گناه بدتر است.

امام جمعه کنگاور نقد منصفانه را دارای جایگاه دانست و گفت: انتقاد برای هرکسی آزاد است اما این انتقاد با اغتشاش تفاوت دارد و شخص باید جوابگو باشد.
حجت الاسلام لروند مقایسه قیام مردم در دوران انقلاب را با اغتشاشات این روزها زمین تا آسمان دانست و گفت: دوران انقلاب مردم برای حکومت اسلامی قیام کردند و با غسل شهادت به خیابان ها می آمدند چرا که در مکتب امام حسین(ع) پرورش یافته بودند.

وی افزود: امروز عده ای که به نام اعتراض فتنه اندازی کردند و خسارت هایی را به مملکت وارد کردند به دنبلا نظامی شاهنشاهی هستند که این خیال را به گور خواهند برد.

وی در بخش دیگری از سخنان به تاریخ کشف حجاب توسط رضا خان قلدر اشاره کرد و گفت: تعریف رضا خان از جامعه پیشرفته و متمدن فقط بی حجاب بود، تا جایی که در 17 دی ماه سال 1314 در جریان یک جشن دانشسرا دستور کشف حجاب را عملی کرد.

امام جمعه کنگاور ادامه داد: این قانون که یک توطئه انگلیسی بود؛ با تمدن و فرهنگ اسلامی مغایرت نداشت و تنها موجب عقب ماندگی و پسرفت جامعه شد،اما عده ای نادان امروز دنبال بازگشت نوه رضا خان هستند که یک خیال باطل بیش نیست.

وی در بخشی دیگر از سخنان به فتنه های اخیر کشور اشاره کرد و گفت:مردم ما دوران های مختلفی را طی کرده اند و با تمام مشکلات پای نظام و انقلاب خود ایستادند اما این تحرکات موجب شد تا رئیس جمهور عیاش آمریکا به مردم ایران اهانت کند و آنها را گرسنه خطاب کند.

امام جمعه کنگاور گفت:مردم دچار مشکلات اقتصادی و بیکاری هستند و در این میان بعضی اعتراض که به حق است چرا که عملکرد دولتی ها و وعده وعید هایی که دادند با وضعیت مردم مغایرت ندارد.

لروند گفت: یک کارگر بی نوا که روزانه با مزد کم کار می کند و در ماه بسیاری از روز ها بیکار است چطور ناراحت نباشد وقتی میبیند مسئولی پاداش 250 میلیونی دریافت میکند.
ما معتقدیم آنهایی که به خیابان آمدند همه اغتشاشگر نبودند،معترض بودند،خسته بودند،مورد تبعیض قرارگرفته اند اما متاسفانه ضد انقلاب و نفوذی ها با پشتیبانی استکبار وارد عمل شدند و این اعتراضات را به فتنه تبدیل کردند.

امام جمعه کنگاور گفت: آنهایی که به صورت سازماندهی شده وارد شهرها می شدند و مسلحانه مردم را مورد هدف قرار دادند و آبروی شهرهای مختلفی را بازیچه قرار دادند،معترض نبودن بلکه اغتشاشگر بودند و از کاخ سفید فرماندهی می شدند.

امام جمعه کنگاور هشداد داد : دشمن به دنبال رودر رو قرار دادن مردم ایران است اما  نمیخوایم برادر کشی رخ دهد و همه دیدیم که نیروهای نظامی و انتظامی چقدر در برابر مردم صبر نشان دادند و جز در مواری که پا در محیط های نظامی گذاشتند و قصد تصرف آنها را داشتند برخورد نکردند.

حجت الاسلام لروند ضمن تقدیر از عملکرد خوب نیروهای نظامی و امنیتی گفت: عملکرد نیروی انتظامی،سپاه،بسیج و سربازان گمنام امام زمان(عج) بسیار قابل تقدیر است چرا که از نزدیک با حضور در میان مردم صبورانه و با تحمل این فتنه ها را خاموش کردند.

وی نقش مردم را در این میان بسیار پر رنگ دانست و گفت: مردم آگاه و ولایتمدار در هر زمان پشتیبان نظام و ولایت هستند و همه شاهد بودیم که چگونه با تمام وجود به خیابان ها آمدند و جواب یاوه گویی های معاندین نظام و کسانی که کیلومتر ها دورتر از این آب و خاک نقشه ها در سر دارند را دادند.

امام جمعه کنگاور خط و نشان های داعش در خارج از مرزها برای ایران را شوخی دانست گفت: اینها به خاطر عقده شکستی که از سپاه اسلام خورده بودند اعلام کردند که اگر اغتشاشات ادامه یابد به ایران حمله می کنند اما باید به آنها بگوییم که اینجا  سوریه نیست بلکه اینجا مهد دلیران است و هر دستی که به سمت آن دراز شود را قلم خواهد کرد.

لروند با شاره به اینکه اول کسانی که به خود این اغتشاش گرها رحم نمیکرد همین داعش ها بودند،گفت: کشوری که داعش را به نابودی کشید هر اغتشاش گری را به خاک مذلت خواهد کشاند.

وی در بخش دیگری از سخنان گفت:با خبر شدم که اعضای شورا و شهردار کنگاور برای پیگیری مشکلات کنگاور به استانداری رفته اند و نتایج مثبتی به خصوص درزمینه  معوقات پاداش و عیدی کارگران به دست امده است؛ انشاالله با صبوری اجازه انجام درست کارها و رفع مشکلات را به شهردار جدید کنگاور بدهید.
امام جمعه کنگاور از رایزنی های صورت گرفته توسط نماینده محترم در رابطه با مشکلات سد آناهیتا و پروژه دوبانده کردن جاده کنگاور - تویسرکان تشکر کردو گفت:وعده هایی داده شده که این دو پروژه به زودی فعال و به کار خود ادامه خواهد داد.

,

به گزارش آفتاب کنگاور حجت الاسلام لروند ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه اصرار بر گناه را از نشانه های بدبختی هر شخص ،خانواده یا جامعه را دانست و گفت:شادی بر گناه ازانجام  خود گناه بدتر است.

امام جمعه کنگاور نقد منصفانه را دارای جایگاه دانست و گفت: انتقاد برای هرکسی آزاد است اما این انتقاد با اغتشاش تفاوت دارد و شخص باید جوابگو باشد.
حجت الاسلام لروند مقایسه قیام مردم در دوران انقلاب را با اغتشاشات این روزها زمین تا آسمان دانست و گفت: دوران انقلاب مردم برای حکومت اسلامی قیام کردند و با غسل شهادت به خیابان ها می آمدند چرا که در مکتب امام حسین(ع) پرورش یافته بودند.

وی افزود: امروز عده ای که به نام اعتراض فتنه اندازی کردند و خسارت هایی را به مملکت وارد کردند به دنبلا نظامی شاهنشاهی هستند که این خیال را به گور خواهند برد.

وی در بخش دیگری از سخنان به تاریخ کشف حجاب توسط رضا خان قلدر اشاره کرد و گفت: تعریف رضا خان از جامعه پیشرفته و متمدن فقط بی حجاب بود، تا جایی که در 17 دی ماه سال 1314 در جریان یک جشن دانشسرا دستور کشف حجاب را عملی کرد.

امام جمعه کنگاور ادامه داد: این قانون که یک توطئه انگلیسی بود؛ با تمدن و فرهنگ اسلامی مغایرت نداشت و تنها موجب عقب ماندگی و پسرفت جامعه شد،اما عده ای نادان امروز دنبال بازگشت نوه رضا خان هستند که یک خیال باطل بیش نیست.

وی در بخشی دیگر از سخنان به فتنه های اخیر کشور اشاره کرد و گفت:مردم ما دوران های مختلفی را طی کرده اند و با تمام مشکلات پای نظام و انقلاب خود ایستادند اما این تحرکات موجب شد تا رئیس جمهور عیاش آمریکا به مردم ایران اهانت کند و آنها را گرسنه خطاب کند.

امام جمعه کنگاور گفت:مردم دچار مشکلات اقتصادی و بیکاری هستند و در این میان بعضی اعتراض که به حق است چرا که عملکرد دولتی ها و وعده وعید هایی که دادند با وضعیت مردم مغایرت ندارد.

لروند گفت: یک کارگر بی نوا که روزانه با مزد کم کار می کند و در ماه بسیاری از روز ها بیکار است چطور ناراحت نباشد وقتی میبیند مسئولی پاداش 250 میلیونی دریافت میکند.
ما معتقدیم آنهایی که به خیابان آمدند همه اغتشاشگر نبودند،معترض بودند،خسته بودند،مورد تبعیض قرارگرفته اند اما متاسفانه ضد انقلاب و نفوذی ها با پشتیبانی استکبار وارد عمل شدند و این اعتراضات را به فتنه تبدیل کردند.

امام جمعه کنگاور گفت: آنهایی که به صورت سازماندهی شده وارد شهرها می شدند و مسلحانه مردم را مورد هدف قرار دادند و آبروی شهرهای مختلفی را بازیچه قرار دادند،معترض نبودن بلکه اغتشاشگر بودند و از کاخ سفید فرماندهی می شدند.

امام جمعه کنگاور هشداد داد : دشمن به دنبال رودر رو قرار دادن مردم ایران است اما  نمیخوایم برادر کشی رخ دهد و همه دیدیم که نیروهای نظامی و انتظامی چقدر در برابر مردم صبر نشان دادند و جز در مواری که پا در محیط های نظامی گذاشتند و قصد تصرف آنها را داشتند برخورد نکردند.

حجت الاسلام لروند ضمن تقدیر از عملکرد خوب نیروهای نظامی و امنیتی گفت: عملکرد نیروی انتظامی،سپاه،بسیج و سربازان گمنام امام زمان(عج) بسیار قابل تقدیر است چرا که از نزدیک با حضور در میان مردم صبورانه و با تحمل این فتنه ها را خاموش کردند.

وی نقش مردم را در این میان بسیار پر رنگ دانست و گفت: مردم آگاه و ولایتمدار در هر زمان پشتیبان نظام و ولایت هستند و همه شاهد بودیم که چگونه با تمام وجود به خیابان ها آمدند و جواب یاوه گویی های معاندین نظام و کسانی که کیلومتر ها دورتر از این آب و خاک نقشه ها در سر دارند را دادند.

امام جمعه کنگاور خط و نشان های داعش در خارج از مرزها برای ایران را شوخی دانست گفت: اینها به خاطر عقده شکستی که از سپاه اسلام خورده بودند اعلام کردند که اگر اغتشاشات ادامه یابد به ایران حمله می کنند اما باید به آنها بگوییم که اینجا  سوریه نیست بلکه اینجا مهد دلیران است و هر دستی که به سمت آن دراز شود را قلم خواهد کرد.

لروند با شاره به اینکه اول کسانی که به خود این اغتشاش گرها رحم نمیکرد همین داعش ها بودند،گفت: کشوری که داعش را به نابودی کشید هر اغتشاش گری را به خاک مذلت خواهد کشاند.

وی در بخش دیگری از سخنان گفت:با خبر شدم که اعضای شورا و شهردار کنگاور برای پیگیری مشکلات کنگاور به استانداری رفته اند و نتایج مثبتی به خصوص درزمینه  معوقات پاداش و عیدی کارگران به دست امده است؛ انشاالله با صبوری اجازه انجام درست کارها و رفع مشکلات را به شهردار جدید کنگاور بدهید.
امام جمعه کنگاور از رایزنی های صورت گرفته توسط نماینده محترم در رابطه با مشکلات سد آناهیتا و پروژه دوبانده کردن جاده کنگاور - تویسرکان تشکر کردو گفت:وعده هایی داده شده که این دو پروژه به زودی فعال و به کار خود ادامه خواهد داد.

,

به گزارش آفتاب کنگاور حجت الاسلام لروند ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه اصرار بر گناه را از نشانه های بدبختی هر شخص ،خانواده یا جامعه را دانست و گفت:شادی بر گناه ازانجام  خود گناه بدتر است.

امام جمعه کنگاور نقد منصفانه را دارای جایگاه دانست و گفت: انتقاد برای هرکسی آزاد است اما این انتقاد با اغتشاش تفاوت دارد و شخص باید جوابگو باشد.
حجت الاسلام لروند مقایسه قیام مردم در دوران انقلاب را با اغتشاشات این روزها زمین تا آسمان دانست و گفت: دوران انقلاب مردم برای حکومت اسلامی قیام کردند و با غسل شهادت به خیابان ها می آمدند چرا که در مکتب امام حسین(ع) پرورش یافته بودند.

وی افزود: امروز عده ای که به نام اعتراض فتنه اندازی کردند و خسارت هایی را به مملکت وارد کردند به دنبلا نظامی شاهنشاهی هستند که این خیال را به گور خواهند برد.

وی در بخش دیگری از سخنان به تاریخ کشف حجاب توسط رضا خان قلدر اشاره کرد و گفت: تعریف رضا خان از جامعه پیشرفته و متمدن فقط بی حجاب بود، تا جایی که در 17 دی ماه سال 1314 در جریان یک جشن دانشسرا دستور کشف حجاب را عملی کرد.

امام جمعه کنگاور ادامه داد: این قانون که یک توطئه انگلیسی بود؛ با تمدن و فرهنگ اسلامی مغایرت نداشت و تنها موجب عقب ماندگی و پسرفت جامعه شد،اما عده ای نادان امروز دنبال بازگشت نوه رضا خان هستند که یک خیال باطل بیش نیست.

وی در بخشی دیگر از سخنان به فتنه های اخیر کشور اشاره کرد و گفت:مردم ما دوران های مختلفی را طی کرده اند و با تمام مشکلات پای نظام و انقلاب خود ایستادند اما این تحرکات موجب شد تا رئیس جمهور عیاش آمریکا به مردم ایران اهانت کند و آنها را گرسنه خطاب کند.

امام جمعه کنگاور گفت:مردم دچار مشکلات اقتصادی و بیکاری هستند و در این میان بعضی اعتراض که به حق است چرا که عملکرد دولتی ها و وعده وعید هایی که دادند با وضعیت مردم مغایرت ندارد.

لروند گفت: یک کارگر بی نوا که روزانه با مزد کم کار می کند و در ماه بسیاری از روز ها بیکار است چطور ناراحت نباشد وقتی میبیند مسئولی پاداش 250 میلیونی دریافت میکند.
ما معتقدیم آنهایی که به خیابان آمدند همه اغتشاشگر نبودند،معترض بودند،خسته بودند،مورد تبعیض قرارگرفته اند اما متاسفانه ضد انقلاب و نفوذی ها با پشتیبانی استکبار وارد عمل شدند و این اعتراضات را به فتنه تبدیل کردند.

امام جمعه کنگاور گفت: آنهایی که به صورت سازماندهی شده وارد شهرها می شدند و مسلحانه مردم را مورد هدف قرار دادند و آبروی شهرهای مختلفی را بازیچه قرار دادند،معترض نبودن بلکه اغتشاشگر بودند و از کاخ سفید فرماندهی می شدند.

امام جمعه کنگاور هشداد داد : دشمن به دنبال رودر رو قرار دادن مردم ایران است اما  نمیخوایم برادر کشی رخ دهد و همه دیدیم که نیروهای نظامی و انتظامی چقدر در برابر مردم صبر نشان دادند و جز در مواری که پا در محیط های نظامی گذاشتند و قصد تصرف آنها را داشتند برخورد نکردند.

حجت الاسلام لروند ضمن تقدیر از عملکرد خوب نیروهای نظامی و امنیتی گفت: عملکرد نیروی انتظامی،سپاه،بسیج و سربازان گمنام امام زمان(عج) بسیار قابل تقدیر است چرا که از نزدیک با حضور در میان مردم صبورانه و با تحمل این فتنه ها را خاموش کردند.

وی نقش مردم را در این میان بسیار پر رنگ دانست و گفت: مردم آگاه و ولایتمدار در هر زمان پشتیبان نظام و ولایت هستند و همه شاهد بودیم که چگونه با تمام وجود به خیابان ها آمدند و جواب یاوه گویی های معاندین نظام و کسانی که کیلومتر ها دورتر از این آب و خاک نقشه ها در سر دارند را دادند.

امام جمعه کنگاور خط و نشان های داعش در خارج از مرزها برای ایران را شوخی دانست گفت: اینها به خاطر عقده شکستی که از سپاه اسلام خورده بودند اعلام کردند که اگر اغتشاشات ادامه یابد به ایران حمله می کنند اما باید به آنها بگوییم که اینجا  سوریه نیست بلکه اینجا مهد دلیران است و هر دستی که به سمت آن دراز شود را قلم خواهد کرد.

لروند با شاره به اینکه اول کسانی که به خود این اغتشاش گرها رحم نمیکرد همین داعش ها بودند،گفت: کشوری که داعش را به نابودی کشید هر اغتشاش گری را به خاک مذلت خواهد کشاند.

وی در بخش دیگری از سخنان گفت:با خبر شدم که اعضای شورا و شهردار کنگاور برای پیگیری مشکلات کنگاور به استانداری رفته اند و نتایج مثبتی به خصوص درزمینه  معوقات پاداش و عیدی کارگران به دست امده است؛ انشاالله با صبوری اجازه انجام درست کارها و رفع مشکلات را به شهردار جدید کنگاور بدهید.
امام جمعه کنگاور از رایزنی های صورت گرفته توسط نماینده محترم در رابطه با مشکلات سد آناهیتا و پروژه دوبانده کردن جاده کنگاور - تویسرکان تشکر کردو گفت:وعده هایی داده شده که این دو پروژه به زودی فعال و به کار خود ادامه خواهد داد.

,

به گزارش آفتاب کنگاور حجت الاسلام لروند ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه اصرار بر گناه را از نشانه های بدبختی هر شخص ،خانواده یا جامعه را دانست و گفت:شادی بر گناه ازانجام  خود گناه بدتر است.

, آفتاب کنگاور,

امام جمعه کنگاور نقد منصفانه را دارای جایگاه دانست و گفت: انتقاد برای هرکسی آزاد است اما این انتقاد با اغتشاش تفاوت دارد و شخص باید جوابگو باشد.
حجت الاسلام لروند مقایسه قیام مردم در دوران انقلاب را با اغتشاشات این روزها زمین تا آسمان دانست و گفت: دوران انقلاب مردم برای حکومت اسلامی قیام کردند و با غسل شهادت به خیابان ها می آمدند چرا که در مکتب امام حسین(ع) پرورش یافته بودند.

,
,

وی افزود: امروز عده ای که به نام اعتراض فتنه اندازی کردند و خسارت هایی را به مملکت وارد کردند به دنبلا نظامی شاهنشاهی هستند که این خیال را به گور خواهند برد.

,

وی در بخش دیگری از سخنان به تاریخ کشف حجاب توسط رضا خان قلدر اشاره کرد و گفت: تعریف رضا خان از جامعه پیشرفته و متمدن فقط بی حجاب بود، تا جایی که در 17 دی ماه سال 1314 در جریان یک جشن دانشسرا دستور کشف حجاب را عملی کرد.

,

امام جمعه کنگاور ادامه داد: این قانون که یک توطئه انگلیسی بود؛ با تمدن و فرهنگ اسلامی مغایرت نداشت و تنها موجب عقب ماندگی و پسرفت جامعه شد،اما عده ای نادان امروز دنبال بازگشت نوه رضا خان هستند که یک خیال باطل بیش نیست.

,

وی در بخشی دیگر از سخنان به فتنه های اخیر کشور اشاره کرد و گفت:مردم ما دوران های مختلفی را طی کرده اند و با تمام مشکلات پای نظام و انقلاب خود ایستادند اما این تحرکات موجب شد تا رئیس جمهور عیاش آمریکا به مردم ایران اهانت کند و آنها را گرسنه خطاب کند.

,

امام جمعه کنگاور گفت:مردم دچار مشکلات اقتصادی و بیکاری هستند و در این میان بعضی اعتراض که به حق است چرا که عملکرد دولتی ها و وعده وعید هایی که دادند با وضعیت مردم مغایرت ندارد.

,

لروند گفت: یک کارگر بی نوا که روزانه با مزد کم کار می کند و در ماه بسیاری از روز ها بیکار است چطور ناراحت نباشد وقتی میبیند مسئولی پاداش 250 میلیونی دریافت میکند.
ما معتقدیم آنهایی که به خیابان آمدند همه اغتشاشگر نبودند،معترض بودند،خسته بودند،مورد تبعیض قرارگرفته اند اما متاسفانه ضد انقلاب و نفوذی ها با پشتیبانی استکبار وارد عمل شدند و این اعتراضات را به فتنه تبدیل کردند.

,
,

امام جمعه کنگاور گفت: آنهایی که به صورت سازماندهی شده وارد شهرها می شدند و مسلحانه مردم را مورد هدف قرار دادند و آبروی شهرهای مختلفی را بازیچه قرار دادند،معترض نبودن بلکه اغتشاشگر بودند و از کاخ سفید فرماندهی می شدند.

,

امام جمعه کنگاور هشداد داد : دشمن به دنبال رودر رو قرار دادن مردم ایران است اما  نمیخوایم برادر کشی رخ دهد و همه دیدیم که نیروهای نظامی و انتظامی چقدر در برابر مردم صبر نشان دادند و جز در مواری که پا در محیط های نظامی گذاشتند و قصد تصرف آنها را داشتند برخورد نکردند.

,

حجت الاسلام لروند ضمن تقدیر از عملکرد خوب نیروهای نظامی و امنیتی گفت: عملکرد نیروی انتظامی،سپاه،بسیج و سربازان گمنام امام زمان(عج) بسیار قابل تقدیر است چرا که از نزدیک با حضور در میان مردم صبورانه و با تحمل این فتنه ها را خاموش کردند.

,

وی نقش مردم را در این میان بسیار پر رنگ دانست و گفت: مردم آگاه و ولایتمدار در هر زمان پشتیبان نظام و ولایت هستند و همه شاهد بودیم که چگونه با تمام وجود به خیابان ها آمدند و جواب یاوه گویی های معاندین نظام و کسانی که کیلومتر ها دورتر از این آب و خاک نقشه ها در سر دارند را دادند.

,

امام جمعه کنگاور خط و نشان های داعش در خارج از مرزها برای ایران را شوخی دانست گفت: اینها به خاطر عقده شکستی که از سپاه اسلام خورده بودند اعلام کردند که اگر اغتشاشات ادامه یابد به ایران حمله می کنند اما باید به آنها بگوییم که اینجا  سوریه نیست بلکه اینجا مهد دلیران است و هر دستی که به سمت آن دراز شود را قلم خواهد کرد.

,

لروند با شاره به اینکه اول کسانی که به خود این اغتشاش گرها رحم نمیکرد همین داعش ها بودند،گفت: کشوری که داعش را به نابودی کشید هر اغتشاش گری را به خاک مذلت خواهد کشاند.

,

وی در بخش دیگری از سخنان گفت:با خبر شدم که اعضای شورا و شهردار کنگاور برای پیگیری مشکلات کنگاور به استانداری رفته اند و نتایج مثبتی به خصوص درزمینه  معوقات پاداش و عیدی کارگران به دست امده است؛ انشاالله با صبوری اجازه انجام درست کارها و رفع مشکلات را به شهردار جدید کنگاور بدهید.
امام جمعه کنگاور از رایزنی های صورت گرفته توسط نماینده محترم در رابطه با مشکلات سد آناهیتا و پروژه دوبانده کردن جاده کنگاور - تویسرکان تشکر کردو گفت:وعده هایی داده شده که این دو پروژه به زودی فعال و به کار خود ادامه خواهد داد.

,
,

 

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه