logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ادامه نسل کشی ها در شنگال/ قتل عام 80 کُرد ایزدی توسط داعش

ادامه نسل کشی ها در شنگال/ قتل عام 80 کُرد ایزدی توسط داعش
گزارش ها حاکی از کشتار مردان کُرد ایزدی در شمال عراق و به‌ اسارت بردن زنان و کودکان آنان توسط گروه‌ دولت اسلامی عراق و شام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از کُردتودی، آژانس خبری کُردی زبان پیامنیر از منابع خبری اقلیم کردستان عراق گزارش داد: ‌ صبح روز جمعه (24 مرداد/15 آگوست) عناصر داعش با یورش به روستای کوچو در یکی از دورافتاده ترین مناطق شنگال، شمار زیادی از مردان کُرد ایزدی را به ضرب گلوله کشتند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, کُردتودی,

 

,

 

,

 

,

آژانس خبری کُردی زبان پیامنیر از زبان منبعی مطلع از شنگال اعلام کرد: نیروهای داعش 80 تن از مردان روستای کوچو واقع در جنوب شهر شنگال را گلوله باران کرده و زنان و کودکان را به‌ اسارت برده‌اند.

,

 

,

 

,

 

,

نیروهای داعش به اهالی روستا که عمدتاً کردهای ایزدی هستند اطمینان خاطر داده بودند که به آنجا حمله نخواهد کرد، اما چند روز پیش از آنها خواستند تا مذهب خود را تغییر داده و مردانشان نیز به این گروه بپیوندند که با مخالفت ساکنین روبرو شدند. در نهایت داعش به قتل عام مردان آنها دست زد و زنان و کودکان را به شنگال منتقل کردند که از سرنوشت آنها اطلاعی در دست نیست.

,

 

,

 

,

 

,

داعش همچنین از ساکنین روستاهای عرب نشین اطراف ربیعه نیز خواسته محل سکونت خود را ترک کنند.

,

 

,

 

,

 

,

خبرگزاری های رویترز و فرانسه‌ نیز به‌ نقل از مقامات عراقی از جمله‌ هوشیار زیباری وزیر خارجه‌ این کشور، کشتار 80 کُرد ایزدی در شنگال و به‌ اسارت گرفتن زنان و کودکان آنها را تایید کرده‌اند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه