logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

میرسلیم: ‎نتیجه برجام به نفع جامعه جهانی است

میرسلیم: ‎نتیجه برجام به نفع جامعه جهانی است
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، برجام را توافق مهم بین المللی دانست و گفت: نتیجه این توافق، از لحاظ سیاسی به نفع جامعه جهانی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی میرسلیم روز سه شنبه در حاشیه نخستین کنگره بزرگداشت آیت الله هاشمی رفسنجانی در سالن اجلاس سران درجمع خبرنگاران درباره برجام افزود: برجام یکی از توافقات بین المللی و مهم منعقد شده در دوران اخیر است.
‎وی با ابراز امیدواری نسبت به پایبند بودن کشورهای طرف توافق نسبت به برجام، گفت: امیدوارم این قرارداد به هم نخورد، هرچند از ابتدا معلوم بود آمریکایی ها به محترم شمردن توافقاتی که با ایران انجام می دهند، اعتقاد ندارند.
‎عضو هیات موتلفه اسلامی با بیان اینکه آمریکایی ها همواره بهانه های مختلف را مطرح کردند و هنوز هم مطرح می کنند، اظهار کرد: هدف اصلی آنان تضعیف ایران است و به فکر صلح و عدالت جهانی نیستند.
‎وی افزود: اگر این توافق محترم شمرده نشود آن کشوری که ضرر می کند ایران نیست، مسلما خود آمریکایی ها بیشتر متضرر می شوند.
میرسلیم همچنین در پاسخ به این پرسش که اگر آیت الله هاشمی در قید حیات بود در اغتشاشات اخیر چگونه عمل می کرد، گفت: بزرگانی مانند بهشتی، رجایی و رفسنجانی در انقلاب سهیم بودند؛ قطعا وجودشان در همه حال مفید بود.
‎وی ادامه داد: تاثیر این افراد اثر فردی و شخصی نبود، چراکه بینش انقلابی داشتند و در بین مردم و برای انسجام بخشیدن به مردم مثمرثمر بودند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه وجود آیت الله هاشمی در شرایط کنونی قطعا اثربخش می بود، اظهار کرد: حضور ایشان می توانست هم در بهبود اوضاع داخلی و هم اوضاع منطقه اثرگذار باشد، هاشمی کسی بود که به همگرایی نیروهای مختلف در کشور اعتقاد داشت.
وی افزود: هاشمی به همه جریان هاب موجود، نگاه پدرانه داشت و سعی می کرد آنها را در جهت اعتلای کشور جمع کند و خدای نکرده به گونه ای اختلاف شکل نگیرد که کشور بابت آن صدمه بخورد.
به گزارش ایرنا، نخستین کنگره بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز، 19 دی ماه با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری، خانواده مرحوم هاشمی رفسنجانی، بیژن زنگنه وزیر نفت، محمدرضا عارف رییس فراکسیون امید، سید محمود علوی وزیر اطلاعات، محمود واعظی رییس دفتر رییس‌جمهوری، معصومه ابتکار معاون رییس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، علی‌اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی و جمعی دیگر از مقامات و مسئولان کشوری و لشگری گشایش یافت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع:ایرنا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه