واکنش وزیر آموزش و پرورش به طرح شهید بهنام محمدی؛

نگرانی دولتِ سند ۲۰۳۰ و صندوق ذخیره فرهنگیان از هم افزایی خانه، مسجد و مدرسه/ موشن گرافی چیستی و چگونگی طرح

نگرانی دولتِ سند ۲۰۳۰ و صندوق ذخیره فرهنگیان از هم افزایی خانه، مسجد و مدرسه/ موشن گرافی چیستی و چگونگی طرح
وزیر آموزش و پرورش در واکنش به اجرای طرح شهید بهنام محمدی در مدارس کشور نوشته: مردم را بی جهت نگران نکنید!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  مرصاد، امروزه کارشناسان معتقدند ، در کنار یادگیری دروس علمی و آموزشی، دانش آموزان باید فکری خلاق و ذهنی ایده پرداز داشته باشند. برای رسیدن به این هدف لازم است پس از یادگیری یک مفهوم علمی، تمرین های متنوع ، جذاب و کاربردی برای آن ها ارائه گردد. کارشناسان کانون تربیت و مدرسه پس از انجام تحقیقات بسیار، برنامه ها و فعالیت هایی را طراحی کرده اند که ضمن ارائه مفاهیم علمی به دانش آموزان ، این امکان را فراهم می کند که آن ها خلاقیت های خود را در زمینه های متفاوت نشان دهند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  مرصاد,

طرح شهید بهنام محمدی که با محوریت هم افزایی خانه، مسجد و مدرسه و تکیه بر نقش محوری مسجد مدتهاست که به صورت پایلوت در برخی مراکز آموزشی اجرا شده و اجرای رسمی آن مورد موافقت وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است و توسط رییس سازمان بسیج نیز تشریح شد با واکنش وزیر آموزش و پرورش همراه بود.

,

1

, 1,

محمد بطحایی در توییتی که القا کننده بی اطلاعی او از وجود این طرح است نوشته: « لطفا مردم را بی‌جهت و به هر بهانه‌ای نگران نکنید! اجرای هر برنامه‌ای توسط هر نهادی در ⁧مدرسه باید با اجازه و هماهنگی⁧ آموزش‌وپرورش⁩ باشد.»

,

گرچه مواضع دوگانه مقامات دولت در فضای مجازی و جلسات رسمی جدید نیست اما عجیب اینجاست که چنین واکنش هایی برای یک طرح مسجد محور با هدف کیفیت بخشی به ۱۶ هزار ساعت طول عمر آموزشی دانش آموزان از سوی مسئولانی است که اجرای غیرقانونی و مخفیانه اسناد خارجی مانند ۲۰۳۰ را دنبال می کنند و واکنشی به تخلف بزرگ مالی صندوق ذخیره فرهنگیان در وزارت آموزش و پرورش ندارند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه