logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

مدیر عامل سازمان بهشت زهرا(س) عنوان کرد:

قیمت قبر در بهشت زهرا از صفر ریال تا 150میلیون ریال است

قیمت قبر در بهشت زهرا از صفر ریال تا 150میلیون ریال است
مدیر عامل سازمان بهشت زهرا(س) گفت: هر شهروند متوفی که به بهشت زهرا(س) منتقل می شود بدون در نظر گرفتن فقیر یا ثروتمند بودن فرد، یک طبقه قبر رایگان به وی می دهیم سپس بابت طبقه دوم و سوم به صورت یارانه ای 15میلیون ریال دریافت می کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از آفتاب ری، سعید خال در حاشیه بازدید رئیس کمیته بودجه و نظارت شورای شهر تهران از سازمان بهشت زهرا(س) اظهار داشت: کار اجرایی در بهشت زهرا بسیار سخت و حساس است و نیازمند حمایت شورای شهر هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از , آفتاب ری, ، سعید خال در حاشیه بازدید رئیس کمیته بودجه و نظارت شورای شهر تهران از سازمان بهشت زهرا(س) اظهار داشت: کار اجرایی در بهشت زهرا بسیار سخت و حساس است و نیازمند حمایت شورای شهر هستیم.,

وی گفت: هر شهروندی که فوت می کند و به بهشت زهرا منتقل می شود حقوق شهروندی اقتضا می کند که بدون در نظر گرفتن اینکه این فرد فقیر، ثروتمند، صاحب مقام و هر شخصیتی که باشد همه به طور یکسان خدمات دریافت می کنند.  

,

مدیر عامل سازمان بهشت زهرا(س) با بیان اینکه مرگ حتمی ترین قانون طبیعت است، گفت: در روزهای سخت و بحران در کنار مردم هستیم و همواره با تلاشهای روز افزون وپیشنهادات مسئولان سعی داریم رضایت شهروندان را جلب کنیم.  

,

خال اضافه کرد: مرگ پایان راه نبوده بلکه آغازی دوباره و راهی نوین است و کسانی که به یاد مرگ باشند زندگی آنها درست می شود. 

,

وی بیان کرد: نگاه مدیریت شهری جدید این است که شهروندان حداکثر خدمات را دریافت کنند از این رو در کنار هر خانواده متوفی، فردی به عنوان مباشر قرار می دهیم که از ابتدا تا انتهای کار در کنار آنها بوده و بصورت رایگان آنها را راهنمایی و همراهی می کند. 

,

مدیر عامل سازمان بهشت زهرا(س) تصریح کرد: شرایطی فراهم شده است که هر شهروند متوفی که وارد بهشت زهرا می شود بدون اینکه بپرسیم دارا و یا ندار است یک طبقه قبر رایگان در اختیار وی قرار می دهیم و از دو طبقه دیگر به صورت یارانه ای هر کدام هفتصدوپنجاه هزار تومان دریافت می کنیم و در کل از یک قبر سه طبقه یک و نیم میلیون تومان دریافت می کنیم که بیشتر شهروندان از این سیستم استفاده می کنند و این قبور هیچ تفاوتی به لحاظ دسترسی و ... با سایر قبرها ندارند و حتی مدرن تر نیز طراحی شده اند. 

,

وی با بیان اینکه قبر صفر ریالی(رایگان) هم داریم، گفت: کمترین قیمت قبر صفر ریال و بیشترینش بر اساس مصوبه نظام نامه 15میلیون تومان است که این مبلغ در مقایسه با آرامستان های امامزاده ها و اماکن مذهبی بسیار پایین است.  

,

خال ادامه داد: روزانه به طور متوسط بین 170 تا 200 متوفی وارد بهشت زهرا می شود که تلاش می کنیم با ارائه خدمات لازم شهروندان داغدار را یاری کنیم و از راهکارهایی که رئیس کمیته بودجه و نظارت شورای شهر تهران برای بهبود سازمان ارائه دادند، استفاده خواهیم کرد.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه