فرمانده انتظامی شهرستان قصرقند:
برخورد قاطع پلیس با بر هم زنندگان نظم و امنیت/ اشرار مسلح در عملیات ضربتی پلیس دستگیر شدند
فرمانده انتظامی شهرستان قصرقند گفت: یک شرور مسلح که با ایجاد رعب و وحشت در بخش ساربوک شهرستان قصرقند برای مردم ایجاد مزاحمت کرده بود در عملیات ضربتی پلیس دستگیر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حمید نوری در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، با اشاره به دستگیری یک شرور مسلح در قصرقند، گفت: در پی دریافت شکایات مردمی مبنی بر اینکه 2 فرد مسلح با انواع سلاح گرم و سرد با انجام اقدامات شرورانه اقدام به ایجاد رعب و وحشت در سطح حوزه استحفاظی قصرقند قدرت نمایی میکند، بلافاصله شناسایی و دستگیری این افراد در کوتاه ترین زمان ممکن در دستور کار ماموران پلیس فرماندهی انتظامی قصرقند قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاپایا,وی افزود: ماموران فرماندهی انتظامی شهرستان قصرقند با انجام اقدامات خاص پلیسی و با اشراف اطلاعاتی کامل در کوتاه ترین زمان اقدام به شناسایی متهان کرده و در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه موفق به دستگیری این افراد شرور در مخفیگاهشان شدند.
,فرمانده انتظامی شهرستان قصرقند بیان کرد: در تحقیقات اولیه و استعلام از سامانه پلیس مشخص شد متهمان دارای سوابق کیفری گوناگون هستند که در ادامه این افراد برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
,
نوری در پایان در پایان با تقدیر از مردم برای همکاری با نیروی انتظامی در برخورد با مخلان نظم و امنیت جامعه، تصریح کرد: شهروندان عزیز می توانند در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت های غیرقانونی، مراتب را در اسرع وقت با تماس با مرکز فوریت های پلیسی 110، ماموران انتظامی را در دستگیری مجرمان یاری کنند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه