logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار شهرستان بن:

جذب ۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال تسهیلات مشاغل خانگی در شهرستان بن

جذب ۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال تسهیلات مشاغل خانگی در شهرستان بن
فرماندار شهرستان بن گفت: سهم این شهرستان از تسهیلات استان، ۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال بود که توسط هفت دستگاه اجرایی جذب و به متقاضیان پرداخت شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کمال اکبریان فرماندار شهرستان بن در حاشیه جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان که با حضور رئیس جهاد دانشگاهی استان تشکیل شد به  خبرنگار زنگ خبر گفت: سهم این شهرستان از تسهیلات استان، ۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال بود که توسط هفت دستگاه اجرایی جذب و به متقاضیان پرداخت شد.
وی  افزود: این تسهیلات با سود چهار درصد توسط دستگاهای اجرایی شهرستان از جمله صنعت و معدن، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، کمیته امداد و بهزیستی به بانک‌های عامل معرفی و پرداخت گردید.

اکبریان خاطرنشان کرد: در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی و به منظور ایجاد اشتغال پایدار می بایست تغییر نگرش و رویکرد و تجاری سازی مشاغل خانگی با آموزش صورت پذیرد.

وی بر برندسازی تولیدات شهرستان ازجمله خاتم شیخ شبان تأکید کرد و یادآور شد: می توان با برگزاری جلسات آموزشی، اتصال حلقه های تولید و بازار فروش برای حمایت از تولیدکنندگان را تقویت کرد.

وحید خلیلی رئیس جهاد دانشگاهی استان نیز در این جلسه جزئیات طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی را تشریح کرد.

وی گفت: نگرش‌ها و روش‌ها نسبت به موضوع اشتغال به روز نیست و دو گزینه شغل و تسهیلات به تنهایی اشتغال پایدار ایجاد نمی‌کند.

  رئیس جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری شناسایی مزیت‌ها، اولویت‌بندی مشاغل در استان، آموزش، مشاوره و توانمندسازی، کمک به به‌روزرسانی و تولید استاندارد، شناسایی بازارهای هدف، اتصال به بازار و تجاری‌سازی و فروش محصول را از مراحل مختلف اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی برشمرد.

این طرح به صورت آزمایشی-الگویی (پایلوت) در هشت استان کشور از جمله چهارمحال و بختیاری در حال اجراست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار زنگ خبر ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه