مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد :
بدهکاری ۹۷۰ میلیاردی کارفرمایان استان به تامین اجتماعی / ۶۰ درصد ابلاغ های احکام مطالباتی کارفرمایان به صورت الکترونیکی انجام می شود
مدیرکل تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: کارفرمایان بخش های خصوصی و دولتی استان بیش از970 میلیارد ریال به سازمان تامین اجتماعی بدهکارند و این امر ارایه بموقع خدمات به بیمه شدگان و مستمری بگیران را با مشکل رو به می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس نورمحمدی درگفت و گو با این پایگاه خبری صبح زاگرس اظهار داشت: سازمان تامین اجتماعی در راستای حمایت از رونق تولید و اشتغال در کارگاه های مشمول قانون تامین اجتماعی و هم چنین همکاری با دستگاه های اجرایی و شرکت های دولتی و خصوصی، مهلت های زیادی را به آنها داده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,وی بیان کرد:، هر چند قانون دست سازمان تامین اجتماعی را برای انجام اقدامات فوری به منظور وصول مطالبات خود باز گذاشته است ، اما حقوق قانونی بیمه شدگان و مستمری بگیران به عنوان صاحبان و مخاطبان اصلی سازمان هم ایجاب می کند که در راستای رضایت مندی و احقاق حق آنان ، وظایف خود را به انجام رسانیم.
,نورمحمدی ابراز داشت: در حال حاضر بیش از 60 درصد ابلاغ های احکام مطالباتی کارفرمایان در سطح استان به صورت الکترونیکی انجام می شود .
,نورمحمدی اعتراض به بدهی اعلامی سازمان تامین اجتماعی را حق طبیعی و قانونی آنان دانست و گفت : کارفرمایان از تاریخ صدور اعلامیه مربوط به بدهی حق بیمه خود، 30 روز فرصت اعتراض دارند و پس از انقضای این مهلت ، بدهی آنان به مرحله قطعی خواهد رسید .
,وی افزود : در صورت اعتراض کارفرما ، این اعتراض در هیات بدوی تشخیص مطالبات مورد بررسی قرار می گیرد و پس از صدور رای در این هیات نیز 20 روز فرصت اعتراض خواهد داشت.
,
ارسال دیدگاه