مدیر جهاد کشاورزی جویبار خبر داد

پرداخت بیش از 2 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در بخش کشاورزی جویبار

پرداخت بیش از 2 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در بخش کشاورزی جویبار
مدیر جهاد کشاورزی جویبار از پرداخت 2 میلیارد و 801 میلیون تومان تسهیلات رونق تولید در بخش کشاورزی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سلیمان حاتم نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار جویباران، اظهار کرد: تسهیلات رونق تولید در قالب سرمایه در گردش و ثابت به واحدهای تولیدی در بخش کشاورزی، دام و صنایع وابسته پرداخت می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جویباران,

وی افزود: در سال جاری در سامانه بهین یاب تاکنون 84 نفر ثبت‌نام کردند که از این تعداد 25 نفر به بانک‌های عامل (ملت، سپه، صادرات، ملی، کشاورزی) معرفی شدند.

مدیر جهاد کشاورزی جویبار تصریح کرد: تاکنون 5 طرح در قالب مرغداری و شالی‌کوبی تسهیلاتی به ارزش 2 میلیارد و 801 میلیون تومان از محل تسهیلات رونق تولید دریافت کردند.

حاتم نژاد در پایان گفت: سهمیه شهرستان جویبار در سال جاری در سامانه رصد (اشتغال) 218 نفر است که تاکنون 136 نفر یعنی 63 درصد سهمیه ایجاد اشتغال شهرستان محقق شد و همچنین در سامانه مشاغل خانگی نیز اطلاعات 21 نفر ثبت و مجوز آن صادر شد.
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه